Νέα

γυναικες και οικονομικη κριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
:2funny:

Για γράψε κανά θεικό που άκουσες .....   :grin:

Ωωωω καλα απο που να αρχισω και που να τελειωσω... Σου λεω για αδερφες, ξαδερφες, κοντινες οχι τπτ αγνωστες ελεηνιδες κλπ.  :think:

Πχ θα βρω κατευεθειαν δουλεια με 2000 το μηνα επειδη εχω φιλους που αμα πω θα με παρουν στην επιχειρηση του μπαμπα αμεσως. :headbang:

Ενας αλλος πιρφορος εμαθε οτι ελεηνιδα συγγενης μου θα κανε παρτυ σπιτι της και της αγορασε ολα τα σαλαμια, τυρια, κρασια, μπυρες!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Χωρις αυτος ναναι παρων φυσικα!  :headbang: :headbang:

Γενικα πιστευουν πως μας κανουν χαρη που περπατανε σε αυτο τον πλανητη και οτι ζουμε κατι σαν ταξικη κοινωνια του μεσαιωνα με καστες  :o. ειμαστε υποχρεωμενοι να ζουμε και να τις θρεφουμε και αυτες να απολαμβανουν. Οσο περιεργο και να φαινεται αυτη την αντιληψη εχουν. :headbang:

Τα χειροτερα φυσικα που τους τα υποβαλλουν τα ακουω απο τις ΜΑΝΑΔΕΣ. Που πολλες απο αυτες ειναι αχρηστα πλασματα και κηφηνες που ταιζονται απο τον κρατικο κορβανα και το ιδιο επιδιωκουν για τις κορες τους.  :ak:

Οπως θυμαμαι στην παλια μου δουλεια, η διευθυντρια εκει εσταζε μελι για την κορη της. Γενικα η ελλεινιδα κορη ειναι ενα " βαρυ πραμα" να τη θρεψεις, να την εκπαιδευσεις, να την καλοπαντρεψεις να την προστατεψεις απο τους κινδυνους. Εδω ειδατε οι λαθρομεταναστες προκαλουν ενα σωρο προβληματα. Αλλα μολις ενας απο αυτους πειραξε ενα βλασταρι ελεηνιδα , επαθε σοκ η ελληνικη κοινωνια! Και κινητοποιηθηκε ο κρατικος μηχανισμος με την επιχειρηση " ξενιος ζευς"!  :o

Επισκέπτης
ολοι μας 2 χρονια  τωρα , λιγο πολυ την εχουμε ζησει.   με τις γυναικες τι γινεται ?  δεν τις αγγιζει ?   ολοι μας τις βλεπουμε στους δρομους , πως κυκλοφορουν.  και ξερουμε ποσα πολλα  παραπανω εξοδα εχουν απο εμας.      δεν εχουν περιορισει τα εξοδα τους ?   μεσα στην μοδα, οι περισσοτερες , να ανταγωνιζεται η μια την αλλη.  τα μαλλακια τους, τα νυχακια των χεριων και των ποδιων,   τα ρουχαλακια τους, τις κρεμες τους, τα κινητα τους ,  το μουνακι τους περιποιημενο ,  τα στριγκακια  τους  και ενα σωρο πολλα αλλα.        που τα βρισκουν ?   πως τα καταφερνουν ?   :2funny:  

XaXΑχαχαχαχαχ  φιλε σεβασμιε jerry την απαντιση  την ξερεις για το πως επιβιωνουνε αυτες οι κατσαριδες (ελλεηνιδο-φεμηνιστριες) μια παρημια λεει οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.. ετσι οπου υπαρχει τρυπα  ελεηνιδας φεμηνιστριας υπαρχει και ελληνας πυρφορος,συχαμενος καληνυχτακιας.... αυτη ειναι η αληθεια τρισαθλιοι απαξιωμενοι πυρφοροελληνες χρυσονουνε με λευτα απο την κορυφη μεχρι τα φτιαγμενα νυχια απο manikiour την καθε απαξιωμενη,συχαμενη αδηλοτη πορνη που δηλονει αυτονομη και φεμηνιστρια με τα λευτα του μαλακα της!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
χτες μονο ποσους πυρφορους αριθμησαμε να γυρανε στα ναιτ κλαμπ με κουρσαρες που συνοδιγοι ηταν κατι απαξιωμενες ελεηνες,τρισαθλιες,πατσαβουρες που η ταρυφα τους σε μια πιατσα δεν θα ξεπερναγε τα 5 ευρο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Αλλα ο κωλο πυρφορος απελπησμενος για να βαλει τη βαλανο του μεσα στην απαξιωμενη κλητοριδα μιας συχαμενης φεμηνιστριας ειναι ικανος να συρθει σαν το σκουλικι στα βρωμικα ποδια της καθε ΕΛΕΗΝΙΔΑΣ ΣΥΧΑΜΕΝΗΣ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πχ θα βρω κατευεθειαν δουλεια με 2000 το μηνα επειδη εχω φιλους που αμα πω θα με παρουν στην επιχειρηση του μπαμπα αμεσως. :headbang:

