μαρτυριαρη![]()
ειπα και εγω να ανεβασω ενα διαφορετικο θεματακι.
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
από εσένα δεν δέχομαι τέτοια θρεντ αφού κατέχεις την γνώση και ξέρεις πως λειτουργούν τα πράγματα ;)
μαρτυριαρη![]()
ειπα και εγω να ανεβασω ενα διαφορετικο θεματακι.
το φανταριλίκι ξέχασες κορόιδο.... οι μισές τουλάχιστον καταγεγραμμένες αυτοκτονίες στο στρατό είναι στα σκοπετα κατά την ανάλυση του κέρατου.Παιδες εχετε αναλογιστει ποτε σε ποσο ποιο ευκολη θεση ειναι απο εμας ? καταρχην οι περισσοτερες εχουν δουλεια και καλη μαλιστα, και οσες δεν εχουν τους χορηγει ολοκληρο το σοι σιγα μην δει ο μπαμπακας την κορουλα του καθαριστρια ενω στο αγορι λεει κοψε τον λεμο σου!
Αυτο που παρατηρω οταν βγαινω για ποτο ειναι οτι απο πριν τα μετραω ολα και σπανια θα πιω δευτερο ποτο και βλεπω γκομενακια με μπουκαλι σε τραπεζι να γλεντανε μονες τους και το μουνι να το χουν στο κουτελο
Πανε οι εποχες που τραβαγανε λεφτα απο καληνυχτακηδες τωρα τα εχουν οι ιδιες παρτε το χαμπαρι γλεντανε την ζωη τους που και που βρησκουν και κανενα μαλακακο που να εχει πουτσα για να τις γαμησει γιατι για αντρα κανονικο δεν τις παιρνει ειναι αρκετα περιφανες
Βεβαια αυτα τα κανουν μεχρι ενα σημιο μετα απο την φυση τους τις πιανει η ανασφαλια το τι θα κανω τελικα στην ζωη μου και τετοια και σε αυτην την φαση ερχομαστε εμεις οι μαλακες τις παντρευομαστε και κανουμε και τον σταυρο μας που επιτελους βρηκαμε μια καλη κοπελα μην χεσω α αφου πρεπει να πληρουμε πρωτα τις προηποθεσεις (καλη δουλεια ,δικο μας σπιτι , ενα καλο ποσο στην τραπεζα ,στοργικοι , ευαισθητοι , κατανοητικοι,να εχουμε χρονο για αυτες, καλο αμαξι και καλη εμφανιση αυτα εννουνται ετσι, και και και και ....) Και σε αυτο το σημειο ρωταω ποτε γαμω την πουτανα μου θα προλαβω να τα κανω ολα αυτα στην κωλοεποχη που ζουμε ????
κόφτε την κλαψομούνα ή γίνετε πουστάκια.
γίνετε πουστάκια.
ολοι μας 2 χρονια τωρα , λιγο πολυ την εχουμε ζησει. με τις γυναικες τι γινεται ? δεν τις αγγιζει ? ολοι μας τις βλεπουμε στους δρομους , πως κυκλοφορουν. και ξερουμε ποσα πολλα παραπανω εξοδα εχουν απο εμας. δεν εχουν περιορισει τα εξοδα τους ? μεσα στην μοδα, οι περισσοτερες , να ανταγωνιζεται η μια την αλλη. τα μαλλακια τους, τα νυχακια των χεριων και των ποδιων, τα ρουχαλακια τους, τις κρεμες τους, τα κινητα τους , το μουνακι τους περιποιημενο , τα στριγκακια τους και ενα σωρο πολλα αλλα. που τα βρισκουν ? πως τα καταφερνουν ?![]()
εχει πολύ ξενύχτι δε λεειτρανς ?
ρε μαλακες τι να κάνουμε τώρα.
αιώνες αυτό είναι το σύστημα....
