dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 8.345
Οχι μόνο το εμαιλ της ξέρω απλά ποιο είναι όχι κάτι αλο
γιατι προσπαθεις να μπεις στον λογαριασμο της?
Οχι μόνο το εμαιλ της ξέρω απλά ποιο είναι όχι κάτι αλο
πραγματικα ελπιζω να κανεις πλακα οτι το σκεφτηκες κι ολας...Μου λέει 100/ώρα αλλά δε θέλει cash. Θέλει paysafe ώστε να μη τη κλέψω με πλαστά... αν κ φαίνεται τούμπανο, δεν κάνω τέτοιο κασκαντεριλικι γεμάτο
Δεν έχουμε πει, γενικά το αναφέρω, μακριά από λατίνες; Επίσης δες ψήφους. 7 θετικές, 7 αρνητικές. Φαντάζει ρίσκο. Βέβαια η κοπέλα είναι τούμπανο και γράφει πως κάνει squirting.Αδελφέ έχω επικοινωνήσει. Ευγενική γενικά και διαθέσιμη. Αλλά κάτι με κρατάει… no reviews και ίσως too good to be true… αν κάποιος φίλος έχει εικόνα θα βοηθούσε
100 για μια πιστόλια +50 για ελεύθερο στοματικό....Την είχα κλεισει για ραντεβού το καλοκαιρι. Μια ωρα πριν το ραντεβου της έστειλα μηνυμα αν ισχύει, όπως κάνω συνήθως. Η απάντηση ήταν : "ποιος είσαι; δεν εχουμε κανονισει τίποτα".
Εννοείται πως δεν ξαναασχολήθηκα
Προσωπικά, όπου βλέπω ένα αστέρι στην επικοινωνία στα αγγλικά, φεύγω. Λατινες, μεγάλα ρίσκαΑδελφέ έχω επικοινωνήσει. Ευγενική γενικά και διαθέσιμη. Αλλά κάτι με κρατάει… no reviews και ίσως too good to be true… αν κάποιος φίλος έχει εικόνα θα βοηθούσε
Σου έκραξε κάποιος την αγγελία σου στην προηγούμενη σελίδα και θίχτηκες? Έκανες εγγραφή και σχόλιο κατευθείαν.Να ξέρετε βλέπουμε και μεις πλεον τι γραφετε για μας τις κοπελες αγορια... μην γινεστε τοσο γελοιοι καποιοι
Δεν αναφέρθηκα σε κυκλοφορία ούτε ονομάτων , ούτε το πώς την βρίσκεις στο κρεβάτι. Αναφέρθηκα σε προβλήματα που δημιουργούν κάποια άτομα. Από κακία να κάνουν κακό , λόγω χαρακτήρα η για να το παίξουν νταβάδες , μέχρι κολλήματα και καυλάντα. Σαφώς και δεν συνέχιζα με μιά κοπέλα που θα μου έλεγε ονόματα και προσωπικά στοιχεία άλλων.Η αλήθεια είναι πάντα στην μέση. Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και από τις δύο πλευρές. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις από την κοπέλα που ζητά 100 με αυτή που ζητά 400. Όσο για κοπέλες… με την λίγη πείρα και την ασχετοσύνη που με χαρακτηρίζει, υπάρχουν όλων των ειδών τα φρούτα.
Γρήγορα γρήγορα ονόμασες ήδη μια κατηγορία προς αποφυγή : Κοπέλες με μεγάλο στόμα. Εκτός αν σου αρέσει να γίνεται γνωστό στους κύκλους το όνομα σου η δουλειά σου και πως την βρίσκεις στο κρεβάτι. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους τύπους που είναι περίεργοι για άλλους. Το σπορ είναι απλό. Περνάς καλά, κοιτάς την δουλειά σου και αφήνεις τα κουτσομπολιά.
Φίλε είναι 100% απάτη. Σκέψου το. Τέτοιο μωρό, μόνο με 100 ευρώ όταν άλλες κοπέλες πολύ λιγότερο όμορφες, χαλαρά ζητάνε 150, μπορεί να είναι αξιόπιστο? Φθηνό και καλό στον χώρο, απλά δεν υπάρχει. Ούτε να διανοηθεις να στείλεις λεφτά στον μουστακαλη που είναι από πίσω.Μου λέει 100/ώρα αλλά δε θέλει cash. Θέλει paysafe ώστε να μη τη κλέψω με πλαστά... αν κ φαίνεται τούμπανο, δεν κάνω τέτοιο κασκαντεριλικι γεμάτο
Την αγγελία της θέλω ν βρω για ν κανονίσω μαζί τηςγιατι προσπαθεις να μπεις στον λογαριασμο της?
ρε αγαπουλη χακερ,εχεις το μειλ εχεις λες κ το τηλ της πιο πισω γτ δεν την περνεις να κανονισεις;Την αγγελία της θέλω ν βρω για ν κανονίσω μαζί της
Καλημέραπραγματικα ελπιζω να κανεις πλακα οτι το σκεφτηκες κι ολας...
Θα κερναγες 50αρι η οτι πληρωνες καρτα τελος παντων σε εναν χοντρο σαπιοκοιλια που καθεται πισω απο μια οθονη και ψαχνει για υπερ-χαζους.
Το χαζος δεν κανει πρεπει να εισαι ΥΠΕΡ-χαζος για να δωσεις λεφτα πριν το ραντεβου σε κοπελα που δεν ξερεις.
Πρωτον γιατι δεν την ξερεις και 2ον γιατι δεν ειναι κοπελα![]()
ΦιογκοςΚαλημέρα
Όταν ο άλλος επιμένει ο ίδιος να σε προπληρωσει μέσω iris ή τραπεζικού λογαριασμού χωρίς κάποιο αντάλλαγμα μόνο κ μόνο επειδή δέχτηκα να κλείσουμε ραντεβού τι είναι;![]()
ψυχανεμιζομαι οτι μαλλον κατι μπαγασικο θες να κανεις. η θες να μπεις σε ξενο προφιλ καποιας κοπελας, η το χειροτερο εχεις φτιαξει προφιλ κοπελας εν αγνοια της . το νου σου.Την αγγελία της θέλω ν βρω για ν κανονίσω μαζί της
κ ξανατονιζω οτι ο ιδιος λεει στην αρχη οτι εχει κ το τηλ της αλλα θελει να μπει στο προφιλ της να δει τις αγγελιες της για να κανονισει........................ψυχανεμιζομαι οτι μαλλον κατι μπαγασικο θες να κανεις. η θες να μπεις σε ξενο προφιλ καποιας κοπελας, η το χειροτερο εχεις φτιαξει προφιλ κοπελας εν αγνοια της . το νου σου.
θελω σημερα να κλεισω ενα ραντεβου με καποια/. εχετε καπια καλη να μου προτεινετε στα 80 με 90 ευρω την ωρα??
Καινούργια είσαι;Για βάλε καμία φωτό με υπηρεσίες κτλΝα ξέρετε βλέπουμε και μεις πλεον τι γραφετε για μας τις κοπελες αγορια... μην γινεστε τοσο γελοιοι καποιοι
Φιλε ενα απλο μιλφ που καποτε ηταν μοντελο. Εχει βαλει 20+ κιλα απο οποια φωτο της θα δεις online και γενικα απεχει πολυ απο εκεινες τις μερες. Εκανε προσπαθεια να με ευχαριστησει θυμαμαι αλλα πριν 4+ χρονια που την ειχα δει.Καλημέρα ομάδα! Έχει παίξει κανείς με Αξία Ανδρεαδάκη να τον ρωτήσω κάτι;