aerid
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αυτες που μπορω να τις τσεκαρω;;συμφωνω φιλε μου με αυτην την λογικη..αλλα ολες αυτες που μπορω να τις βρω;;
αυτες που μπορω να τις τσεκαρω;;συμφωνω φιλε μου με αυτην την λογικη..αλλα ολες αυτες που μπορω να τις βρω;;
Για στειλε...δεν ξερω αλλα λεω να εμπιστευτω την κριση σου...ελα ρε....
και εδω παρακαλω!!!!ελα ρε....
Για στειλε...δεν ξερω αλλα λεω να εμπιστευτω την κριση σου...
και εδω παρακαλω!!!!
Γιατι εαν εχω κατι να σου το πω με pm τι λογικη ειναι αυτη??? Εγω ψινομαι για καποια απο την παρεα της Ευας21 καιρο το σκεφτομαι αλλα τα 150 ειναι ΠΟΛΛΑ....κ οταν το αποφασισα δεν μπορουσαν (γκαντεμης)Εαν πας μερικες σελιδες πισω θα δεις διαφορες αγγελειες..!
συγνωμη φίλε νόμιζα οτι έτσι έπρεπε να πω... οτι ετσι γίνετε εδω... συγκεκριμενες πληροφοριες μόνο με πμ (γράψε λάθος)
170 κ με κακο παρελθον μπαααααααα δεν νομιζω..!στηνει αρκετα συχνα ομως.εχει γιναι μανουρα λιγο καιρο πριν.ψαξτο γιατι δεν τοχω ευκαιρο τωρα.εγινε μελαχροινη πολυ προσφαταwww.bourdela.com/call-girls/girls/lydia-gr/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/lydia-gr/[/url]
εχεις πμαυτες που μπορω να τις τσεκαρω;;
αναμενω....................εχεις πμ
Κανονισε να μην γραψεις κριτικη εεεε αυτο σου λεω νεοςαναμενω....................
Κανονισε να μην γραψεις κριτικη εεεε αυτο σου λεω νεος
Ειμαι παικτης που παιζει σε σιγουρα αλογα...!Τωρα εαν ειναι να μεινω με το πουλι στο χερι κ ακομα να ερχεται αστο....δεν πειραζει εχει κ καλυτερα..!το αναλαμβανω προσωπικα αυτο. θα γραψει....οπως και να μετραει τα λεφτα που δινει πιο καλα. παντως το λυδακι ειναι καλο κορμι και φωτια στο κρεββατι... αν ερθει ομως
οτι πειτε αφεντικα!!Κανονισε να μην γραψεις κριτικη εεεε αυτο σου λεω νεος
γραφειο, μούφα ή αληθινο ;;;
(Γαμω τις καυλες μου σήμερα)
Ειμαι παικτης που παιζει σε σιγουρα αλογα...!Τωρα εαν ειναι να μεινω με το πουλι στο χερι κ ακομα να ερχεται αστο....δεν πειραζει εχει κ καλυτερα..!
Που να σου γαργαλησω της πατουσες.....γμτμακρια!!! εχει πεσει σος πριν λιγο καιρο εδω... πρωην χριστιαννα κλπ βουλγαρα νομιζω δεν ειναι ελληνιδα παντως και εχει γραφτει οτι ειχε κατι.....μυριζε παρα πολυ το νινι της υποπτα και ειχα διαβασει ενα ποστ σε αγγελιαδικο οτι ειχε σμν...
Περιμενω να πεσουν οι σωστες συγκιριες...!Προς το παρων κλεινω προς Ευα μερια...παρτυ την αλλη εβδομαδα?