Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Το link δουλευει, για το περιεχομενο δεν κατεχω, ενδιαφερον ομως τυγχανει.
Ρε παιδιά μια βοήθεια..;;;
σπάνια ζητάω...
Να κάνουμε ενα δωράκι στον εαυτό μας
Ξέρει κανενας συναγωνιστής αν αξίζει;
Δέχομαι και αντιπροτάσεις
καποια πληροφορια για αυτη?
κριμα
ενα κοριτσι τετοιου επιπεδου εχει να προτεινει καποιος?
Ανεξαρτητη ειναι παιρνει 80ευρω για ελευθερο στοματικο,φιλια,μασαζ,πρωκτικο δεν κανει και για δευτερη φορα+20.Ρε παιδιά μια βοήθεια..;;;
σπάνια ζητάω...
Να κάνουμε ενα δωράκι στον εαυτό μας
Ξέρει κανενας συναγωνιστής αν αξίζει;
Δέχομαι και αντιπροτάσεις
Εαν ειναι οντως αυτη θα το κανω το αμαρτημααααααααα
Ειναι αυτο που βλεπουμε??????????Η ειναι kinder εκπληξει?Ανεξαρτητη ειναι παιρνει 80ευρω για ελευθερο στοματικο,φιλια,μασαζ,πρωκτικο δεν κανει και για δευτερη φορα+20.
Δεν την εχω παρει. Για albania την ακουσα στο τηλ. Εμενα δεν με επεισε απο το τηλ παντος.Ειναι αυτο που βλεπουμε??????????Η ειναι kinder εκπληξει?
Nα σαι καλα συναγωνιστη..!+20 για 2η φορα απο νεο μωρο στην πιατσα ρισκο..!Αστο παμε στα σιγουραΔεν την εχω παρει. Για albania την ακουσα στο τηλ. Εμενα δεν με επεισε απο το τηλ παντος.
Γιατι εαν εχω κατι να σου το πω με pm τι λογικη ειναι αυτη??? Εγω ψινομαι για καποια απο την παρεα της Ευας21 καιρο το σκεφτομαι αλλα τα 150 ειναι ΠΟΛΛΑ....κ οταν το αποφασισα δεν μπορουσαν (γκαντεμης)Εαν πας μερικες σελιδες πισω θα δεις διαφορες αγγελειες..!Ρε φίλε apoc μάλλον εχεις δίκιο, σε παρακαλώ όμως εχεις να μου προτεινεις κανενα σιγουράκι, έστω και με πμ
Σε ευχαριστώ !!!
Γιατι εαν εχω κατι να σου το πω με pm τι λογικη ειναι αυτη??? Εγω ψινομαι για καποια απο την παρεα της Ευας21 καιρο το σκεφτομαι αλλα τα 150 ειναι ΠΟΛΛΑ....κ οταν το αποφασισα δεν μπορουσαν (γκαντεμης)Εαν πας μερικες σελιδες πισω θα δεις διαφορες αγγελειες..!
Ρε μηπως η θεια μπερδεψε τα ΒΟΥ-ΝΤΟΥ?????????εσυ γκαντεμης??? ΠΟΤΕ!!
Nα σαι καλα συναγωνιστη..!+20 για 2η φορα απο νεο μωρο στην πιατσα ρισκο..!Αστο παμε στα σιγουρα
Ρε μηπως η θεια μπερδεψε τα ΒΟΥ-ΝΤΟΥ?????????
Τσου.αγορια καλησπερα επειδη εχασα επεισοδια την εχει παρει κανεις αυτη?