Νέα

γυναικες και οικονομικη κριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Ναι αλλα δεν ηταν το κυριαρχο ουτε υπηρχε αυτη η ¨" καθεστωτικη" δυνατοτητα ξεπλυματος. Και τα τεραστια ποσα κλπ κλπ.

Λες ειναι απαιτητικες οι νεες γενιες. Γιατι αυτο? Που αναγεται? Και γιατι στην Ελλαδα ενω αλλου ειναι πιο απλα τα πραγματα?

Εν τελει γιατι μια απλη γυναικα στην Ελλαδα εχει απαιτησειςκαι συμπεριφορα- παρομοιες με αυτες μιας βιζιτας η πουτανας πολυτελειας. Και οχι μιας γυναικας που θελει σπιτι,γαμο, οικογενεια , παιδια?

Εμείς αξιολογήσαμε και πληρώνουμε τα εξής :
1. sex με πουτάνα πολυτελείας 200-300 ευρώ.
2. sex με μέτρια πουτάνα (της διπλανής πόρτας τη λέμε) 100-150 ευρώ
3. sex με πουτάνα ψιλοχάλια άνω των 40, 50-80 ευρώ

Καθορίσαμε τις τιμές στην αγορά, ειδικά η 2η κατηγορία μας καταστρέφει.
Πολλές καθημερινές γυναίκες βλέπουν τη διάθεσή μας να ξοδέψουμε  άμεσα ή έμμεσα για sex μαζί τους.
Δες όποια βάζει αγγελία εδώ πόσα ενδιαφέροντα έχει.

Είναι να μην πάρει το μυαλό αέρα ?
Ποια οικογένεια μου λές, ποιό σπίτι και ποιό γάμο ?
Σιγά τα λάχανα ... παλιά !
Στη θέση τους μπήκαν η καλοπέραση, η επιδοτούμενη ζωή, η πουτανία, η περιποίηση του εγώ, οι ατάκες και οι εξυπνάδες και ένα δήθεν πλάνο.

Κάθε βράδυ κυκλοφορούν δεκάδες χιλιάδες μηχανάκια delivery, τα περισσότερα αντιστοιχούν σε κάποια που δεν μαγείρεψε, άντε κάνε ή κράτα οικογένεια εσύ τώρα !

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για να τα φανε οι γκομενες απο καποιον θα πρεπει αυτος να εχει...συνηθως αυτοι που εχουν μεγαλα πορτοφολια δεν ασχολουνται με την καθε γκομενα που σαν αυτη αλλες χιλιες...

ολες αυτες οι βιζιτες που μας πασαρουν για ωραιες(φαρμακη,στικουδη κλπ) θα φανε για μερικα χρονια και μετα αντε γεια...καινουρια φουρνια...αρα ο,τι φανε για κανα 2-3 χρονια και μετα βρισκουν ενα μαλακα να τις παντρευτει και παει λεγοντας...πανε οι εποχες που εβγαζαν πολλα λεφτα...οι ξυπνιες οπως η μενεγακη και η μπαρμπα εκαναν λεφτα απ τις βιζιτες...τωρα οι καινουργιες απλα δε προλαβαινουν με τοσες που κυκλοφορουν...

βεβαια αυτα για τις ''γνωστες'' ... η κακομοιρα ελληνιδα που μενει με τους γονεις της αντε να φαει κανα κερασμα σε εστιατοριο,κανα δωρακι τυπου 2ημερο στο πηλιο κλπ...κι αμα παντρευτει κανα μαλακα παει λεγοντας...

αν μιλαμε για ηλικιες ανω των 30 ΟΛΟΥΣ τους επηρεαζει η κριση...

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Οι Ελληνιδες εχουν αρχισει να Ρωσο-Ουκρανοπιουνται, απλα τα πραγματα. Ελατε Μυκονο να δειτε. Ουτε κριση υπαρχει (2000 το βραδυ το τραπεζι σε Club στα Ματογιαννια, καθε μερα γεματο ειναι 70% Ελληνες - 30% Ρωσοι/Ισραηλινοι/Ιταλοι). Πανε κι ερχονται οι Σαμπανιες. Μπουλουκια Ελληνιδες 20-25χρονες αμα δουν φραγκα και σαμπανιες δε ξεκολλανε με τιποτα. Και προσφερουν και ευκολο σεξ. Ειδικα αμα δουν σπιτι, καλα φραγκα κλπ, μονες τους προτεινουν Friends With Benefits φαση "δε χρειαζομαι σχεση/δεσμευση ... αλλα να πηγαινουμε και καμια φορα για ψωνια για να μαι ωραια για σενα".

Κριση ειναι για τους φτωχους. Οι υπολοιποι μια χαρα περναμε, η μονη διαφορα ειναι κατι μαλακιες που ακουγες πριν 3-4 χρονια για σχεσεις κλπ τελειωσανε. Τωρα τρως καλα και ευκολα αρκει να χεις τον τροπο σου οικονομικα.

