stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
ειναι δυνατη φιλε..???την προτεινεις????με προλαβες
ειναι δυνατη φιλε..???την προτεινεις????με προλαβες
ειναι δυνατη φιλε..???την προτεινεις????
ε αστο τοτε φιλε δεν αξιζει...δεν ειναι αυτο που ψαχνω...δεν εχει ολοκληρωμενο μενου.εχει θεμα με φιλια,cim-cif και γενικα σα να εχει αλλεργια στο σπερμα οταν πεφτει πανω της.πιπα κανει ακα αλλα μεχρι εκει.πιο πολυ gfe νομιζω ειναι
ε αστο τοτε φιλε δεν αξιζει...δεν ειναι αυτο που ψαχνω...
ποιες ειναι αυτες φιλε..????κανα λινκ παιζει???Μαρινα-Αντιγονη κανουν διπλο
ποιες ειναι αυτες φιλε..????κανα λινκ παιζει???
γιατι κανουν αναλ???η μαρινα 60 ρε. τι λινκ μου λες?
γιατι κανουν αναλ???
και για την Αννι γραφτηκε στην τελευταια κριτικη για κωλο. δεν ξερω αν ισχυει.σε μενα δυο φορες δεν εχει δωσει παντως
εκτως τοθ ντουο κιολας παιζει κατι πολυ δυνατο με αναλ εκτως απο ατζελα,μαριαννα,μελινα,μελισα...????ψαχνω κατι σε pse φαση...βοηθειστε οποιος μπορει...
Μετά απο σενα θα ξεκίνησε. Αν ο τύπος που έκανε την αρχή, δεν τη ζόρισε μπορει να το εντάξει στο μενού. Ειναι μινιόν και οχι για Πολλα ζόρια. Θελει μαλακή μεταχείριση. Εμένα για παραδειγμα η Vanessa blonde έδινε. Επισήμως ομως ηταν εκτός μενού και γενικά δεν το είχε, ειναι η αλήθεια. Αν η γκομενα δεν το "εχει" καλα ειναι να μη "το δίνει". Γινεται καταναγκαστικό και ειναι ντεκαβλε αυτο.
Έπεσες και στην απουσία του αλλου τόπ δίδυμου Ιρις-Αντζελα2 όπου κάνουν πολυ δυνατό παιχνιδι.
Αν ο επομενος που θα ζητησει λοκω ,ειναι ο ανακοντα....το χασαμε το κωλαρακι..αυτο με τη μεταχειριση που λες εχεις δικιο.μπορει να ειναι αλλιως σε καθενα μας. εμενα παντως μου εδινε φιλια αβερτα,σε αλλους οχι
(για αυτο του το εγραψα πριν)οπως και στο τελειωμα.οταν τελειωσα εφυγε σφαιρα να παει να πλυθει,δεν ειπε τιποτα ομως.cim δεν κανει παντως με τιποτα. τωρα για κωλο θα δειξει στη συνεχεια τι θα πουν κι αλλοι
Αν ο επομενος που θα ζητησει λοκω ,ειναι ο ανακοντα....το χασαμε το κωλαρακι..
Μαρινα-Αντιγονη κανουν διπλο
Σε παω..Η Αντιγόνη πάντως την έχει πάρει την όπισθεν ;) Με τη βούλα !!!
Καλησπερα ρε μαγκες λοιπον ισως αυτο που γραψω ειναι τελειως ασχετο με το θεμα αλλα ισως σημαντικο για καποιους, ισως το εχουν αρκετοι απορρια , λοιπον παω χθες σε εναν μπαρμπα μου αυτος εργενης χρονια , καποια στιγμη ετσι οπως αραζαμε εβλεπε αυτο στο pc του η ουσια ειναι οτι εχει γκομενες απο ουκρανια ρωσια τσεχια και αν το επιασα σωστα τσ φερνεις εδω σαν νυφες γκομενες δν ξερω ακριβως οπλα παιδια μουναρες οσο ειδα, τελος οποιος ξερει τι παιζει μ αυτα τα site με γκομενακια τσ ανατολικης ευρωπης ας το πει . φανταστειτε να κυκλοφορει ο θειος μ οπλο και εγω να τν μπαζοβγαζω σε ελλεινιδες ...περιμενω απαντηση οποιος θελει συντροφοι
Καραμπινάτη απάτη φαίνεται. Σιγά μη τέτοιες μουνάρες ψάχνουν για άντρα. Σου ανοίγουν την όρεξη και μενα ανοίγεις πορτοφόλι απλα για να επικοινωνείς. Αν ο μπάρμπας γαμησει καμια τέτοια, τότε το βλεπεις. Αλλα πολυ χλωμό....
ποια αντιγονη?Σε παω..