Μόνο 2000 €;  :jerking: Μπορεί και περισσότερα ..... εξαρτάται πόσο καλή είναι στη δουλειά της .....  :pipa1:

Ενας αλλος πιρφορος εμαθε οτι ελεηνιδα συγγενης μου θα κανε παρτυ σπιτι της και της αγορασε ολα τα σαλαμια, τυρια, κρασια, μπυρες!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Χωρις αυτος ναναι παρων φυσικα! :headbang: :headbang:

:2funny:

Πλάκα κάνεις;  :2funny:

Δεν υπάρχει ο τύπος.  :2funny:

Γενικα πιστευουν πως μας κανουν χαρη που περπατανε σε αυτο τον πλανητη και οτι ζουμε κατι σαν ταξικη κοινωνια του μεσαιωνα με καστες  :o. ειμαστε υποχρεωμενοι να ζουμε και να τις θρεφουμε και αυτες να απολαμβανουν. Οσο περιεργο και να φαινεται αυτη την αντιληψη εχουν. :headbang:

Τα χειροτερα φυσικα που τους τα υποβαλλουν τα ακουω απο τις ΜΑΝΑΔΕΣ. Που πολλες απο αυτες ειναι αχρηστα πλασματα και κηφηνες που ταιζονται απο τον κρατικο κορβανα και το ιδιο επιδιωκουν για τις κορες τους.  :ak:

Οπως θυμαμαι στην παλια μου δουλεια, η διευθυντρια εκει εσταζε μελι για την κορη της. Γενικα η ελλεινιδα κορη ειναι ενα " βαρυ πραμα" να τη θρεψεις, να την εκπαιδευσεις, να την καλοπαντρεψεις να την προστατεψεις απο τους κινδυνους. Εδω ειδατε οι λαθρομεταναστες προκαλουν ενα σωρο προβληματα.

Ε ναι , είναι πολύ απαιτητικές  :( ..... και πολλές φίλες μου τα ίδια μυαλά έχουν .....  :helpplea:

Αλλα μολις ενας απο αυτους πειραξε ενα βλασταρι ελεηνιδα , επαθε σοκ η ελληνικη κοινωνια! Και κινητοποιηθηκε ο κρατικος μηχανισμος με την επιχειρηση " ξενιος ζευς"!  :o