οι ξυπνιες οπως η μενεγακη και η μπαρμπα εκαναν λεφτα απ τις βιζιτες

Η μενεγο βγαζει 100 χιλιαρικα το μηνα. Πιο πιθανο ειναι να σε προσλαβει εσενα να τρως πεο απο κανα αραπακο (παρα τη φωτο των ΟΥΚ στο avatar σου) παρα να κανει βιζιτα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οι Ελληνιδες εχουν αρχισει να Ρωσο-Ουκρανοπιουνται, απλα τα πραγματα. Ελατε Μυκονο να δειτε. Ουτε κριση υπαρχει (2000 το βραδυ το τραπεζι σε Club στα Ματογιαννια, καθε μερα γεματο ειναι 70% Ελληνες - 30% Ρωσοι/Ισραηλινοι/Ιταλοι). Πανε κι ερχονται οι Σαμπανιες. Μπουλουκια Ελληνιδες 20-25χρονες αμα δουν φραγκα και σαμπανιες δε ξεκολλανε με τιποτα. Και προσφερουν και ευκολο σεξ. Ειδικα αμα δουν σπιτι, καλα φραγκα κλπ, μονες τους προτεινουν Friends With Benefits φαση "δε χρειαζομαι σχεση/δεσμευση ... αλλα να πηγαινουμε και καμια φορα για ψωνια για να μαι ωραια για σενα".

Κριση ειναι για τους φτωχους. Οι υπολοιποι μια χαρα περναμε, η μονη διαφορα ειναι κατι μαλακιες που ακουγες πριν 3-4 χρονια για σχεσεις κλπ τελειωσανε. Τωρα τρως καλα και ευκολα αρκει να χεις τον τροπο σου οικονομικα.

Η μενεγο βγαζει 100 χιλιαρικα το μηνα. Πιο πιθανο ειναι να σε προσλαβει εσενα να τρως πεο απο κανα αραπακο (παρα τη φωτο των ΟΥΚ στο avatar σου) παρα να κανει βιζιτα
η μενεγακη ηλιθιε με βιζιτες ξεκινησε και επειδη ηταν ξυπνια τα κονομησε...ειπα εγω οτι κανει ΤΩΡΑ βιζιτες? διαβαζε πριν πεταξεις τη μαλακια σου...επισης ειπα οτι αυτοι που εχουν μεγαλα πορτοφολια δεν ασχολουνται με τριτο-τεταρτες οποτε και προφανως δεν τους επηρεαζει η κριση...στη μυκονο που λες σαφως και βλεπεις λεφτα να ξοδευονται ,τι σημαινει αυτο οτι δεν υπαρχει κριση?

αμα θες πουτσα αραπικη πηγαινε καμμια βολτα κεντρο θα βρεις πολλες...μη ντρεπεσαι ,τα δροσερα αγορια σαν εσενα τα ανοιγουν καλα ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
προφανώς και κάποιους Ελληνες δεν τους αγγίζει η κρίση... πόσους χωράει το κλαμπ που αναφέρεις;

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
η μενεγακη ηλιθιε με βιζιτες ξεκινησε και επειδη ηταν ξυπνια τα κονομησε...ειπα εγω οτι κανει ΤΩΡΑ βιζιτες? διαβαζε πριν πεταξεις τη μαλακια σου...επισης ειπα οτι αυτοι που εχουν μεγαλα πορτοφολια δεν ασχολουνται με τριτο-τεταρτες οποτε και προφανως δεν τους επηρεαζει η κριση...στη μυκονο που λες σαφως και βλεπεις λεφτα να ξοδευονται ,τι σημαινει αυτο οτι δεν υπαρχει κριση?

αμα θες πουτσα αραπικη πηγαινε καμμια βολτα κεντρο θα βρεις πολλες...μη ντρεπεσαι ,τα δροσερα αγορια σαν εσενα τα ανοιγουν καλα ...

Καμια βιζιτα δεν εκανε, ειχε χορηγο τον Κυριακου. Τον αραπακο θα τον βαλει η Μενεγο να σε πηδαει για να διασκεδαζει ο φιλος μου ο Μακης. Σε ποναει που η γυναικα βγαζει πιο πολλα απο σενα? ξυδι και αφρικανο.

Κριση δεν υπαρχει. Κριση περνανε μονο οι φτωχοι. Δε μας νοιαζει για τους φτωχους, να πανε να ψωφισουν. Ο αφρος περναει μια χαρα, η μονη διαφορα με 2008 και πριν ειναι κατι κοριτσακια απο λαικες συνοικιες τυπου Περιστερι, Καλλιθεα κλπ που το παιζανε γυναικες για σχεση τωρα παρακαλανε για ψωλη με λεφτα χωρις καμια ντοπη, οπως κανανε και οι Ανατολικες χρονια τωρα.

