Νέα

Γυναίκες και σκυλιά !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Είχα σχέση και βγάζαμε συνήθως τη μεγάλη βόλτα το κουτάβι μαζί και συναντιόμασταν και με άλλους καθημερινά, στο ιδιο μέρος και τα αφήναμε να παίζουν. Το κορυφαίο ήταν ένας παντρεμένος που ήξερε κ εμένα κ τον δικό μου, όπως φυσικά και όλους τους υπόλοιπους που συχνάζαμε εκεί κ όταν κάποια στιγμή με πέτυχε μόνη με στριμώχνει κ μου λέει "φίλα με"!!!! 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αγωνιούμε να μαθουμε και τη συνεχεια.
Δεν το περίμενα, έπαθα σοκ, του ειπα να σοβαρευτεί και μετά, δεν ξέρω βέβαια πόσο καλή ιδέα ήταν, το συζητησα με το δικό μου κ την επόμενη φορά που τον είδε του είπε... "πόσο τον συμπαθεί" και έκτοτε δε με πλησίαζε καν!!!  :rolleyes:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν το περίμενα, έπαθα σοκ, του ειπα να σοβαρευτεί και μετά, δεν ξέρω βέβαια πόσο καλή ιδέα ήταν, το συζητησα με το δικό μου κ την επόμενη φορά που τον είδε του είπε... "πόσο τον συμπαθεί" και έκτοτε δε με πλησίαζε καν!!!  :rolleyes:

Κια τον γκομενο πως τον βρηκες?  :think:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Για μενα μαλακια ειναι να πας να παρεις σκυλο για να σου βγαλει γκομενα/γκομενο. δεν ειπα οτι ειναι μαλακια να εχεις γενικα κατοικιδιο.

Απο εκει και περα και με τον σκυλο ισχυει οτι και στην real life.
Αν εισαι χοντρος,ασχημος,κοντος, βρωμιαρης και λετσιαρης ΚΑΜΙΑ γκομενα δεν θα βγαλεις οσα σκυλια και να παρεις.
:thumbsup:
Απλά είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον άγνωστο σου τελείως, γτ ήδη έχεις ένα θέμα συζήτησης  ;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Dog-9.jpeg

URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρωτηστε τι τράβηξα πρώτα για να μείνουμε πολιτισμένοι!!!!

ρε αγαμησου και συ και ο φλωρος σου ο ζηκος. τον βασταγες γερα σαν τη προξενητρα να μη μαλωσει φανταζομαι ε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom