spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
οκ.το εκανα. απλα πρωτα απαντησα εδω και μετα ειδα το πμ σου.
Μουναρα με κωλαρα η Μαρια...Που να τη δεις στη λαικη να μαζευει απο κατω τα πορτοκαλια με μινι φουστα ;)εδω ναι. αυτη ειναι. εγω οπως ειχα πει ξενερωσα γιατι αλλο ειδα και αλλο ηρθε.. και αμα συγκρινεις τις 2 αγγελιες λες ειναι αλλη κοπελα σιγουρα.. η κοπελα στη δουλεια οντως απο τις πολυ καλες επιλογες.
Μουναρα με κωλαρα η Μαρια...Που να τη δεις στη λαικη να μαζευει απο κατω τα πορτοκαλια με μινι φουστα ;)
κοιτατε ρε τι λεει πρωινιατικα!
Την εχω δει με ξωφτερνα 12ποντα με μισοξεβαμμενα νυχια..Μουναρα με κωλαρα η Μαρια...Που να τη δεις στη λαικη να μαζευει απο κατω τα πορτοκαλια με μινι φουστα ;)
Την εχω δει με ξωφτερνα 12ποντα με μισοξεβαμμενα νυχια..
θα είχε γυρίσει από λαϊκή κ δεν πρόλαβε να τα βαψει!Την εχω δει με ξωφτερνα 12ποντα με μισοξεβαμμενα νυχια..
εκτως τοθ ντουο κιολας παιζει κατι πολυ δυνατο με αναλ εκτως απο ατζελα,μαριαννα,μελινα,μελισα...????ψαχνω κατι σε pse φαση...βοηθειστε οποιος μπορει...
φιλε τ τηλ δεν μου τ δεινει οποτε δεν δοκιμασα καν να της τ ξαναζητησω...κατι αλλο??
Μουναρα με κωλαρα η Μαρια...Που να τη δεις στη λαικη να μαζευει απο κατω τα πορτοκαλια με μινι φουστα ;)
φιλε τ τηλ δεν μου τ δεινει οποτε δεν δοκιμασα καν να της τ ξαναζητησω...κατι αλλο??
Το έχετε τερματίσει ! Μαριαννα και Ναγια εχουν κωλαρα για ξέσκισμα. Ολα τα αλλα ειναι λυσεις ανάγκης και Ελεω budget, αν θελουμε να είμαστε ειλικρινείς. Αν τωρα ξεθάβουμε Γ κατηγορία ρόστερ ( εμφανισιακά πάντα μιλάμε ) για να εχουμε να λέμε, τότε οκ, πάσο.
δεν απανταει φιλε...Μαριαλενα
δεν απανταει φιλε...
Άννα φοιτήτρια, τωρα δίνει και κωλο .....