Το γάμισες τώρα.  :S

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Ενας αλλος πιρφορος εμαθε οτι ελεηνιδα συγγενης μου θα κανε παρτυ σπιτι της και της αγορασε ολα τα σαλαμια, τυρια, κρασια, μπυρες!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Χωρις αυτος ναναι παρων φυσικα!  :headbang: :headbang:
Κορυφαίο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ωωωω καλα απο που να αρχισω και που να τελειωσω...
Κορυφαίος!!
Τηλεφωνάκι παίζει? :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν ειπα οτι καλα εκανε ο αλλοδαπος φυσικα και εκανε οτι εκανε στο κοριτσακι. Ειπα οτι ταρακουνηθηκε η ελληνικη κοινωνια και τα ανακλαστικα της περισσοτερο απο αλλα τοσα και τοσα που συνεβησαν.
Αλλα για να το αναλυσουμε. στο βαθος βαθος. Οι ιδιες αιτιες που προκαλεσαν την κατασταση με τους αλλοδαπους στην ελλαδα κλπ κλπ κλπ ΟΙ ΙΔΙΕΣ εχουν ως συνεπεια το φαινομενο " ελεηνιδα". Γενικα ειναι μια αρρωστη κατασταση στην Ελλαδα που εχει τα διαφορα κεφαλια, οπως η Λερναια Υδρα : τις ελεηνιδες, τους αλλοδαπους, την ανεργια και το διεφθαρμενο κρατος. Αν καλοψαξετε απο κατω θα δειτε τους ιδιους παραγοντες . Ποιοι κερδιζουν γενικα απο μια νοσηρη κατασταση?
Προσωπικα πχ στα παπαρια μου για τις ελεηνιδες αφου το θεμα γαμησι στην χειροτερη το χω 2 λεπτα απο το σπιτι μου και 10 ευρω. Στην εσχατη περιπτωση δλδ. Φυσικα και αλλες περιπτωσεις. Δε με απασχολει τοσο αυτο για μενα δλδ.
Αλλα εχω καταλαβει οτι εχει κοινωνικες προεκτασεις που συνδεονται με τη γενικοτερη σαπιλα της ελληνικης κοινωνιας. Δεν ειναι δλδ απλως και μονο θεμα σχεσεων, σεξ κλπ αλλα το βλεπω ως συνεπεια γενικοτερης νοσηροτητας στην κοινωνια. Και οχι μονο εγω και πολλοι αλλοι.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αλλα εχω καταλαβει οτι εχει κοινωνικες προεκτασεις που συνδεονται με τη γενικοτερη σαπιλα της ελληνικης κοινωνιας. Δεν ειναι δλδ απλως και μονο θεμα σχεσεων, σεξ κλπ αλλα το βλεπω ως συνεπεια γενικοτερης νοσηροτητας στην κοινωνια. Και οχι μονο εγω και πολλοι αλλοι.

Δεν είναι τόσο θέμα σαπίλας πιστεύω όσο βόλεψης ,καλοπέρασης, καταναλωτισμού.

Οι γενιές μετά τη μεταπολίτευση είναι λίγο κακομαθημένες πιστεύω γενικά.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ωωωω καλα απο που να αρχισω και που να τελειωσω... Σου λεω για αδερφες, ξαδερφες, κοντινες οχι τπτ αγνωστες ελεηνιδες κλπ.  :think:

Γενικα πιστευουν πως μας κανουν χαρη που περπατανε σε αυτο τον πλανητη και οτι ζουμε κατι σαν ταξικη κοινωνια του μεσαιωνα με καστες  :o. ειμαστε υποχρεωμενοι να ζουμε και να τις θρεφουμε και αυτες να απολαμβανουν. Οσο περιεργο και να φαινεται αυτη την αντιληψη εχουν. :headbang:

Τα χειροτερα φυσικα που τους τα υποβαλλουν τα ακουω απο τις ΜΑΝΑΔΕΣ. Που πολλες απο αυτες ειναι αχρηστα πλασματα και κηφηνες που ταιζονται απο τον κρατικο κορβανα και το ιδιο επιδιωκουν για τις κορες τους.  :ak:

Οπως θυμαμαι στην παλια μου δουλεια, η διευθυντρια εκει εσταζε μελι για την κορη της. Γενικα η ελλεινιδα κορη ειναι ενα " βαρυ πραμα" να τη θρεψεις, να την εκπαιδευσεις, να την καλοπαντρεψεις να την προστατεψεις απο τους κινδυνους. Εδω ειδατε οι λαθρομεταναστες προκαλουν ενα σωρο προβληματα. Αλλα μολις ενας απο αυτους πειραξε ενα βλασταρι ελεηνιδα , επαθε σοκ η ελληνικη κοινωνια! Και κινητοποιηθηκε ο κρατικος μηχανισμος με την επιχειρηση " ξενιος ζευς"!  :o

διαρροια απο γαιδουρομουλαρο στην μαπα καθε μανας ελλεεινιδας  :rockon:

