Νέα

Γυναίκες από Ανατολικό μπλοκ, ξέρεις κανεις που βγαίνουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lol!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.075
Πόντοι
2.560
καλλιθεα τυπε μου
μειλαμε για πολυ ανατολικο μπλοκ
εχει πολλα μαγαζια ρωσικα
κατεβα την θυσεως κ ρωτα
παρτην απο την αρχη ως το τελος κ ρωτα
θα με θυμηθεις
[/quνς

τριγύρω από πλατεία κύπρου στην καλλιθέα,στην αιγλή,κινγκς εντ κουήνς,στην τραστ το αφτερ.Αλλά δεν είναι ότι γαμιούνται για ένα καλσόν όπως παλιά.Ασε που πολλές εχουν και τους γκομενονταβάδες τους στρατό από πίσω να τις ακολουθουν.
Στο μπαμπού στη Λιοσιών και στο Ρομανια στην πλατεία αττικής θα βρεις εθνική Ρουμανίας,Μολδαβά και γυφτοβουργάρες.Αλλά τις φτωχές μόνο και αρκετες τανες απο φυλής και Λιοσίων.
Για τα τοπ μωρά ψάξε στα πριβέ τον χοτ κλαμπ τύπου ακάνθους κτλ...γενικά εκεί που ανοιγουν μοετ σαντον σαμπάνιες και βέβαια στα μπουζούκια.Πλεον τις ξεχωρίζεις μόνο από το παρουσιαστικό.Ομιλία είναι η ήδια ακριβώς!

neronas

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
bamboo club στη λιοσιων

αυτο ειναι αντιγραφη -στο ονομα δηλαδη- του μεγαλου στο βουκουρεστι  :wanker:
Καλά το γνήσιο στο Βουκουρέστι απλά δεν παίζεται. Έχει πάει κανείς σε αυτό στην Λιοσίων να μας πει εμπειρίες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καλά το γνήσιο στο Βουκουρέστι απλά δεν παίζεται. Έχει πάει κανείς σε αυτό στην Λιοσίων να μας πει εμπειρίες.

μαζευει λιγο απο ολα τα βαλκανια οι γκομενες συνηθως συνοδευονται αλλα οχι παντα ηλικιες απ ολες θα δεις και αρκετες κοπελες που δουλευουν στα σπιτακια ενταξει κυριως για μεταξυ τους ειναι αλλα πανε και καποιοι ελληνες

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/727426/mail-2.jpg[/img[/URL]]

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Νίκης 11, Σύνταγμα

////////////////////

fffanatic
11/07/09, 22:10

[i]Δλδ εχουμε.

Πολωνικo club-Μιχαήλ Βόδα

Mv club-Άγιος Παντελεήμονας

Rωσικη ρουλετα-πειραιαs

METEORIT Ρώσικη disco-Σύνταγμα Νίκης 11

ALIGAR -αρχη Πειραως

SPACE-200 μετρα παραπανω απο τα ΚΤΕΛ[/i]

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=62886.45[/URL]
[/quote] το πολωνικο κλαμπ που ειναι ακριβώς ; Επίσης το αλιγαρ τι εθνικότητας ειναι ;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955

ωραίο το bamboo club Βουκουρέστι!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ωραίο το bamboo club Βουκουρέστι!

:rockon: :rockon: :rockon:

εχω παει γαμαει λεμε  :rockon: :rockon:

αυτος που το χει ο ιταλος ξερει κοριτσια που δουλευουν εδω σε στριπ και μου ειπαν τα κοριτσια να δωσω χαιρετισματα  :2funny: :2funny:

εχω και βιντεο στο κινητο απο εκει

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Πολύ ωραίο βρε παιδιά αυτό τπο Ro mania music club! αλλα με τις σκατόφατσες που βλέπω φοβάμαι να πάω.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Σχεδιάζω ενα ταξίδι στην Ρουμανία το φθινόπωρο για τουρισμο....πορνοτουρισμό πιο συγκεκριμένα!!!!

