GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
ποια αντιγονη?
To alter ego της Μαρινούλας
ποια αντιγονη?
εισαι σιγουρος?Μαρινα-Αντιγονη κανουν διπλο
εισαι σιγουρος?
Την κορη του Οιδιποδα και της Ιοκαστης..ποια αντιγονη?
αλλα εχω ακουσει εγω παντως ;)To alter ego της Μαρινούλας
Την κορη του Οιδιποδα και της Ιοκαστης..
αλλα εχω ακουσει εγω παντως ;)
Μην εισαι τοσο σιγουρος !Άννα φοιτήτρια, τωρα δίνει και κωλο .....
Αυτά τα εξτραδακια στα εδινε η blonde μεσα στο σπιτι της σαν τον παππου ?Μετά απο σενα θα ξεκίνησε. Αν ο τύπος που έκανε την αρχή, δεν τη ζόρισε μπορει να το εντάξει στο μενού. Ειναι μινιόν και οχι για Πολλα ζόρια. Θελει μαλακή μεταχείριση. Εμένα για παραδειγμα η Vanessa blonde έδινε. Επισήμως ομως ηταν εκτός μενού και γενικά δεν το είχε, ειναι η αλήθεια. Αν η γκομενα δεν το "εχει" καλα ειναι να μη "το δίνει". Γινεται καταναγκαστικό και ειναι ντεκαβλε αυτο.
Μην εισαι τοσο σιγουρος !
εγώ προσθέτω την αγαπημένη μου κουκλάρα Χριστίνα στα 70 ευρώ %B7%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-6/Καλησπέρα συνάδελφοι.
Μιας και ο καιρός είναι δύσκολος και η οικονομία του κράτους καταρρέει θα ήθελα να ανοίξω ένα καινούριο θέμα με CG μέχρι 80€.
Παρακάτω θα παραθέσω μερικές κοπέλες (δοκιμασμένες και μη) οι οποίες κυμαίνονται σε αυτην την τιμή.
Έχουμε και λέμε:
Angela007 στα 80€ (full VFM για μένα)
Αφροδίτη60 στα 60€ (αναμένει Test Drive)
Κατερίνα3 στα 80€ (συμπαθητική)
Πάολα Μιλφ στα 60€ (αναμένει Test Drive)
Ελβίρα Μιλφάρα στα 50€ στο χώρο της (αναμένει Test Drive)
Μαγια στα 50€ στον χώρο της (αναμένει Test Drive)
Αννίτα στα 60€ (δεν θα την ξανατιμήσω)
Μαρίνα60 στα 60€ (μαζί με Angela007 από τα πιο VFM)
Vika95 στα 80€ (πέρασα πολύ καλά)
Julianna ή Ποπουδάκι στα 60€ (αναμένει Test Drive)
Χριστίνα στα 60€ (αναμένει Test Drive)
Anni στα 80€ (αναμένει Test Drive)
Ιωάννα στα 70€ (αναμένει Test Drive)
Ευάκι στα 70€ (αναμένει Test Drive)
Νάντια Μιλφ στα 50€ (αναμένει Test Drive)
Ελπίζω να μεγαλώσει η λίστα παιδιά γιατί θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις κοπέλες που παίζουν κάτω απο τα 100€ μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι
για να ξοδεύουμε και πόσο μάλλον σε αυτό το χόμπι που είναι και εθιστικό.
Πολλούς μπορεί να μην σας νοιάζει το 20ρικο αλλά για μερικούς είναι μίας μέρας δουλειά.
Καλοδεχόυμενες λοιπόν όποιες προσθήκες στην παραπάνω λίστα.
Πολυ καλη...Να πας...Να συνεχισεις να παιρνεις αν δεν το σηκωνει...Αξιζει το περιμενε....H Xριστίνα τύπε τι λέει?είναι καλή?
Κριτικη για Χριστινα γιατι δεν ανεβαζεις?εγώ προσθέτω την αγαπημένη μου κουκλάρα Χριστίνα στα 70 ευρώ %B7%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-6/
τη Μέτυ στο Μαρούσι στα 80
τη Μαρία Ελληνίδα (Αλβανίδα) στα 50 . τις έχω πάρει και τις τρεις όπως και την Ελβίρα με πολύ καλές εντυπώσεις από όλες
ναιΟι φωτογραφίες της Αλβανίδας είναι πραγματικές;
απο υπηρεσίες ??
Αυτά τα εξτραδακια στα εδινε η blonde μεσα στο σπιτι της σαν τον παππου ?