Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Δεν εχω σκυλο φιλε γιατι ταξιδευω. Της γειτονισας βγαζω βολτα!
εγω ξερω μια που της αρεσουν τα αλογα ... να πάρω φοράδα ??
εγω ξερω μια που της αρεσουν τα αλογα ... να πάρω φοράδα ??
Συνεληφθηs επι τω εργω Πεσμου οτι κραταs και σακουλα
Φιλε η γειτονισα μου δεινει ολα τα αξεσουαρ, αλλα αν δεις τον σκυλο δεν ξεχωριζεις κουραδα απο σκουλικι!
Δεν γαμας επιτοπου αλλα πιανεις συζητηση, ανταλλασες τηλεφωνα και στο τελος αν υπαρχει καποιο αμοιβαιο ενδιαφερον θα σου κατσει. Και ναι εχω γαμησει στο τελος. Οι γυναικες ειναι φιλοζωες. ;)
Ετσι ειναι.Ο σκυλος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να πιασεις κουβεντα.
Ετσι ειναι.Ο σκυλος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να πιασεις κουβεντα.
Ακομη πιο ευκολο οταν εχουνε και οι 2 .Στην αρχη μιλας γενικα τι ρατσα ειναι το δικο σου, πως τον λενε, μπλα μπλα και αν υπαρχει ενδιαφερον(απο πλευρα της) το καταλαβανεις αμεσως.
Εγω έχω σκυλακι (σκύλαρο ) και ναι σταματάω και πιάνω κουβέντα με άτομα και των δυο φύλων που βγάζουν βόλτα σκυλάκια και σταμάτανε και σε μένα επίσης. Λειτουργεί και ως καμάκι και για δημόσιες σχέσεις γενικότερα.Εσυ θα σταματουσες να χαζεψεις σκυλακι στον δρομο?
Εγω έχω σκυλακι (σκύλαρο ) και ναι σταματάω και πιάνω κουβέντα με άτομα και των δυο φύλων που βγάζουν βόλτα σκυλάκια και σταμάτανε και σε μένα επίσης. Λειτουργεί και ως καμάκικαι για δημόσιες σχέσεις γενικότερα.
Μου την εχουν πέσει, αλλά δεν έκατσα, γτ δε μου αρεσαν οι περιπτωσεις που τυχανε.Σου εκατσε κανενας η μονο συζητηση κανετε?
σωστη.....αμα τα αφηνεις νηστικα και τα βιαζεις μπορει και να σε φανε οπως εφαγε το μπος τον βαρουληΑν δεν έχεις κατοικίδιο, είτε σκύλο είτε οτιδήποτε άλλο, δε μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει το ζώο για κάποιον που το έχει. Επίσης, είναι πάρα πολλά αυτά που μπορεί ένα κατοικίδιο να σου προσφέρει και σαφώς έχει και μεγάλη ευθύνη, γιατί είναι ένα ζωντανό πλάσμα με ανάγκες και ειδικά όταν ζεί μέσα σε σπίτι απαιτεί και μεγάλη φροντίδα.
Μου την εχουν πέσει, αλλά δεν έκατσα, γτ δε μου αρεσαν οι περιπτωσεις που τυχανε.
Δωσε μου και διευκρινήσεις ομως, καινουργιο μέλος ειμαι, δεν πρέπει να με ενημερώσεις??σωστη.....αμα τα αφηνεις νηστικα και τα βιαζεις μπορει και να σε φανε οπως εφαγε το μπος τον βαρουλη
Είχα σχέση και βγάζαμε συνήθως τη μεγάλη βόλτα το κουτάβι μαζί και συναντιόμασταν και με άλλους καθημερινά, στο ιδιο μέρος και τα αφήναμε να παίζουν. Το κορυφαίο ήταν ένας παντρεμένος που ήξερε κ εμένα κ τον δικό μου, όπως φυσικά και όλους τους υπόλοιπους που συχνάζαμε εκεί κ όταν κάποια στιγμή με πέτυχε μόνη με στριμώχνει κ μου λέει "φίλα με"!!!!Δεν το πιστευω, με τετοια σαρκωδη χειλη θα σου την επεφταν ο ενας μετα τον αλλον!
Μπορω να σου πω οτι εχουν σταματησει και χαζεψει τον σκυλο τρομερα μουνια.
Αν δεν έχεις κατοικίδιο, είτε σκύλο είτε οτιδήποτε άλλο, δε μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει το ζώο για κάποιον που το έχει. Επίσης, είναι πάρα πολλά αυτά που μπορεί ένα κατοικίδιο να σου προσφέρει και σαφώς έχει και μεγάλη ευθύνη, γιατί είναι ένα ζωντανό πλάσμα με ανάγκες και ειδικά όταν ζεί μέσα σε σπίτι απαιτεί και μεγάλη φροντίδα.
Αυτοι που την ελεγαν γουρουνομούρα?Δεν το πιστευω, με τετοια σαρκωδη χειλη θα σου την επεφταν ο ενας μετα τον αλλον!
Αγωνιούμε να μαθουμε και τη συνεχεια.Είχα σχέση και βγάζαμε συνήθως τη μεγάλη βόλτα το κουτάβι μαζί και συναντιόμασταν και με άλλους καθημερινά, στο ιδιο μέρος και τα αφήναμε να παίζουν. Το κορυφαίο ήταν ένας παντρεμένος που ήξερε κ εμένα κ τον δικό μου, όπως φυσικά και όλους τους υπόλοιπους που συχνάζαμε εκεί κ όταν κάποια στιγμή με πέτυχε μόνη με στριμώχνει κ μου λέει "φίλα με"!!!!