Telis Tipitelis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.070
- Πόντοι
- 1.010
εχεις μήνυμαΩραία όλα αυτά, αλλά βάλε έναν σύνδεσμο ρε παίχτη. Αλλιώς ποιος ο λόγος να μοιράζεσαι την εμπειρία σου;
εχεις μήνυμαΩραία όλα αυτά, αλλά βάλε έναν σύνδεσμο ρε παίχτη. Αλλιώς ποιος ο λόγος να μοιράζεσαι την εμπειρία σου;
Πως ξέρετε ότι δεν ήταν άντρας?Καλή ήταν πάντως εαν εξαιρέσεις ότι μας είχε σπάσει τα αρχιδια με την πολυλογία της και όσοι κάναμε μαλακια να στείλουμε PM μας έβαζε στο τριπάκι να textαρουμε μαζί της 2 ώρες συνεχόμενα.
Άντρας αποκλείεται! Γυναίκα με πουτσα μπορείΠως ξέρετε ότι δεν ήταν άντρας?
Οπότε δεν έπρεπε να τα αναφέρει καν εδώ ... ποτέ ....Tα οποία φυσικά κρατάς για τον εαυτό σου να φανταστώ
Εγώ δεν αξίζω και ένα κομμάτι βυζί;εχεις μήνυμα
Κουβέντα που πρέπει να γίνει ρητό!Στο σωστό σεξ ...δεν βλέπεις ποτέ το σπέρμα σου !
...ασε τα παιδια να τρεξουν !!!το σπερμα ειναι πολυ σημαντικο για να το σπαταλαμε δεξια και αριστερα!!!!!!
Αμαρτία !!!!...ασε τα παιδια να τρεξουν !!!
Τλκ ποια είναι η κοπέλα ;Συνάντηση με Εβελίνα
Πολύ έυκολη επικοινωνία
Όμορφο πρόσωπο πολύ ωραία μάτια
Ευγενέστατη και πεντακάθαρη
Το ατού της είναι το στήθος που είναι 4-5αρι φυσικό και ξέρει να το χρησιμοποιεί
Έχει παραπάνω κιλάκια αλλά αρμονικά και όχι ατσούμπαλα πάνω στο σώμα.
Για 100ε είναι vfm
εαν λεμε την ιδια ειναι στο διπλα site φαινεται πολλαα υποσχόμενη και vfm..Τλκ ποια είναι η κοπέλα ;
Θα σου ήταν εύκολο να βάλεις αγγελία; Πήγα δίπλα και εχει 6-7 με λατινικά γράμματα και μια κοκκινομάλλης με ελληνικαεαν λεμε την ιδια ειναι στο διπλα site φαινεται πολλαα υποσχόμενη και vfm..![]()
Εβελίνα: Ακωλη, τελείως. Πρόσωπο μέτριο με ενισχυμένα χείλη. Βάψιμο με τόσο πολύ στόκο που θα μπορούσες να τον χρησιμοποιήσεις σε τσιμεντογωνια σε ταράτσα 200 τμ και να σου περισσέψει! Παραπάνω κιλά από τη μέση και πάνω. Στήθος αρκετό αλλά όχι όμορφο. Με πιο σαφή ελληνικά, πατσοκοιλια! Όλα τα παραπάνω στα παπαρια μου. Δε με πειράζουν διόλου!! Αυτό που με πειράζει είναι οι μουφα φωτογραφίες που έχει στον διπλανό site. Περιμένεις μια σεξοβομβα με κωλαρα και καμπύλες απίστευτες και σου έρχεται αυτή.Συνάντηση με Εβελίνα
Πολύ έυκολη επικοινωνία
Όμορφο πρόσωπο πολύ ωραία μάτια
Ευγενέστατη και πεντακάθαρη
Το ατού της είναι το στήθος που είναι 4-5αρι φυσικό και ξέρει να το χρησιμοποιεί
Έχει παραπάνω κιλάκια αλλά αρμονικά και όχι ατσούμπαλα πάνω στο σώμα.
Για 100ε είναι vfm
Ή συγκεκριμένη είχε προϋπηρεσία σέ στούντιο νομίζωΕβελίνα: Ακωλη, τελείως. Πρόσωπο μέτριο με ενισχυμένα χείλη. Βάψιμο με τόσο πολύ στόκο που θα μπορούσες να τον χρησιμοποιήσεις σε τσιμεντογωνια σε ταράτσα 200 τμ και να σου περισσέψει! Παραπάνω κιλά από τη μέση και πάνω. Στήθος αρκετό αλλά όχι όμορφο. Με πιο σαφή ελληνικά, πατσοκοιλια! Όλα τα παραπάνω στα παπαρια μου. Δε με πειράζουν διόλου!! Αυτό που με πειράζει είναι οι μουφα φωτογραφίες που έχει στον διπλανό site. Περιμένεις μια σεξοβομβα με κωλαρα και καμπύλες απίστευτες και σου έρχεται αυτή.
Όσες σεξεργατριες βάζουν μουφα φωτογραφίες θα τις πάω τάπα!!!
Μιλάω πάντα για το θέμα της εμφάνισης. Από υπηρεσίες μπορεί να είναι άρτια. Δεν εκφέρω γνώμη. Δεν έχω κάνει συνεδρία μαζί της.
Για τις υπηρεσίες δεν εκφέρω γνώμη. Για την εμφάνιση όμως εκφέρω γιατί έτσι είναι. Πάντα υποκειμενικα, αν και η εμπειρία μου είναι τεράστια. Τώρα αν κάποιοι έχουν άλλα κριτήρια αξιολόγησης εμφάνισης πάω πάσο.Ή συγκεκριμένη είχε προϋπηρεσία σέ στούντιο νομίζω
Ποίο μουφα κριτικές από τούς δίπλα δεν έχω ξαναδεί τουλάχιστον όι περισσότερες![]()
Πρωινό δικαστήριοΕβελίνα: Ακωλη, τελείως. Πρόσωπο μέτριο με ενισχυμένα χείλη. Βάψιμο με τόσο πολύ στόκο που θα μπορούσες να τον χρησιμοποιήσεις σε τσιμεντογωνια σε ταράτσα 200 τμ και να σου περισσέψει! Παραπάνω κιλά από τη μέση και πάνω. Στήθος αρκετό αλλά όχι όμορφο. Με πιο σαφή ελληνικά, πατσοκοιλια! Όλα τα παραπάνω στα παπαρια μου. Δε με πειράζουν διόλου!! Αυτό που με πειράζει είναι οι μουφα φωτογραφίες που έχει στον διπλανό site. Περιμένεις μια σεξοβομβα με κωλαρα και καμπύλες απίστευτες και σου έρχεται αυτή.
Όσες σεξεργατριες βάζουν μουφα φωτογραφίες θα τις πάω τάπα!!!
Μιλάω πάντα για το θέμα της εμφάνισης. Από υπηρεσίες μπορεί να είναι άρτια. Δεν εκφέρω γνώμη. Δεν έχω κάνει συνεδρία μαζί της.
Στα παπαρια μου. Ότι ήταν να πω το είπα. Καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο.Πρωινό δικαστήριο
Έτσι μύστη μου δώσε πόνο
Θα σε δυσαρεστησω, αλλά δεν είναι αυτη η είσοδος του σπερματος για να βγει μετά από 9 μήνες. Ούτε ο κωλος... Αν όμως έτσι πείθεις τα κορίτσια, μαζί σου!!δεν πρεπει να βλέπει το φως της ημέρας παρα μόνο οταν περασουν 9 μηνες........