Μοναξιά κύριοι..μοναξιά...δεν τις ανέχεται κανείς.Κάπου πρέπει να βρουν παρέα.Να βγάλουν ότι τρυφερό τους έχει απομείνει,αλλά μόνο σε ένα σκύλο ή γάτα.Σε άντρα δεν γίνεται..θα τους πέσει η μήτρα....
Η άλλη εκδοχή είναι ότι κάπου πρέπει να είναι αφεντικά.Και επειδή δεν μπορούν να είναι αλλού,την πληρώνει το ζώο.
Είμαι μεσημέρι σταματημένος σε κόκκινο φανάρι της Αμφιθέας.Στο πεζοδρόμειο αριστερά ένα ωραίο μουνί γύρω στα 35+,περιποιημένη κτλ. Μιλάει στο κινητό και κρατάει με λουρί, ένα μικρό σκυλάκι -από ράτσες δεν ξέρω- Μάγκες,αυτό δεν το έχω ξαναδεί.Μιλάμε ότι βγάζει επάνω του όλη την αγαμία και την κακία της.Του δίνει διαταγές με τέτοιο παράγγελμα,με τέτοιο μίσος,έχω μείνει μαλάκας.....Κάποια στιγμή, το σκυλί κάθεται ακίνητο,στα πίσω του πόδια και η καριόλα ηρεμεί....Σήκω, σήκω,κάτσε,κάτσε...Αυτό που θέλουν να μας κάνουν δηλαδή,αλλά τελικά δεν περνάει σε όλους....Νομίζω λοιπόν πως με αυτόν τον τρόπο,πότε είναι γλυκές και τρυφερές στο ζώο -μια και σε άνθρωπο δεν τους αφήνει το εγώ τους.....και απ¨την άλλη κάνουν και κουμάντο ότι ώρα θέλουν.
Εκεί παλιοκαριόλες !!! μόνες να ψοφίσεται,εκεί με ένα σκύλο ή μία γάτα...Εκεί με την σακούλα,να μαζεύεται και την σκατούλα,αφού δεν είστε για τίποτε άλλο άξιες !!!