wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πρωκτικα βλεπω,παρτουζες βλεπω....την καλυτερη ωρα ηρθα...![]()
![]()
Αυτο ειναι πολυ μετα, και οταν δουμε φωτο για να αξιολογησουμε!![]()
Εσυ μας εφτασες εδω!!!Και να φανταστεις οτι ξεκινησαμε απο σκυλια!![]()
οχι πρεπει να δωσω κατι για το καλοΤίποτα και κάνουμε φουλ![]()
![]()
![]()
Ε δεν ειναι τυχαιο που το στα 4 το λενε doggy style...Και να φανταστεις οτι ξεκινησαμε απο σκυλια!![]()
Αχ εισαι και ευγενικός!!!οχι πρεπει να δωσω κατι για το καλο
Εσυ μας εφτασες εδω!!!
Καλώς τονΕ δεν ειναι τυχαιο που το στα 4 το λενε doggy style...
Τι σκυλάκι??Ειδες τι σου κανω. Αν δεις μικρο σκυλακι στον δρομο που το περπατα ενας κοντος, χοντρος, καραφλος με γυαλια να αλλαζεις πεζοδρομιο!![]()
Καλώς τον![]()
Η αλήθεια ειναι γελοία εικόνα να βλέπεις αντρες εξω που βγάζουν βόλτα σκυλάκια που φαίνεται ότι είναι επιλογή γκόμενας!!! Βλέπεις τωρα ενα μαντραχαλο με τσιουαουα ή κανις ή κόκερ ....δεν κολλάειΤσιουαουα!!![]()
![]()
![]()
Το χειρωτερο ειναι να τους δεις να το βγαζουν βολτα για ποτο μαζι τους και αντι να το αφηνουν να περπαταει να το κρατανε στα χερια λες και ειναι παιδι.Εγω εδω που μενω το βλεπω συνεχειαΗ αλήθεια ειναι γελοία εικόνα να βλέπεις αντρες εξω που βγάζουν βόλτα σκυλάκια που φαίνεται ότι είναι επιλογή γκόμενας!!! Βλέπεις τωρα ενα μαντραχαλο με τσιουαουα ή κανις ή κόκερ ....δεν κολλάει![]()
Για να μη λερωθούν κ γτ ετσι τα εχουν μαθει ;)Το χειρωτερο ειναι να τους δεις να το βγαζουν βολτα για ποτο μαζι τους και αντι να το αφηνουν να περπαταει να το κρατανε στα χερια λες και ειναι παιδι.Εγω εδω που μενω το βλεπω συνεχεια![]()
Η αλήθεια ειναι γελοία εικόνα να βλέπεις αντρες εξω που βγάζουν βόλτα σκυλάκια που φαίνεται ότι είναι επιλογή γκόμενας!!! Βλέπεις τωρα ενα μαντραχαλο με τσιουαουα ή κανις ή κόκερ ....δεν κολλάει![]()
Ημίαιμο, λαμπραντορ με βελγικο ποιμενικο.Ασε ειναι η μονη ελπιδα που εχω να με κοιταξει γκομενα. Εσυ τι σκυλο εχεις ................... ετσι για να ειμαι πιο παρατηρητικος στο δρομο.![]()
Μαύρο, θηρίο, 10 μηνων, 33 κιλα και ψηλο!!Χρωμα???![]()
![]()
Αναμενω σχολιο Λακη. Δεν μπορει να το αφησει να περασει ετσι.Μαύρο, θηρίο, 10 μηνων, 33 κιλα και ψηλο!!