ειναι υπεθυνες για τον ευνουχισμο των ελληνων κ την καριολοσυνη των ελλεεινιδων

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
χτες μονο ποσους πυρφορους αριθμησαμε να γυρανε στα ναιτ κλαμπ με κουρσαρες που συνοδιγοι ηταν κατι απαξιωμενες ελεηνες,τρισαθλιες,πατσαβουρες που η ταρυφα τους σε μια πιατσα δεν θα ξεπερναγε τα 5 ευρο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Αλλα ο κωλο πυρφορος απελπησμενος για να βαλει τη βαλανο του μεσα στην απαξιωμενη κλητοριδα μιας συχαμενης φεμηνιστριας ειναι ικανος να συρθει σαν το σκουλικι στα βρωμικα ποδια της καθε ΕΛΕΗΝΙΔΑΣ ΣΥΧΑΜΕΝΗΣ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:s&m_1:

τα ξερω ρε κορονακι.  τα διαβασα κιολας.  εδωσες ρεσιταλ δικε μου.  καλα ξηγηθηκες.    τα εχω ξαναπει τοσες φορες.    δεν υπαρχει πια τζαμπε  :fuck1:  ειτε με τον ενα τροπο, ειτε με τον αλλον τροπο θα τα παρουν.  ειτε αμεσα ειτε εμμεσα. .    και δεν εχει να κανει μονο με τις ελληνιδες.  στα κωλομπαρα  σχεδον ολες ειναι ξενες.  εδω ακομη και οι τελευταιες  ,  εφθασαν  στο σημειο να μην το δινουν για μερικα ποτακια.  και γιατι να το κανουν  στον χ η στον ψ  ?  αφου θα ερθουν οι λεγαμενοι  που ειδες και που παντα ερχονται και που  αυτες το ξερουν και τους περιμενουν. 

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
διαρροια απο γαιδουρομουλαρο στην μαπα καθε μανας ελλεεινιδας  :rockon:

ειναι υπεθυνες για τον ευνουχισμο των ελληνων κ την καριολοσυνη των ελλεεινιδων

:S

Ρε μλκ χαλάρωσε. Πολύ σοβαρά το έχεις πάρει το site.  :helpplea: Mαλακίες γράφουμε για να περνάει η ώρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν είναι τόσο θέμα σαπίλας πιστεύω όσο βόλεψης ,καλοπέρασης, καταναλωτισμού.

Οι γενιές μετά τη μεταπολίτευση είναι λίγο κακομαθημένες πιστεύω γενικά.

Δε θα τα λεγα ολα αυτα . Αλλα βλεπω κατι απλο που δε ξερω, απορω πως δε το παρατηρειτε: γινονται τρελοι ΤΖΙΡΟΙ, απο ολο αυτο το πανυγηρι. Καποιοι ξεσκιζονται στο $$.

Και οχι μονο αυτο αλλα δουλευει , ενα ολοκληρο συστημα. Κοιτα. Παλια ο νταβας και ο πρεζεμπορας με το μακρυ μαλλι, την αλυσιδα και το δαχτυλιδι, και ο πουστης κινουταν αποκλειστικα στα καταγωγια της τρουμπας και της πλατειας βαθης. Περιθωριο. Καμια επαφη με την υπολοιπη κοινωνια. Ολοι αυτοι αιφνης βγηκαν και περασαν στην επιφανεια . Μπηκαν στη σπιτι μας. Εγιναν " κυριλε" επιχειρηματιες.

Πως? Παλια το μαυρο χρημα δε μπορουσε να βγει. Με τις ιδιωτικες τραπεζες κλπ ολο αυτο το μαυρο χρημα παρκαριστηκε και ξεπλυθηκε μια χαρα. Οι ελληνικες τραπεζες κανουν αυτο που ξερουν πολυ καλα. Ξεπλενουν μια χαρα μαυρο χρημα και ειναι επικερδης μπιζνα. Στη συνεχεια ο καθαρος πλεον νταβας- πρεζεμπορας, ειναι κυριλε επιχειρηματιας " νυχτερινου κεντρου στην παραλιακη η στη μυκονο" .

