Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Για γράψε κανά θεικό που άκουσες .....![]()
Ωωωω καλα απο που να αρχισω και που να τελειωσω... Σου λεω για αδερφες, ξαδερφες, κοντινες οχι τπτ αγνωστες ελεηνιδες κλπ.
Πχ θα βρω κατευεθειαν δουλεια με 2000 το μηνα επειδη εχω φιλους που αμα πω θα με παρουν στην επιχειρηση του μπαμπα αμεσως.
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Ενας αλλος πιρφορος εμαθε οτι ελεηνιδα συγγενης μου θα κανε παρτυ σπιτι της και της αγορασε ολα τα σαλαμια, τυρια, κρασια, μπυρες!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Χωρις αυτος ναναι παρων φυσικα!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Γενικα πιστευουν πως μας κανουν χαρη που περπατανε σε αυτο τον πλανητη και οτι ζουμε κατι σαν ταξικη κοινωνια του μεσαιωνα με καστες :o. ειμαστε υποχρεωμενοι να ζουμε και να τις θρεφουμε και αυτες να απολαμβανουν. Οσο περιεργο και να φαινεται αυτη την αντιληψη εχουν.
Τα χειροτερα φυσικα που τους τα υποβαλλουν τα ακουω απο τις ΜΑΝΑΔΕΣ. Που πολλες απο αυτες ειναι αχρηστα πλασματα και κηφηνες που ταιζονται απο τον κρατικο κορβανα και το ιδιο επιδιωκουν για τις κορες τους.
![Smiley with an AK :ak: :ak:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_ak_qleft3.gif)
Οπως θυμαμαι στην παλια μου δουλεια, η διευθυντρια εκει εσταζε μελι για την κορη της. Γενικα η ελλεινιδα κορη ειναι ενα " βαρυ πραμα" να τη θρεψεις, να την εκπαιδευσεις, να την καλοπαντρεψεις να την προστατεψεις απο τους κινδυνους. Εδω ειδατε οι λαθρομεταναστες προκαλουν ενα σωρο προβληματα. Αλλα μολις ενας απο αυτους πειραξε ενα βλασταρι ελεηνιδα , επαθε σοκ η ελληνικη κοινωνια! Και κινητοποιηθηκε ο κρατικος μηχανισμος με την επιχειρηση " ξενιος ζευς"! :o