pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.926
- Πόντοι
- 4.546
Τον ανοίγεις... Αλλά....Πως μπαίνεις σε αυτό
;?
Τον ανοίγεις... Αλλά....Πως μπαίνεις σε αυτό
;?
Ποια????????Εγω για την Ιωαννα 36 αναφέρομαι..
τι ανοιγει ? τον θερμοσιφουναΤον ανοίγεις... Αλλά....
Κανένα πρόβλημαΘα το γράψω για χιλιοστή φορά.. δεν θα θελα αναφορά εδώ μέσα,πλην του νήματος μου,γιατί ΔΕΝ δέχομαι καινούργια άτομα,όποτε γουστάρω κι εάν γουστάρω θα επιλέξω καποιον καινούργιο (πχ. να θελήσω να εμπλουτίσω τον ήδη υπάρχον σταθερό κύκλο μου)
Ελπίζω να μην χρειαστεί να το γράψω ακόμη 100 φορές.
Ευχαριστώ τα παιδιά που μ αναφέρουν ,με τιμά φυσικά,αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος ν αναφέρομαι στις ανεξάρτητες με/η χωρίς χώρο.
H ζωή είναι δύσκολη φίλε μου... Έξοδα....τι ανοιγει ? τον θερμοσιφουναελεος και απο εδω κονομας
![]()
αθλιο φωτομονταζΓια εδώ ξέρει κανείς τπτ ;
ξερω φιλε μου πολλα τα ραντεβου εχεις τα δικια σουH ζωή είναι δύσκολη φίλε μου... Έξοδα....
Άστα να πάνε... Χαχαχαχαξερω φιλε μου πολλα τα ραντεβου εχεις τα δικια σου
φιλε προσωπικα ποτε δεν ειχα θεμα με το να μου απαντησει η κοπελα....μονο με τη διαθεσιμοτητα υπαρχει το προβλημα το οποιο αν μπορεις κι εσυ να κανεις εναν συμβιβασμο και να περιμενεις τοτε θα βρει χρονο για να κλεισετε ραντεβου. αν δεν σου απανταει μηπως δεν ειναι θεμα κλειστου κυκλου αλλα δικης σου συμπεριφορας απεναντι σε αυτη?Πλεον δεν απανταει σε μηνυματα, εχει δικο της κλειστο κυκλο πελατων
Πολύ σωστή τοποθέτηση!!!φιλε προσωπικα ποτε δεν ειχα θεμα με το να μου απαντησει η κοπελα....μονο με τη διαθεσιμοτητα υπαρχει το προβλημα το οποιο αν μπορεις κι εσυ να κανεις εναν συμβιβασμο και να περιμενεις τοτε θα βρει χρονο για να κλεισετε ραντεβου. αν δεν σου απανταει μηπως δεν ειναι θεμα κλειστου κυκλου αλλα δικης σου συμπεριφορας απεναντι σε αυτη?
Φιλε πρωτη φορα της εστειλα ,οποτε δεν ισχυει αυτο που λεςφιλε προσωπικα ποτε δεν ειχα θεμα με το να μου απαντησει η κοπελα....μονο με τη διαθεσιμοτητα υπαρχει το προβλημα το οποιο αν μπορεις κι εσυ να κανεις εναν συμβιβασμο και να περιμενεις τοτε θα βρει χρονο για να κλεισετε ραντεβου. αν δεν σου απανταει μηπως δεν ειναι θεμα κλειστου κυκλου αλλα δικης σου συμπεριφορας απεναντι σε αυτη?
Μεγάλε, φαντάζομαι ότι το να μοστράρεις πρόσωπα φόρα βία παρτίδα είναι και λίγααααακι παράνομο... όσο πατάει ο ελέφαντας ένα πράγμα... άλλο που ο γαμημένος ο νόμος δεν εφαρμόζεται...Για εδώ ξέρει κανείς τπτ ;
![]()
SOFHIA 6970135311
Γεια σας αγάπες μου, είμαι η Σοφία, μια γυναίκα με όμορφο πρόσωπο και γλυπτό σώμα. Είμαι πολύ καυτή και τρυφερή ξανθιά και μου αρέσει να είμαι άτακτη. Ελάτε να χαρείτε με τις καμπύλες του σώματός μου και τα απαλά χείλη μου να ρουφούν όλο το κόκορα σας, αφήνοντάς το πολύ υγρό. Είμαι όλη...kanesex.com
Ρε μάγκες ξέρει κανείς τι είναι ; το φινίρισμα στο σώμα;
Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!Πως μπαίνεις σε αυτό?
με κλειδαρα εκτος αν εισαι επαγγελματιας διαρηκτης.......
300ε θελειΓια εδώ ξέρει κανείς τπτ ;
Παίζει να είναι η Σταυρούλα πρώην magic
![]()
μωράκι 19 ετών Χρύσα
Έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο μπορείς να με καλέσεις +30 694 975 5357 Ή να μου στείλεις μήνυμα στο V Μπερ και WhatsApp Για παραπάνω λεπτομέρειες καλέστε μεkanesex.com
Καλησπέρα ξέρει κανείς κάτι για την κοπέλα;
Viber πάντως δεν έχει όπως λέει στην αγγελία.Αυτη ειναι;; Πηρε κανεις τηλ η/και εκανε επαφη;;;