Με ένα φιλαράκι ψάχνουμε 2 κοπέλες για πάρτυ με ούζα...καμία καλή πρόταση από κανέναν μάγκες??
Δοκιμασε Adelina+Ania ή Marina60+Αντιγονη
Με ένα φιλαράκι ψάχνουμε 2 κοπέλες για πάρτυ με ούζα...καμία καλή πρόταση από κανέναν μάγκες??
φιλαρακο...μαγκες εδω δεν ξερω εγω...ομως ξερω οτι εχεις γεμισει δυο σελιδες μηνυματα εδω και κανεις συνεχεια ερωτησειςΜε ένα φιλαράκι ψάχνουμε 2 κοπέλες για πάρτυ με ούζα...καμία καλή πρόταση από κανέναν μάγκες??
ποια αντιγονη ρε φιλε??εισαι σιγουρος για αυτο που λες? την εχεις ρωτησει τη μαρινα? Η μαλλον καλυτερα την Αντιγονη την ρωτησες??Δοκιμασε Adelina+Ania ή Marina60+Αντιγονη
ελα Αθηνα με πρωτη πρωτα, και βλεπουμε...οκ φιλε zarden...δεν υπαρχει προβλημα...απλα δν ειμαι στο κεντρο των εξελιξεων...υπαρχουν κ μερη εκτος αθηνων...απλα ψαχνω κατι καλο για οταν ερθω αθηνα...να εισαι καλα
Καλησπερα παιδια παρακολουθω αρκετα χρονια τις σηζητισεις σας οσο αναφορα καποιες κοπελες....δεν ειμαι μαθημενος στο χωρο και εψαχνα να βρω ενα καλο μιλφ μεχρι τα 70 ευρω...και κατεληξα στην Μπετυ απο μαρουσι...μιλισα πριν λιγο μαζι της και μου ειπε να την παρω σε μια ωρα να βρεθουμε γιατι εχει κατι δουλειες....μπορειτε να με βοηθησετε με καμια πληροφορια για το τι να περιμενω??ευχαριστω εκ των προτερον
Καλά να περάσεις φίλε...ηθελα καιρο να γραψω...εχω δει πολλα σχολια για την Μαγια για την Αννιτα για πολλες...ποτε δεν ειχα παρει καποια...ολο ελεγα να το κανω αλλα τελικα το αφηνα..ειδα τι εχετε πει για την Μπετυ απλα το ειπα μηπως ηξερε καποιος περισσοτερα...οπως και διαλεκσα τη μπετυ επειδη ειναι κοκκινομαλα και με περιεργο στυλακι....μιλισα δυο φορες και τελικα δεν μπορει σημερα...το παω για αυριο...κριτικη θα ανεβασω εννοειτε
Έχουμε κανένα νέο για την Άννα590??? Γύρισε?
εγω ουτε που ξερω καν ποια ειναι αυτη...Αλλα μου φαινεται οτι ο chicharito μιλαει μαζι της...ετσι ειχε πει...βεβαια μαλλον δεν θα του τα ειπε τα πραγματα σωστα γιατι ειχε πει οτι καποια Αννα θα επεστρεφε πριν δυο εβδομαδες...αλλα απο αυτα που καταλαβαινω, μαλλον δεν εχει επιστρεψει ακομα...θα ειναι μαλλον καλη καλντερα για να εχει τετοια ζητηση...δεν ξερω τπτ αλλο να σου πω...Κανείς;;;
ξερει κανεις τιποτα για αυτη ρε παιδες λεω να την δοκιμασω αλλα εχω ενδιασμους.....
γιατι εχεις ενδιασμους?ξερει κανεις τιποτα για αυτη ρε παιδες λεω να την δοκιμασω αλλα εχω ενδιασμους.....
Μασατσιδικο ειναι αυτο νομιζω στην συγγρου
ναι εχεις δικιο πηρα τηλ συγγρου μου ειπε ειναι....
thanks man...στο νημα μασαζ ακροπολι πηγαινε κ θα δεις ινφο