daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
17 και 18 θαμαι αθηνα θελει κανεις κανενα αναγνωριστικο κασκαντεριλικι να κανω? εχω κεφι για αλτρουιστικες καταστασεις
Nαι κ απλυτο κανα 3μηνο για να πιασει αμεσωςεβαλες το σωβρακο αναποδα και στο μπρος πισω και στο μεσα εξω για τρεις ημερες να πιασει η βασκανια?
www.freelist.gr/ad.php?adId=96509-6&cityId=117&subcatId=65]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=96509-6&cityId=117&subcatId=65[/url]
γι αυτην εδω ξερουμε κατι? μου ειπε 80 για μια ωρα..λεει οτι ειναι οπως στις φωτο...εχει δοκιμασει κανεις?
Nαι κ απλυτο κανα 3μηνο για να πιασει αμεσως
To θεμα ειναι απο service πως ειναι??????επαιξε απο το καλοκαιρι δεν ειν κακο για 80 νομιζω
To θεμα ειναι απο service πως ειναι??????
Ποια εχεις παρει εσυ για πες μηπως παρω καμια ιδεανα ριξουμε κληρο ποιος θα παει να βγει ακρη. εγω τη μια που θα παρω την εχω ηδη κλεισει. την αλλη παιζει....
Ποια εχεις παρει εσυ για πες μηπως παρω καμια ιδεα
Εαν παρεις φαιη για ριξε κ μια πληροφορια μετα..εκτος εαν την ακουσεις κ δεν βαλεις κριτηκη...(ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ) να το λεει η ιδια κ οχι καποιος που την εχει συναντησει (ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ)ενοω εχω κλεισει τη μια μου επιλογη.λεω για φαιη. και αν δουλευει το αρμα η πολωνεζα η ναομι η γκαμπ η ελλη. αλλα παιζει να ψαχτω και σε κατι καινουριο.
Εαν παρεις φαιη για ριξε κ μια πληροφορια μετα..εκτος εαν την ακουσεις κ δεν βαλεις κριτηκη...(ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ) να το λεει η ιδια κ οχι καποιος που την εχει συναντησει (ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ)
παιδια...ποιο cg αξιζει να δοκιμασω...ειμαι σχετικα νεος..
χαχαχαχαχαχα..μου πεφτει πολυς!!!!!!!!!το λιλα θες να μεσολαβησω?
χαχαχαχαχαχα..μου πεφτει πολυς!!!!!!!!!
το καλυτερο μελαχροινο που κυκλοφορει στην πιατσα..ανεξαρτητου χρηματος!!!σου πεφτει τεραστιος. υπαρχουν πολλα αξιολογα στην πιατσα αναλογα τι ψαχνεις και τι προγραμμα κανεις κεφι και το σημαντικοτερο και τι χρημα εισαι διατεθιμενος να δαπανησεις....
το καλυτερο μελαχροινο που κυκλοφορει στην πιατσα..ανεξαρτητου χρηματος!!!
συμφωνω φιλε μου με αυτην την λογικη..αλλα ολες αυτες που μπορω να τις βρω;;παρε μαρινα60 το απολυτο vfm αν εισαι τυχερος και την πετυχεις η ελλη 29 η γκαμπρ28 η ναομι η ιζαμπελλα(επιστρεφει 25/1) η απο την παρεα της ευας...λυδια (αν ερθει)ολα αξιογαμητα. και να μετρας το χρημα μην το σκορπας τις κακομαθαινετε ετσι.δεν δινουμε αβερτα οτι ζηταει καθε μια και να χαλατε την πιατσα
Λυδια????????ξαδερφε με ποιανεις αδιαβαστο...!παρε μαρινα60 το απολυτο vfm αν εισαι τυχερος και την πετυχεις η ελλη 29 η γκαμπρ28 η ναομι η ιζαμπελλα(επιστρεφει 25/1) η απο την παρεα της ευας...λυδια (αν ερθει)ολα αξιογαμητα. και να μετρας το χρημα μην το σκορπας τις κακομαθαινετε ετσι.δεν δινουμε αβερτα οτι ζηταει καθε μια και να χαλατε την πιατσα
το καλυτερο μελαχροινο που κυκλοφορει στην πιατσα..ανεξαρτητου χρηματος!!!
Λυδια????????ξαδερφε με ποιανεις αδιαβαστο...!