προφανώς και κάποιους Ελληνες δεν τους αγγίζει η κρίση... πόσους χωράει το κλαμπ που αναφέρεις;

γλυκε μου δεν ειναι 1 club. Σε ολα τα καλα (6-7 club πες 5-6 χιλιαδες κοσμος) το μινιμουμ για τραπεζι ειναι το χιλιαρικο. Ο Ρεμος ητανε 4000. Τα πριβε στον Ρουβα παιζανε απο 6 και πανω, δωρο καμια 20ρια 25χρονες.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γλυκε μου? δροσερε τυπε δε σε γαμει ο αραπης σου και σπαζεσαι? αυτοκτονα,καλο θα κανεις...

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
γλυκε μου? δροσερε τυπε δε σε γαμει ο αραπης σου και σπαζεσαι? αυτοκτονα,καλο θα κανεις...

αχουτο μου μωρε το μπρουταλ το αγορι με τα ΟΥΚ στο Αβαταρ.

ΥΓ φωτο απο στατα κοιτανε μονο κατι στριγκατοι τερμα δεξια στο σουπερ παρανταιζ. Ξεφωνημενη.

ΥΓ2 τρανη αποδειξη του ποσο γυναικωτος εισαι ειναι το οτι επιασες με τη μια την κατινια και το κουτσομπολιο για ανθρωπους και θεματα που δε ξερεις. Αυτα τα κανουν μονο γκομενες και αδερφες. Οχι ΟΥΚαδες. Φιλικα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποιο κουτσομπολιο ρε τρυπα...που γραφετε μαλακιες για μυκονο και πιανετε την καθε βιζιτα να πουμε ...τελοσπαντων ,εχεις δικιο ειμαι ξεφωνημενη και σε θελω πολυ αντρακλα...

αντε αυτοκτονα τωρα ...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
τωρα που υπαρχει οικονιμικη κριση θα ερωτευονται πραγματικα οι γυναικες τι πιο καλο

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ποιο κουτσομπολιο ρε τρυπα...

Ummm

...οι ξυπνιες οπως η μενεγακη και η μπαρμπα εκαναν λεφτα απ τις βιζιτες...

αντε παω για μπανιο, κατσε εσυ να παιζεις το φυστικακι σου με οσες καναν βιζιτες στην φαντασια σου

ΥΓ αλλες, μεταγενεστερες, παρουσιαστριες κανανε βιζιτες. Αβερτα. Κυπρο. Μια απο αυτες παντρευτηκε και μαλακα φιλο μου (και φιλο του αδερφου του Μακη). Η Μενεγο οχι. Η Μενεγο ηταν εξυπνη. Οπως και η Μπαρμπα. Και οι δυο στοχευσαν κατευθεια στα πολλα λευτα. Η μια τον Κυριακου η αλλη τον Καπεταν Γιωργο. Απλα για να κανεις το σωστο κουτσομπολιο.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα ενταξει ...κανε το μπανακι σου και τα ξαναλεμε μολις μεγαλωσεις

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
γλυκε μου δεν ειναι 1 club. Σε ολα τα καλα (6-7 club πες 5-6 χιλιαδες κοσμος) το μινιμουμ για τραπεζι ειναι το χιλιαρικο. Ο Ρεμος ητανε 4000. Τα πριβε στον Ρουβα παιζανε απο 6 και πανω, δωρο καμια 20ρια 25χρονες.

έχω πολλά χρόνια να πάω στην Μύκονο και δεν ξέρω πλέον τι τιμές παίζουν αλλά 1,000 ευρώ για τραπέζι μου φαίνεται υπερβολικό
τεσπα, και πάλι αυτοί οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν πολύ μικρό ποσοστό Ελλήνων που η κρίση τους έχει ακουμπήσει λίγο...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτος η κανας πουστης θα ναι η πλακα νομιζει οτι κανει και γραφει τετοιες μαλακιες...

οταν εβγαιναν οι φωτογραφιες με τη μενεγακη και τους αραβες στην πισινα δεν εκανε βιζιτες,ηταν για την τεχνη  :jerking: εκατσε στον κυριακου (βιζιτα δηλαδη) αυτος ειδε οτι η γυναικα εφερνε λεφτα κι απο κει και περα εκατσε καμμια 10αρια και βαλε χρονια στον αντ1 να τη βλεπει η καθε νοικοκυρα...εννοειται οτι η τυπισσα ειναι εξυπνη κι αυτο φαινεται...οπως κι εννοειται οτι ειχε βουηξει η αθηνα(η μαλλον καποιοι κυκλοι της αθηνας) οτι ηταν και γαμω τις βιζιτες...

η μπαρμπα απ την αλλη πεθανε τον ''καπετανιο'' κι απο κει και περα επαιρνε ολους τους γερους με τα φραγκα και κονομησε...αλλα βιζιτα δεν ηταν  :jerking:

και τη μπουλε που πασαρουν τωρα,γκομενα του γιου του κυριακου ειναι...αλλα βιζιτα οχι προς θεου... :jerking:

αστον να γραφει για μυκονο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom