alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εγω το καταλαβα"Μεςα στο σπιτι της " "σαν το παππού "
Εγω το καταλαβα"Μεςα στο σπιτι της " "σαν το παππού "
Αν είναι ο μανακόντα;;;;Αν ο επομενος που θα ζητησει λοκω ,ειναι ο ανακοντα....το χασαμε το κωλαρακι..
Υπάρχει κάποια κριτική ή φωτογραφία της κοπέλας?Άννα φοιτήτρια, τωρα δίνει και κωλο .....
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
η χριστινα δεν ειναι που στηνει στα ραντεβου η κανω λαθοςεγώ προσθέτω την αγαπημένη μου κουκλάρα Χριστίνα στα 70 ευρώ %B7%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-6/
τη Μέτυ στο Μαρούσι στα 80
τη Μαρία Ελληνίδα (Αλβανίδα) στα 50 . τις έχω πάρει και τις τρεις όπως και την Ελβίρα με πολύ καλές εντυπώσεις από όλες
Οχι! Δεν κανεις λαθος!η χριστινα δεν ειναι που στηνει στα ραντεβου η κανω λαθος
εμενα δεν μου εχει συμβει ποτε...η χριστινα δεν ειναι που στηνει στα ραντεβου η κανω λαθος
ρε συ γιατι δεν μας διαβαζεις πιο προσεκτικα?re πειτε ινφο γιαμπατυμπετυ μαρουσι
εχουμε τετοιες γειτονισες κ δεν το ξερω >
τσεκ πμ εσυ!ρε συ γιατι δεν μας διαβαζεις πιο προσεκτικα?
Διαβασε ποιοι την εχει συναντησει απο τα ποστς και επικοινωνησε μαζι τους...θα σου πουν φιλε...καποιος φιλος απο εδω την ξερει πολυ καλα...θα σε βοηθησει...αν διαβασεις προσεκτικα θα δεις και ποιος ειναιΚαλημέρα Σε όλους τους συναδέλφους
Είχα γράψει και πιο παλιά κριτική για την Άννα (αυτή εδώ γιατί είναι και πολλές )
Έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί της τελευταία? Την έχω ψιλοχάσει 2-3 φορές που την πήρα δεν μου το σήκωσε (το τηλέφωνο)
χθες την πατησα κι γω, βεβαια δικαιολογηθηκε με πιστευτό τροπο. Θα δω αν θα ξαναπαρω αλλα τρωγωμαι γιατι εχω ακουσει οτι ειναι καλήΟχι! Δεν κανεις λαθος!