Ξέρεις να με κατατοπίσεις pussy wagon?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σχεδιάζω ενα ταξίδι στην Ρουμανία το φθινόπωρο για τουρισμο....πορνοτουρισμό πιο συγκεκριμένα!!!!

Ξέρεις να με κατατοπίσεις pussy wagon?

καλα μεχρι τοτε εχεις καιρο εγω για ανοιξη ψηνομαι
λιγακι οχι πολλα πραματα υπαρχουν πιο εμπειροι σιγουρα

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
εκεί που συχνάζει το ανατολικο μπλόκ

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
τραστ καλλιθεα και στο πρωην ντισι!!!! σπελ λεγεται τωρα πολυ βιζιτα εκει μεσα μυστη!!!!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
μαζευει λιγο απο ολα τα βαλκανια οι γκομενες συνηθως συνοδευονται αλλα οχι παντα ηλικιες απ ολες θα δεις και αρκετες κοπελες που δουλευουν στα σπιτακια ενταξει κυριως για μεταξυ τους ειναι αλλα πανε και καποιοι ελληνες
εχει κανει κανεις πεσιμο εκει περα να μας πει

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Βουκουρέστι στο Bamboο μαζί με συνεργάτη μου Ρουμάνο, πέρυσι τον Ιούνιο, φορτώσαμε 2 ρουμάνες αστέρια,  ενιάρια κανονικά, 120 ευρώ η μια. Για όλη τη βραδιά, και  κάθησαν μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι μαζί μας που βολτάραμε στη πόλη.

Δεν παριστάνω το μάγκα, γιατί τη διαπραγμάτευση την έκανε ο Adrian  ( ο ρουμάνος ), και αφου τις είχαμε κεράσει απο 2 εξωτικά μαλακοκτείλ, περίπου 1 ώρα μετά.

Για να συμπληρώσω την εικόνα. Ο Adrian  είχε vip κάρτα, καί είχε κλείσει τραπέζι απο πριν. Μου είπε ότι έκλεισε τραπέζι γιατί ήταν παρασκευή, καθημερινές δεν χρειάζεται καν να κλείσεις, πας έτσι. Δεν περιμέναμε ουρά στην είσοδο και κάτσαμε σε ένα σχετικά μικρό τραπέζι σε ενα χώρο λίγο υπερυψωμένο. Κάτω στο κεντρικό μπαρ, γινόταν το έλα να δεις. Κανονική μουνοθύελα. Και κάθε τόσο ανέβαιναν και δυο χορεύτριες με μαγιό στη μπάρα και ''κουνιόντουσαν''  Οι περισσότερες γκόμενες κοίταγαν χασκογελώντας προς το μέρος με τα τραπέζια και τους καναπέδες. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις τι παίζεται. Μετά απο κανένα μισάωρο που χαζευαμε ο Adrian πήγε μόνος του μίλησε σε δυο απο αυτές, και τις έφερε στο τραπέζι.

Η μια απο τις δυο μίλαγε και μέτρια Αγγλικά. Οπότε το ποιος ποιαν ήρθε απο μόνο του !!

Σίγουρα τους ξένους πάνε να τους ''δαγκώσουν'' και τους ζητάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Οι τιμές πάντως σε αυτά τα επίπεδα είναι. Και το μαγαζί που παρεμπιπτόντως είναι τεράστιο ήταν γεμάτο απο γυναίκες μόνες τους σε ζευγάρια η τριάδες τεττράδες, σπάνια έβλεπες εντελώς μόνες τους.  

Αν κάποιος βρεθεί Βουκουρέστι το συστήνω. Πάντως το να πας παρέα με ντόπιο πιστεύω διευκολύνει πολύ !!

Απο τις λιγες φορές που δεν χρειάστηκε στο εξωτερικό να παίξω όλο το παιχνίδι μόνος μου. Η ντόπια παρέα  σημαίνει Ανεση !!

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
266
Πόντοι
26
που συχνάζει το ανατολικο μπλόκ?

Stories

Νέο!

Stories