όταν γίνονταν πόλεμοι ποιοι σκοτώνονταν και μεναν ανάπηροι και οι αλλοες γαμιόσαντε με όσους ξέμεναν;
κόφτε την κλαψομούνα ή γίνετε πουστάκια.
δεν εχουν αυτοκινητο,η,δεν πληρωνουν για το αυτοκινητο που εχουν τυπε μου.και μονο αυτο λεει πολλα.αναλογιστειτε τι δινει ο καθενας μας ετησιως για αυτοκινητο,και ετσι θα καταλαβετε τι εξοικονομουν οι ελλεηνιδες.χωρια τα κερασματα κλπ κλπ
Παιδες εχετε αναλογιστει ποτε σε ποσο ποιο ευκολη θεση ειναι απο εμας ? καταρχην οι περισσοτερες εχουν δουλεια και καλη μαλιστα, και οσες δεν εχουν τους χορηγει ολοκληρο το σοι σιγα μην δει ο μπαμπακας την κορουλα του καθαριστρια ενω στο αγορι λεει κοψε τον λεμο σου!
Αυτο που παρατηρω οταν βγαινω για ποτο ειναι οτι απο πριν τα μετραω ολα και σπανια θα πιω δευτερο ποτο και βλεπω γκομενακια με μπουκαλι σε τραπεζι να γλεντανε μονες τους και το μουνι να το χουν στο κουτελο
Πανε οι εποχες που τραβαγανε λεφτα απο καληνυχτακηδες τωρα τα εχουν οι ιδιες παρτε το χαμπαρι γλεντανε την ζωη τους που και που βρησκουν και κανενα μαλακακο που να εχει πουτσα για να τις γαμησει γιατι για αντρα κανονικο δεν τις παιρνει ειναι αρκετα περιφανες
Βεβαια αυτα τα κανουν μεχρι ενα σημιο μετα απο την φυση τους τις πιανει η ανασφαλια το τι θα κανω τελικα στην ζωη μου και τετοια και σε αυτην την φαση ερχομαστε εμεις οι μαλακες τις παντρευομαστε και κανουμε και τον σταυρο μας που επιτελους βρηκαμε μια καλη κοπελα μην χεσω α αφου πρεπει να πληρουμε πρωτα τις προηποθεσεις (καλη δουλεια ,δικο μας σπιτι , ενα καλο ποσο στην τραπεζα ,στοργικοι , ευαισθητοι , κατανοητικοι,να εχουμε χρονο για αυτες, καλο αμαξι και καλη εμφανιση αυτα εννουνται ετσι, και και και και ....) Και σε αυτο το σημειο ρωταω ποτε γαμω την πουτανα μου θα προλαβω να τα κανω ολα αυτα στην κωλοεποχη που ζουμε ????
εχει πολύ ξενύχτι δε λεει![]()
Σιγά μην έχουν οι περισσότερες καλή δουλειά ...
γι αυτό μόκολα και τσίμπα τα 8 γιούργια στο φανταριλίκι και μη μιλάς.Στρατό πάνε οι άντρες και λογικό να σκοτώνονται, η κατάσταση τώρα αφορά όλους που ζούν στην Ελλάδα.
Ολοι είναι οικονομικές οντότητες, απλά οι γυναίκες είναι επιδοτούμενες.
ναι αλλά μεροκάματο και φραγκα πάλι νιέτου.χωρις ξενυχτι δεν γινεται ?
![]()
![]()
από εσένα δεν δέχομαι τέτοια θρεντ αφού κατέχεις την γνώση και ξέρεις πως λειτουργούν τα πράγματα ;)
εάν δε σας αρέσει είπαμε υπάρχει και η καζαμπλάνκα.![]()
στην κάζα;
κάνα δεκάρικο.![]()
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχχααχχαχααααααααενταξει ειναι. γινεται και πολυ γρηγορα η αποσβεση τους.
αφου στα μασαζ και στα μπαρακια( αυτα τα 2 ειναι που ξερω ) δεν κουνιεται φυλλο ρε μακη