Ενιοτε δε... και στο μπουρναζι η του ψυρρη. Δες πως ξαφνικα ξεπεταχτηκαν αυτες οι περιοχες σαν τα μανιταρια μετα την βροχη.
Μπορει βεβαια ο νταβας- πρεζεμπορας κλπ να ειναι πιο... ψαγμενος και να γινει εισαγωγεας ρουχων η αυτοκινητων! Γιατι οχι? Οι τραπεζες δανειοδοτουν ( ξεπλενουν) αυτον, δινουν καταναλωτικο στον πιρφορο ,παραλληλα με τα μμε ( που ανηκουν στους...τραπεζιτες!) η με στηριζομενα απο τραπεζες μμε ( κατι περιοδικα πχ) προωθουν αυτο το μοντελο.

Δεν εχουν σκοπο την αγαμια αλλα αν υπαρχει αγαμια εξυπηρετει πολυ ολο αυτο το συστημα. Γιατι για να αρθει η αγαμια πρεπει να γινει > καταναλωση. Που δημιουργει συγκεκριμενους τρελους τζιρος και συγκεκριμενες ροες χρηματος σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ατομα .

Που αυτα εμπλεκονται και στηριζουν μια οικονομια διεφθαρμενη γενικα ( η διαφθορα ειπαμε παραγει μαυρο χρημα και το ξεπλυμα του πληρωνει αρκετα). Και ολος τυχαιως μια οικονομια που στηριχτηκε στην λαθρο-μεταναστευση! Χα! ειπατε τιποτα?

Δειτε τωρα πως ο λαθραιος πακης που δουλευε σε τουριστικη επιχειρηση καποιου λαμογιου , την επεσε στο κοριτσακι που του πηραν οι γονεις του κινητο για να του το παρει. Δλδ συμβολο καταναλωσης.
Το ενα πλοκαμι χτυπαει το αλλο. Η κοινωνια τελικα πνιγεται στα ιδια της τα σκατα...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Σωστά αυτά που γράφεις αλλά το μαύρο χρήμα έχει πολλές πηγές. Πάντα υπήρχε παράνομη δραστηριότητα και παραοικονομία.

Οι παλιές γενιές πιστεύω δεν ήταν τόσο απαιτητικές.  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σωστά αυτά που γράφεις αλλά το μαύρο χρήμα έχει πολλές πηγές. Πάντα υπήρχε παράνομη δραστηριότητα και παραοικονομία.

Οι παλιές γενιές πιστεύω δεν ήταν τόσο απαιτητικές.  :think:

Ναι αλλα δεν ηταν το κυριαρχο ουτε υπηρχε αυτη η ¨" καθεστωτικη" δυνατοτητα ξεπλυματος. Και τα τεραστια ποσα κλπ κλπ.

Λες ειναι απαιτητικες οι νεες γενιες. Γιατι αυτο? Που αναγεται? Και γιατι στην Ελλαδα ενω αλλου ειναι πιο απλα τα πραγματα?

Εν τελει γιατι μια απλη γυναικα στην Ελλαδα εχει απαιτησειςκαι συμπεριφορα- παρομοιες με αυτες μιας βιζιτας η πουτανας πολυτελειας. Και οχι μιας γυναικας που θελει σπιτι,γαμο, οικογενεια , παιδια?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Για μενα ειναι πλεον απλα τα πραγματα...παρτε ενα παραδειγμα πολυ τωρινο...
Βγηκα με ενα μιλφακι που γαμουσα πιο παλια και ηθελε σχεση, εγω στο ακουσμα της λεξης σχεση βγαζω σπυρια...
Πηγαμε σε γνωστο μαγαζι στην Θεσσαλονικη οπου με εκανε τον πουτσο να φτασει μεχρι το σαγονι απο την καυλα...
Στην κυριολεξια πονουσα απο το πρηξιμο...
Μολις την ειπα παμε σπιτι μου για "το λογικο" μου ελεγε θελω σχεση ομως και θελω να βλεπομαστε και και και...ξερετε τις γνωστες παπαρολογιες,,,
Μιλαμε για γυναικα 40αρα χωρις αμαξι και χωρις δουλεια? που τι σημαινει αυτο??? Πληρωνε μαλακα...
Ομως δεν συνεβη αυτο...με το που μου τα επριξε...
Ο καθενας πληρωσε τα δικα του, Πηρε ταξι...ενω με κοιτουσε στα ματια σαν να μου λεει "θα με πας σπιτι?"
Και την ειπα ενα απλο....αντε τα λεμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom