Νέα

Γυναίκες και σκυλιά !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλα,

Βγαλτε κανενα φουφου σκυλακι βολτα στην Αθηνα, και να δειτε τι μουνι σταματαει να το χαζεψει και να το χαιδεψει.

Μουνοπαγιδα σας λεω............... :grin:

Σχηματιζω ηδη εικονα......Αυτοs, αυτη , το πορδοσκυλο, η ...σκατοσακουλα....Εναs ρομαντικοs περιπατοs.....η ζεστη μυρωδια του σκατου  και το σκυλι που θα σε τραβαει στην αντιθετη πλευρα................Μαγεια     :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Kαι λοιπον? τι εγινε?

Οταν κυνηγας γυναικες ............................

Δανεισου κανενα σκυλακι απο συγγενη και βγαλτο βολτα κατσε σε κανενα καφε και αν δεν σταματησουν 5 - 10 γκομενες να το χαζεψουν και να σε ρωτησουν γιαυτο να μην με λενε Λουκα.  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σχηματιζω ηδη εικονα......Αυτοs, αυτη , το πορδοσκυλο, η ...σκατοσακουλα....Εναs ρομαντικοs περιπατοs.....η ζεστη μυρωδια του σκατου  και το σκυλι που θα σε τραβαει στην αντιθετη πλευρα................Μαγεια     :grin:

Δεν ξερεις πως να σπας τον παγο με γυναικες!  :grin: :grin:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Οταν κυνηγας γυναικες ............................

Δανεισου κανενα σκυλακι απο συγγενη και βγαλτο βολτα κατσε σε κανενα καφε και αν δεν σταματησουν 5 - 10 γκομενες να το χαζεψουν και να σε ρωτησουν γιαυτο να μην με λενε Λουκα.  :2funny: :2funny:

Ναι αλλη ορεξη δεν ειχα. Να χω τον κοπρο να χω και τις ηλιθιες να μου ζαλιζουν τα @@ καθε τρεις και λιγο

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Μοναξιά κύριοι..μοναξιά...δεν τις ανέχεται κανείς.Κάπου πρέπει να βρουν παρέα.Να βγάλουν ότι τρυφερό τους έχει απομείνει,αλλά μόνο σε ένα σκύλο ή γάτα.Σε άντρα δεν γίνεται..θα τους πέσει η μήτρα....
Η άλλη εκδοχή είναι ότι κάπου πρέπει να είναι αφεντικά.Και επειδή δεν μπορούν να είναι αλλού,την πληρώνει το ζώο.
Είμαι μεσημέρι σταματημένος σε κόκκινο φανάρι της Αμφιθέας.Στο πεζοδρόμειο αριστερά ένα ωραίο μουνί γύρω στα 35+,περιποιημένη κτλ. Μιλάει στο κινητό και κρατάει με λουρί, ένα μικρό σκυλάκι -από ράτσες δεν ξέρω- Μάγκες,αυτό δεν το έχω ξαναδεί.Μιλάμε ότι βγάζει επάνω του όλη την αγαμία και την κακία της.Του δίνει διαταγές με τέτοιο παράγγελμα,με τέτοιο μίσος,έχω μείνει μαλάκας.....Κάποια στιγμή, το σκυλί κάθεται ακίνητο,στα πίσω του πόδια και η καριόλα ηρεμεί....Σήκω, σήκω,κάτσε,κάτσε...Αυτό που θέλουν να μας κάνουν δηλαδή,αλλά τελικά δεν περνάει σε όλους....Νομίζω λοιπόν πως με αυτόν τον τρόπο,πότε είναι γλυκές και τρυφερές στο ζώο -μια και σε άνθρωπο δεν τους αφήνει το εγώ τους.....και απ¨την άλλη κάνουν και κουμάντο ότι ώρα θέλουν.
Εκεί παλιοκαριόλες !!! μόνες να ψοφίσεται,εκεί με ένα σκύλο ή μία γάτα...Εκεί με την σακούλα,να μαζεύεται και την σκατούλα,αφού δεν είστε για τίποτε άλλο άξιες !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι αλλη ορεξη δεν ειχα. Να χω τον κοπρο να χω και τις ηλιθιες να μου ζαλιζουν τα @@ καθε τρεις και λιγο

Ε μια στις 10 αν το χειριστεις σωστα και επεκτεινεις θα σου κατσει στο τελος. Ασχημα ειναι?  :grin:

Επισκέπτης
Ενα σίχαμα σκέτο ολες οι κυρίες και οι δεσποινίδες με τα σκυλάκια να χεζοβολάνε ακατάπαυστα στους δρόμους. Πρέπει να μπει ενα τέλος. Ειναι υποκατάστατο της μητρότητας και τις ικανοποιεί το μητρικό ένστικτο. Γυναίκες, δεν ειναι ανθρωπινα μωρά τα σκυλάκια! μην αυτοπαραμυθιάζεστε! κάντε παιδιά!

