Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
για λίγο ή μονιμα?EINAI EKTOS ;)
για λίγο ή μονιμα?EINAI EKTOS ;)
προφανώς έγραφε ο Τάσος ταυτόχρονα με εμένα... Έχεις και χιούμορ ξεκαρδιστικα με αυτό που είπες για τα κάλανταΚαι ο Τασσος τι σου ειπε? Τα καλαντα? Δεν διαβασες?
θα επανελθει συντομα σε καμμια δεκαρια ημερες ;)για λίγο ή μονιμα?
θα επανελθει συντομα σε καμμια δεκαρια ημερες ;)
πιστεύω μας καλυψες με το παραπάνω ινφο!!τωρα αλλες λεπτομερειες δεν ξερω π.χ. ποτε εχει περιοδο
Δεν την έχω συναντήσει, αλλά αγγελιες παίζουνε συνέχεια.
Άρα δεν νομίζω ότι έχει/είχε σταματήσει.
μαγκες αυτη την εχει δοκιμασει κανεις?
φημες λενε οτι ειναι η αντινα η ρουμανα απο Φυλής 67
μαγκες αυτη την εχει δοκιμασει κανεις?
μου είχε πει πως θα πήγαινε Βουλγαρία για λίγες μέρες. Περίμενε μέχρι να ανοίξουν τα μπλόκαΑυτή ακριβώς λέω. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι......
Η γνωστή Αντίνα, καλό παιδί γενικά, για τα 60 που ζητάει είναι ΟΚ, χρόνια στην Φυλής...από κορμί σκίζει, από πρόσωπο...περί ορέξεως...μαγκες αυτη την εχει δοκιμασει κανεις?
έχει κ καλές έχει κ μουφα..όπως ολα!Μάγκες το openday δοκιμασμένο ή ?
έχει κ καλές έχει κ μουφα..όπως ολα!
Αλβανογραφεία της ΔΕΚΑΡΑΣγια αυτό ξέρουμε κάτι? εαν δεν ειναι μουφα φαινεται αξιόλογο.
εαν γνωρίζει κάποιος θέλει να ξέρω εαν οι φωτο ειναι αληθινές κόστος και υπηρεσίες
[URL unfurl="true"]http://sexyaggelies.com/aggelies-apo-gynaikes/asterato-19xrono-kavlaki-erxetai-sto-xoro-sou-amesa_i15386[/url]
Ε όχι και κορμι η θεια Αφροδιτη !Λες να το χάσαμε το κορμί πατριωτη...?
εχει αγγελια?? το facebook δεν εχει δουλεια εδω...Τυποι μου μηπος γνωρίζετε και εχετε εμπειρια με καποια Ονοματη Μαιρη Τζεινς εχει φασεμπουκ είναι αδυνατη μινιόν μαυρομαλλα ισιο μακρυ μαυρο μαλι πολύ κοντι κεντρο αθηνα συναντιετε αν ξερετε π[ειτε εμπειριες ευχαρηστο