Αγαμησιάρης
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά μόλις γύρισα γιατί πήγα να κάνω εξετάσεις!(να σημειώσω οτι βρίσκομαι στο εξωτερικό τώρα και το ραντεβού είχε γίνει μια βδομάδα πρίν). Τελικά έχω μόλυνση( μου έδωσε αντιβίωση) και όπως μου είπαν το πιο πιθανό είναι να έχω χλαμύδια. Τουλάχιστον απαράδεκτη αν έχει όντως και αυτή μόλυνση και συνέχιζε να κάνει ραντεβού. Το μόνο που είχα κάνει μαζί της χωρίς προφύλαξη ήταν το στοματικό... Αυτά... Προσοχή παιδιά!!!
Καλησπέρα συνάδελφε - καλησπέρα και στους υπόλοιπους.
άρτι αφιχθείς στο χώρο - έτυχε να έχω τιμήσει κι εγώ τη κυρία
1) - μου είπαν το πιο πιθανό είναι να έχω χλαμύδια -
δλδ δεν υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα για την όποια εξέταση σου?
2) κάποιος συνάδελφος (ορθά) τόνισε το δεν είναι πιθανή η μετάδοση μέσω στοματικού
και σημείωσε πως τα βακτήρια αυτά δε θα εντοπιστούν στη στοματική κοιλότητα
Oral sex is not a common cause of infection with this bacteria. Chlamydia is less likely to be transmitted during oral sex because the bacteria that cause chlamydia prefer to target the genital area rather than the throat. This is why it is unlikely for chlamydia to be transmitted from mouth-to-penis and penis-to-mouth contact, although it is still possible. It is even less likely for transmission to take place from vagina-to-mouth or anus-to-mouth contact. Transmission is not known to occur from mouth-to-vagina and mouth to anus contact (Ηow is it transmitted? American Sexual Health Association)