Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.997
- Πόντοι
- 11.146
...κλαρινο σου κανει?!?Γνωρίζει κανείς, κάποια κοπέλα που να παίζει πιάνο ;
Θα ηθελα να εκπλήρώσω την φαντασιωσή μου.
...κλαρινο σου κανει?!?Γνωρίζει κανείς, κάποια κοπέλα που να παίζει πιάνο ;
Οχι...κλαρινο σου κανει?!?
Ρε παιδιά να ρωτήσω , σε ένα στούντιο να πάρεις 2 κορίτσια για το απλό πρόγραμμα κ να ρίξεις από μια στη κάθε μια , πόσο πάει ξέρετε ;;;
Επίσης πάλι σε στούντιο ένα κορίτσι αλλά 2 πιστολιές , το κόστος είναι 100;120;
https://www.sexjobs.gr/en/nikol-617284 αυτη εδω δουλευει; που ηταν παλια σε στουντιο μελαντιας κτλ
Τηλεφωνάκι ; Ή λινκ;
Δν έχει αγγελία φιλαράκι...
Στο στέλνω π.μ
Όχι φιλαράκι..
Ανεβάζει story κάποιες φορές στο κινητό της στο what's up...
Εγώ απλώς έκανα screenshot ν την δουν κ αυτοι που Δν ξέρουν για πια λέω..
Χάσαμε κ τον Καρυπίδη β γελάσουμε
Δεν ξέρω για αγγελία...Face το ξέρω...Εδώ είναι απλά deep undercover
Απορώ που δεν το ανέφερε κανεις τόσες σελίδες
εχει μεινει αυτη η αγγελια της απο το 2020 που εχει και δικες τις φωτοςΔεν ξέρω για αγγελία...Face το ξέρω...
Πες το χλιμιτζουρα ν στείλει μύνημα.. Undercover
Ωραίος...εχει μεινει αυτη η αγγελια της απο το 2020 που εχει και δικες τις φωτος
Καυλιαρα Βραζιλιάνα | Αγγελία Sex | AggeliesSex.gr
Γεια σας αγόρια αν γουστάρετε να χύσετε τρέλα με μια καυτή λατίνα επικοινωνήστε μαζί μου. Είμαι διαθέσιμη κάθε μέρα από τις 12:00 μέχρι τις 9:00bit.ly
Πιάνο ε??? Θα σου πω σε λίγες ώρες..Γνωρίζει κανείς, κάποια κοπέλα που να παίζει πιάνο ;
Τι να σου πω φίλος...??Δώσε feedback για το κορίτσι. Ήθελα να κλείσω ραντεβού μαζί της, αλλά τώρα δεν ξέρω τι παίζει.
Με τι δωράκι ;;; Με μέιλ μιλήσατε ;;Μου απάντησε , έστειλε και φωτογραφίες της...
Παίζει ακόμα το μωράκι ; Πόσο χρονών να είναι τώρα….εδώ είσαι
Ερώτηση, τι παίζει με αυτο το κορίτσι. Τι συνέβη, διαβάζω περίεργα πράγματα. Δώσε μου εικόνα. Είναι καλή ή δενΔεν είναι φάντασμα επιβεβαιωμενο.. .
Λέει ότι κάνει εξετάσεις και δεν κάνει ακα τώρα άβυσσος...
ΚαλησπέραΗ Αλινα πριν τα στούντιο ήταν στο mamba για χρονια, παλιοί κλώνοι θα την θυμούνται
Μετα πήγε σε εσκορτοσαιτ και στο seeking
Περυσι την πετυχα στο θεατρο να βλέπει έγκλημα και τιμωρία σαν καλή Ρωσίδα, ειναι τούμπανο αν και πλαστική
Λογικά το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έχεις πάνω από 100 messagesΑνεξάρτητες Ελληνιδες φιλες που να ερχονται μαζι για τριο ξερουμε;
Την είδες από κοντά??άρα ψέματα λένε στους δίπλα..η δε ξέρω..θα δω κ γω αύριο από κοντά πω ξενερα αν είναι ψεύτικες φώτο γτ λένε όλοι εκεί αληθινές είναιΕβελίνα: Ακωλη, τελείως. Πρόσωπο μέτριο με ενισχυμένα χείλη. Βάψιμο με τόσο πολύ στόκο που θα μπορούσες να τον χρησιμοποιήσεις σε τσιμεντογωνια σε ταράτσα 200 τμ και να σου περισσέψει! Παραπάνω κιλά από τη μέση και πάνω. Στήθος αρκετό αλλά όχι όμορφο. Με πιο σαφή ελληνικά, πατσοκοιλια! Όλα τα παραπάνω στα παπαρια μου. Δε με πειράζουν διόλου!! Αυτό που με πειράζει είναι οι μουφα φωτογραφίες που έχει στον διπλανό site. Περιμένεις μια σεξοβομβα με κωλαρα και καμπύλες απίστευτες και σου έρχεται αυτή.
Όσες σεξεργατριες βάζουν μουφα φωτογραφίες θα τις πάω τάπα!!!
Μιλάω πάντα για το θέμα της εμφάνισης. Από υπηρεσίες μπορεί να είναι άρτια. Δεν εκφέρω γνώμη. Δεν έχω κάνει συνεδρία μαζί της.