JuicyKlei0
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2024
- Like
- 3.823
Δίκη σου άποψη καλέ μουΉταν ένα πολύ λάθος σχόλιο... ΑΛΛΆ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΑΘΟΣ!!!
Δίκη σου άποψη καλέ μουΉταν ένα πολύ λάθος σχόλιο... ΑΛΛΆ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΑΘΟΣ!!!
κρίμα και με ειδοποίησαν ότι εχω προτεραιότητα...καλη συνεχεια με το σπορ σας μυστες
Αυτο το σαιτ δεν ειναι για μενα μονο που βλεπω αυτα που γραφετε νιωθω να κολλαω οτι ασθενεια υπαρχει no offence τσαοοο
Ιωαννα Ραφαελα εσυ;Με την συγκεκριμένη κυρία γνωστή σε όλους παίχτηκε αγώνας σήμερα και την παίξαμε για πάρτη της. Δύναμη
Ποια ειναι ;Με την συγκεκριμένη κυρία γνωστή σε όλους δόθηκε αγώνας σήμερα και την έπαιξα για πάρτη της. Δύναμη
....."γνωστη"?!?!?!Με την συγκεκριμένη κυρία γνωστή σε όλους δόθηκε αγώνας σήμερα και την έπαιξα για πάρτη της. Δύναμη
Και??....."γνωστη"?!?!?!
btw. οι τομες απο τις σιλικονες βγαζουν ματι![]()
...μου χαλαει την αισθητικη
Ξέρεις ποια είναι η λύση; Μην βλέπεις....μου χαλαει την αισθητικη
Ποια ειναι αυτη? Η ξανθια σαλονικια?Καλησπέρα κύριοι και καλήν εβδομάδαν. Πολύ πετυχημένη συνεδρία με την Αναστασία 41 προ ολίγου.(Που είχε και νήμα εδώ αλλά τώρα δεν έχει).
Σεβασμός στα κορίτσια για να περνάτε καλά, τα εχουμε ξαναπει αλλωστε και τη γνώμη μου την ξέρετε. Μαλλιαζει η γλώσσα μου για να σας τα λέω κάθε φορά....
Μια ώρα πλήρης και φρέσκια. Έφυγα ανανεωμένος. Μεγάλη υπόθεση να βλέπεις μια γυναίκα του χώρου να είναι τόσο επιμελείς στην καθαριότητα. Φεύγεις με τη σιγουριά ότι δεν θα σου δώσει κανένα "παράσημο". Μου είπε ότι συνεχίζει να είναι ενεργή και ότι δεν σταμάτησε ποτέ αλλά έχει πλέον αγγελία στους "διπλα". Δεν μου εξήγησε, αλλά ούτε και την ρώτησα γιατί έχει σταματήσει από το site μας.
Είσαι και μερακλής... Χαχαχαχα...μου χαλαει την αισθητικη
ποια ειναι η κυρια και πως την βρισκουμε?Με την συγκεκριμένη κυρία γνωστή σε όλους δόθηκε αγώνας σήμερα και την έπαιξα για πάρτη της. Δύναμη
Δεν είναι άποψη μου είναι η αλήθεια... Αλλά οκ... Καλή καρδιά!!!Δίκη σου άποψη καλέ μου
...για σπαστο μου σε ταληρακια μαγκα μου γτ δεν το καταλαβα?Είσαι και μερακλής... Χαχαχαχα
Και σε μονόλεπτα να στο σπάσω πάλι δεν θα καταλάβεις... '' μαγκα '' μου......για σπαστο μου σε ταληρακια μαγκα μου γτ δεν το καταλαβα?![]()
...ειμαι λιγο αργος κατα πως φαινεται κ δεν κατανοω τα "γελακια" κ τις ειρωνειες. Θα το κανεις λιανα να καταλαβουμε?Και σε μονόλεπτα να στο σπάσω πάλι δεν θα καταλάβεις... '' μαγκα '' μου...
Να μην εισαι εριστικός... Αν μπορείς όλα οκ.......ειμαι λιγο αργος κατα πως φαινεται κ δεν κατανοω τα "γελακια" κ τις ειρωνειες. Θα το κανεις λιανα να καταλαβουμε?
....εγω ειμαι εριστικος ή εσυ που πεταχτηκες "σαν την πουτσα του λαγου" με ειρωνειες κ γελακια? Με ρωτησες κ σου απαντησα πως το βλεπω.Να μην εισαι εριστικός... Αν μπορείς όλα οκ....
Δεν κατάλαβες...νομίζεις ότι κατάλαβες.... Το κόβουμε εδώ δεν αξίζει.......εγω ειμαι εριστικος ή εσυ που πεταχτηκες "σαν την πουτσα του λαγου" με ειρωνειες κ γελακια? Με ρωτησες κ σου απαντησα πως το βλεπω.
Τεσπα καταλαβα......
Επαναφορα στο κανονικο μας προγραμμα μαγκες, πρωτο πλανο οι κοριτσαροι!!!
Η επιμέλεια της καθαριότητας της καθε κοπελας ειναι .....μια πάρα πολύ σημαντική επισήμανση που πρέπει να γράφετε σε κάθε κριτική!!!Μια ώρα πλήρης και φρέσκια. Έφυγα ανανεωμένος. Μεγάλη υπόθεση να βλέπεις μια γυναίκα του χώρου να είναι τόσο επιμελείς στην καθαριότητα. Φεύγεις με τη σιγουριά ότι δεν θα σου δώσει κανένα "παράσημο".