ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Όχι τυπε δεν εχει αγγελια απλα ειπα μπας και σας λεει κατι το ολο στυλεχει αγγελια?? το facebook δεν εχει δουλεια εδω...
Όχι τυπε δεν εχει αγγελια απλα ειπα μπας και σας λεει κατι το ολο στυλεχει αγγελια?? το facebook δεν εχει δουλεια εδω...
Τυποι μου μηπος γνωρίζετε και εχετε εμπειρια με καποια Ονοματη Μαιρη Τζεινς εχει φασεμπουκ είναι αδυνατη μινιόν μαυρομαλλα ισιο μακρυ μαυρο μαλι πολύ κοντι κεντρο αθηνα συναντιετε αν ξερετε π[ειτε εμπειριες ευχαρηστο
Σε ποιό γραφείο συναγωνιστή?Και σε γραφείο με το ίδιο όνομα φιλε....έχω βρεθεί μαζί με το μωρό τρεις φορές πρόσφατα και θα ξαναβρεθω......αρα εμένα μου κάνει.....αυτά!!!
Δεν έχει σταματήσει.Συνεχίζει αλλά είναι πανάκριβη.Και χωρις να αξίζει αυτό το κάτι παραπάνω.είχε σταματήσει η συγκεκριμένη? Τελευταία κριτικη είναι πριν 2 χρονια..
Και μιλάω φυσικά για την ελεηνίδα Ιωάννα.Μακρυά εκτος αν γίνουν εκπτώσεις 40-50%Δεν έχει σταματήσει.Συνεχίζει αλλά είναι πανάκριβη.Και χωρις να αξίζει αυτό το κάτι παραπάνω.
που μπορούμε να βρούμε το τηλεφωνόπ της?
Εδω εισαι τυπε..που μπορούμε να βρούμε το τηλεφωνόπ της?
οχι βέβαια ;)Μια απορια ρε παιδια. Εξαφανισμένες κοπελες αποκτουν κριτικες καπακι η μια στην άλλη. Τυχαιο ????
οχι ρε συ μην ανχωνεσαι κόβει η πουτανα το γαμησι; Το χρήμα παει να αφησει εξω κ θα ξανάρθει.Λες να το χάσαμε το κορμί πατριωτη...?
Ισως φερει μαζι και τις ξαδερφουλες της.. ;)οχι ρε συ μην ανχωνεσαι κόβει η πουτανα το γαμησι; Το χρήμα παει να αφησει εξω κ θα ξανάρθει.
το μωρο επεστρεψε φρεσκια πληροφορια.. οπως μπορω να ενημερωσω δεν εχει περιοδο δουλευει κανονικα ;)