daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
Περιμενω να πεσουν οι σωστες συγκιριες...!Προς το παρων κλεινω προς Ευα μερια...
πεμπτη τα λεμε εκει
Περιμενω να πεσουν οι σωστες συγκιριες...!Προς το παρων κλεινω προς Ευα μερια...
Eχεις pmπαρτυ την αλλη εβδομαδα?
χααχαχχαχα δεν με δεχονται στην βιλα εμενα....ειναι η πρωτη φορα..!πεμπτη τα λεμε εκει
Ωπα ευχαριστώ πολύ mike strats..!!!! Να εισαι πάντα καλα !!!
Ρε παιδια τιποτα καλο στα 80-100 υπάρχει σήμερα;;;
χααχαχχαχα δεν με δεχονται στην βιλα εμενα....ειναι η πρωτη φορα..!
Εαν ειχα 1 ευρω καθε φορα που το εχω ακουσει εδω μεσα θα ειχαμε αποπληρωσει το ΔΝΤ κ θα αγοραζαμε την γερμανια για πλακα....!ειπαμε να προστατευουμε ο ενας τον αλλο... να το θυμαστε παντα οταν ειναι να ανεβασετε κριτικη.
Εαν ειχα 1 ευρω καθε φορα που το εχω ακουσει εδω μεσα θα ειχαμε αποπληρωσει το ΔΝΤ κ θα αγοραζαμε την γερμανια για πλακα....!
ναι θελω.17 και 18 θαμαι αθηνα θελει κανεις κανενα αναγνωριστικο κασκαντεριλικι να κανω? εχω κεφι για αλτρουιστικες καταστασεις
ναι θελω.
παμε να πιουμε κανα κρασιγια πες
παμε να πιουμε κανα κρασι
Ισως ειναι κατι αλλο, χαλαρωσε και κανε μια επισκεψη σε ιατρο. Ισως να ειναι ασχετο, αν ομως οντως συμβαινει κατι τετοιο να ενημερωσης αμεσως και την Γκαμπριελα.Παιδια πριν απο καποιες μέρες ειχα συνάντηση με τη Γκαμπριέλα τη Λετονή. Για να μην τα πολυλογώ επχω δεί καποια περίεργα συμπτώματα σήμερα και φοβάμαι για ΣΜΝ (χλαμύδια βασικά). Οποτε προσοχή μέχρι να σας πώ νεότερα! Είχε πάρει κανένας παράσημο από αυτή;;
Γιάυτην ποιος γνωριζει?
Δεν ξερω κατι !!!Γνωριζει καποιος για αυτο?
στειλε το λινκ να δουμεΣυναδελφοι Καλημερα.
Τα φωτα σας, απο αγγελια σε φρεελιστ ελληνιδα 34 γυμνασμενη, δεν δινει τιλ απλα απαντα σε ε μαιλ
σθστηνεται σαν Αφροδιτη, 90 ευρο , γνωριζει καποιος κατι?
Ισως ειναι κατι αλλο, χαλαρωσε και κανε μια επισκεψη σε ιατρο. Ισως να ειναι ασχετο, αν ομως οντως συμβαινει κατι τετοιο να ενημερωσης αμεσως και την Γκαμπριελα.
Δεν θελω να σε εφησυχασω, να πας να το δεις σιγουρα, αλλα επειδη εχω δει τον τροπο που δουλευει η συγκεκριμενη την θεωρω προσεκτικη και αψογη. Απο ακα πιπα πολυ δυσκολη η μεταδοση, επιστημονικα παντα.
Δες το και κανε ενημερωση οταν εχεις κατι συγκεκριμενο.
Ευχομαι να ειναι ολα καλα.