Νέα

Γυναίκες και σκυλιά !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πηγα δε μπορω να πω οτι συγκλονιστηκα.

Δεν αισθανοσουν τιποτε γαργαλιτα χωρις να σε αγγιζει ο γκομενος?  :think: Τιποτα κρυφες ματιες εριχνες χωρις να σε βλεπουν? :think:

Δεν λεω μπορει και να μην εισαι μπι, οποτε παμε πισω στους..............σκυλους.  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με ποιούς δεν κάνεις είναι το ζήτημα... :grin:

με αυτους που βαζουν στη θεση τους οσους τους προσβαλουν και δεν πιανουν απλα την κουβεντα. και ενα χαστουκι στα ζυμαρια που εχεις για μαγουλα επειδη τολμησες να του πεις πως θα το χειριστει. θα μου πεις αυτα συμβαινουν μονο στους ξεφτιλες φλωρους που φαινονται απο ενα μιλι μακρια. αν δεν ειχες τον ξεφτιλα σου σιγα μη τολμαγε να ερθει να σου μιλησει ο αλλος. βγαλε το σκασμο τωρα πολλα ειπα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν αισθανοσουν τιποτε γαργαλιτα χωρις να σε αγγιζει ο γκομενος?  :think: Τιποτα κρυφες ματιες εριχνες χωρις να σε βλεπουν? :think:

Δεν λεω μπορει και να μην εισαι μπι, οποτε παμε πισω στους..............σκυλους.  :grin:
Οχι μπαι δεν είμαι!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δηλαδη παρτουζα με αλλη γυναικα και τον Αλεξ δεν παιζει!  :grin:
Εγω την ευκαιρια την εχασα με μια πρωην που ηταν μπαι και ηθελε κιολας να ψησουμε μια φιλεναδα της. Κωλωσα. Τεραστια μαλακια. Αντε να ξαναβρεις κατι τετοιο τωρα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μην αφυδατωθείς κ απο εμετο, φτάνει.... πρέπει να καλύψεις τα υγρα που έχασες χθες  ;)
δωστου λιγα απο τα δικα σου ,κατουρα τον τον ταπα
Εγω την ευκαιρια την εχασα με μια πρωην που ηταν μπαι και ηθελε κιολας να ψησουμε μια φιλεναδα της. Κωλωσα. Τεραστια μαλακια. Αντε να ξαναβρεις κατι τετοιο τωρα.
φωτογραφια με αρκουδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom