Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
το τηλέφωνο είναι ανοιχτό αλλά δεν το σηκωνει..παιδια ξερει κανενας τι απεγινε η Κατερινα 3 ?
το τηλέφωνο είναι ανοιχτό αλλά δεν το σηκωνει..παιδια ξερει κανενας τι απεγινε η Κατερινα 3 ?
ετσι...πλακωσαν τα μαστορια και εβαλαν τα πραγματα στη θεση τους...
την έχω πάρει από αυτή την αγγελία και ήρθε μια κοπέλα γύρω στα 25 μάλλον αυτή των φωτό. μέτρια συμμετοχή, ξενέρωτη, των 40 λεπτών με το ζόρι. βέβαια με 80 ευρώ έχω πάρει τρεισχειρότερες. είχε τουλάχιστον ωραίο κορμί και πρόσωπο.
καλησπέρα , ξέρει κανεις κατι γι αυτην ?
λεω να την παρω τηλεφωνο..τι λετε ?αν καποιος εχει εμπειρια απο την αφρο..?το μωρο επεστρεψε φρεσκια πληροφορια.. οπως μπορω να ενημερωσω δεν εχει περιοδο δουλευει κανονικα ;)
την έχουν συναντήσει μερικοί...λεω να την παρω τηλεφωνο..τι λετε ?αν καποιος εχει εμπειρια απο την αφρο..?
Να πας..σερβιρει και μασαζακι αν σε ενδιαφερει...Μην περιμενεις φιλακια και στοματακια...Κατα τα αλλα για τα λεφτα που ζηταει μια χαρα ειναι...Παρε τηλεφωνο, δοκιμασε και ελα να γραψεις κριτικη...Επισης ο φιλος thodiablo σου εδωσε το λινκ με κριτικες άλλων φιλων...κανε εκει αναγμωση, θα δεις πολλα.....λεω να την παρω τηλεφωνο..τι λετε ?αν καποιος εχει εμπειρια απο την αφρο..?
Ποιες ρε Βρετανε?Μια απορια ρε παιδια. Εξαφανισμένες κοπελες αποκτουν κριτικες καπακι η μια στην άλλη. Τυχαιο ????
Καλημέρα, την είχα πάρει ακριβώς πριν από ένα χρόνο, πολύ καλή για αυτό που ζητούσε και με εκπληκτικό μασάζ στο ενδιάμεσο. Αξίζει το τίμημα που ζητάει, δεν είχε άναλ στο μενού αλλά νομίζω για τα λεφτά και το τσιμπούκι ντιπ που έκανε είναι πολύ καλή επιλογή.λεω να την παρω τηλεφωνο..τι λετε ?αν καποιος εχει εμπειρια απο την αφρο..?
γραφειο ειναι μαν.καλημερα συναγωνιστες.
για αυτην εχει ξαναρωτησει συναδελφος αλλα τπτ..
ξερει κανενας κατι??? πολυ καλο για να ναι αληθινο φαινεται..
Ρε φιλε να σου κανω μια ερωτηση?καλημερα συναγωνιστες.
για αυτην εχει ξαναρωτησει συναδελφος αλλα τπτ..
ξερει κανενας κατι??? πολυ καλο για να ναι αληθινο φαινεται..
Παιζει κατι προσωπικο με τη Μαρια?zadren πες μου..
απαντησα μαν.κανε αυτο που σου εστειλα.οχι.. αμα σου πω οτι δεν θυμομουν οτι ειχα γραψει την πρωτη κριτικη τι θα πεις..?
εχω πει ειδη στον Guru αν μπορει να σβησει την δευτερη
Παιζει κατι προσωπικο με τη Μαρια?
οκοχι.. αμα σου πω οτι δεν θυμομουν οτι ειχα γραψει την πρωτη κριτικη τι θα πεις..?
εχω πει ειδη στον Guru αν μπορει να σβησει την δευτερη
απαντησα μαν.κανε αυτο που σου εστειλα.
οκ
Παντως για να ξερεις επειδη την ειδα πολυ προσφατα, οι φωτο στην αγγελια της την καινουργια, τη δειχνει σχεδον οπως ειναι...Για μενα στο live καλυτερη ειναι...Αλλα γουστα ειναι αυτα...