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Ενα σίχαμα σκέτο ολες οι κυρίες και οι δεσποινίδες με τα σκυλάκια να χεζοβολάνε ακατάπαυστα στους δρόμους. Πρέπει να μπει ενα τέλος. Ειναι υποκατάστατο της μητρότητας και τις ικανοποιεί το μητρικό ένστικτο. Γυναίκες, δεν ειναι ανθρωπινα μωρά τα σκυλάκια! μην αυτοπαραμυθιάζεστε! κάντε παιδιά!
Άσ το ρε μάστορα...τι παιδιά και αρχίδια μου λες.Ανάξιες είναι...
Έχω μια καριόλα στην δουλειά μου.Έχει πρώτη μούρη στον υπολογιστή ένα κωλόσκυλο που έχει αγοράσει.Το παιδί της πουθενά.Πρέπει να την έχει και χεσμένη ο άντρας της -από κάτι κουβέντες που πετάει κατά καιρούς...Ασχολείται και μιλάει όλη μέρα για τον κόπρο.Πρόσφατα σκάσανε και κάτι αδέσποτα στην εταιρία απ΄έξω,βάλαμε μπελά στα ¨ρχίδια μας.Τροφές, κόκαλα λαστιχένια,κολάρα,τηλέφωνα τις φιλοζωϊκές....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• image027 (Large).jpg
    image027 (Large).jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 13

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Μου λέει μια μέρα...μην μου πείς ότι υπάρχουν ανθρώποι που πεινάνε στο δρόμο.....Δεν είπα τίποτα...Σιγά μην έχω όρεξη να τσακωθώ με την βλαμένη...

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
η μεγαλύτερη απάτη είναι οι φιλόζωοι, είχα μια από κάτω στο διαμέρισμα, δεν ήταν παντρεμένη, είχε ίσα με 30 γάτες, πόσους σκύλους της πουτάνας μέσα στο σπίτι, μέσα στην βρώμα και οι δίπλα είχαν θέμα τρελό ... οι γκομένες επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν, κοιτάνε να πάρουν σκύλους που δεν μιλάνε και να ζήσουν τον έρωτα τους :jerking:

Επισκέπτης
Άσ το ρε μάστορα...τι παιδιά και αρχίδια μου λες.Ανάξιες είναι...
Έχω μια καριόλα στην δουλειά μου.Έχει πρώτη μούρη στον υπολογιστή ένα κωλόσκυλο που έχει αγοράσει.Το παιδί της πουθενά.Πρέπει να την έχει και χεσμένη ο άντρας της -από κάτι κουβέντες που πετάει κατά καιρούς...Ασχολείται και μιλάει όλη μέρα για τον κόπρο.Πρόσφατα σκάσανε και κάτι αδέσποτα στην εταιρία απ΄έξω,βάλαμε μπελά στα ¨ρχίδια μας.Τροφές, κόκαλα λαστιχένια,κολάρα,τηλέφωνα τις φιλοζωϊκές....

Έμπλεξες...τις δέρνει μαλακία και μαζεύουν ολα τα κοπρόσκυλα κι ολας. Αλλη θέλει να καλύψει το μητρικό της ένστικτο, αλλη τη μοναξιά της, αλλη απο μόδα. Μέσα στο σπίτι τα σκυλια, είχα μια γκόμενα που τον άφηνε και κοιμόταν στο κρεβάτι της το σκύλο......γάμα τα.

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Καλα,

Βγαλτε κανενα φουφου σκυλακι βολτα στην Αθηνα, και να δειτε τι μουνι σταματαει να το χαζεψει και να το χαιδεψει.

Μουνοπαγιδα σας λεω............... :grin:

έχεις γαμήσει  πολλές έτσι ?

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
το χειροτερο ειναι οταν βλεπεις κατι αρχιμαλακες..να βγαζουν βολτα τους σκυλους τους..γιατι αυτες δεν προλαβαινουν..ναι συμβαινει..και αυτο...!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
έχεις γαμήσει  πολλές έτσι ?

Δεν γαμας επιτοπου αλλα πιανεις συζητηση, ανταλλασες τηλεφωνα και στο τελος αν υπαρχει καποιο αμοιβαιο ενδιαφερον θα σου κατσει. Και ναι εχω γαμησει στο τελος. Οι γυναικες ειναι φιλοζωες. ;)

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Δεν γαμας επιτοπου αλλα πιανεις συζητηση, ανταλλασες τηλεφωνα και στο τελος αν υπαρχει καποιο αμοιβαιο ενδιαφερον θα σου κατσει. Και ναι εχω γαμησει στο τελος. Οι γυναικες ειναι φιλοζωες. ;)

ωραία και τον σκύλο τι να τον κανεις μετα ... θα τον αφήσεις στον δρόμο ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom