alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Με τη συναντηση της Βιολετας με το Λακη, ακομη κι εγω θα της φανω ερωτευσιμος τύπεΤύπε, εγώ περιμένω τη "συνάντηση" της Βιολέτας με το Λάκαρο
Με τη συναντηση της Βιολετας με το Λακη, ακομη κι εγω θα της φανω ερωτευσιμος τύπεΤύπε, εγώ περιμένω τη "συνάντηση" της Βιολέτας με το Λάκαρο
Απ'´οτι κατάλαβα έχεις τελείως λάθος βάσεις στις παρέες σου,το θεωρω αδιανόητο που υποβόσκει συνεχώς ανάμεσα σας κατι πονηρό ή έστω μια ανταγωνιστικότητα.Με τους φίλους,θεωρητικά πάντα,πρέπει να υπάρχει ομοψυχία και ειλικρίνεια και όχι αμφιβολίες εκατέρωθεν επι παντός.Για να σε προλάβω,θα μ πεις πως δεν ειναι φίλος σου,οπότε σου λέω πως κακώς που του έλεγες και "γεια" τότε.Καταλαβαινεις λοιπόν,εκει εστιάζω εγω,απο εκει ξεκινάνε ολα.Για να το ληξουμε εδω,όμως,γιατι θα αποχωρήσω,καλό θα ήταν να κρατάς αποστάσεις και άσε τα περί θείας δικής και οτι κάποιος πρέπει να του την κάνει και αυτουνού (και γιατι να είσαι εσυ αυτος,άλλωστε?)....να δείχνεις ανωτερότητα και κυρίως να κανείς υγιείς σχέσεις (τυχόν σχέση με τέτοια γκομενα θα ήταν λίγο "άρρωστη",...άσε που δεν ξέρεις και τι γνώμη θα σχηματίσει για σένα εφόσον θα ξέρει οτι εσυ ήσουν ο καλοθελητής που ήθελε να τις "ανοίξει τα ματιά").Νατσε και μαλιστα ο συγκεκριμενος με ρωτουσε και για μια φιλη που ειχα φερει στην παρεα αν την πηδηξα κτλπ και του κανω σε καποια φαση πολυ ρωτας εσυ σου γυαλισε μηπως? και εκει ο πονηρος λεει οχι ρε απλα ρωταω και απο τοτε δεν ξαναρωτησε.
Ε το χρειαζεται το πανηγυρι γιατι αμα δεν του την κανεις μετα θα επιχειρησει να την πεσει και σε δικες σου
και που θα καταλαβεις βιολεττα οτι θα σε κερατωσει στο μελλον δηλαδη?Μπορώ απλά -οσο μπορώ- να κάνω σωστες επιλογές
Ρε μαλακα τι πραγμα ειναι αυτο?το είπες μόνος σου... "υπουλα"... ΟΧΙ
αν θέλεις να σώσεις την κοινωνία να στραφείς σε άλλα πράγματα από τις προσωπικές σχέσεις
Θα παω στην κολαση.
το είπες μόνος σου... "υπουλα"... ΟΧΙ
αν θέλεις να σώσεις την κοινωνία να στραφείς σε άλλα πράγματα από τις προσωπικές σχέσεις
λες να τον ερωτευθει τυπε?
η βιολεττα εχει δηλωσει οτι της αρεσουν οι αγριοι αντρες εξαλλου
Ρε μαλακα τι πραγμα ειναι αυτο?
Ρωταει "δεν θα ενιωθες καλυτερα αν την εκανες να το μαθει εστω και υπουλα"?
Θα ενιωθε και ομορφα κιολας δηλαδη.
Μιλαμε για αρρωστια .
θα πας επειδή είσαι δικηγόρος...
Αν αρχισουμε ολοι να καρφωνουμε τους φιλους μας στις γυναικες τους, θα ειναι μια καλη αρχη ομως ε τυπε?Οπως?
Την κοινωνια δεν μπορω να την σωσω μονος μου θελει συλλογικη προσπαθεια
τυπε δεν χρειαζεταιΓια να 'χει ελπίδες, τύπε, πρέπει πρώτα να ανεβάσει φωτογραφία ολόσωμη με στοιχεία σύμφωνα με το ΙSO που έχει θέσει ο μέγιστος!
Και φαντασου να γυρισει αυτη και να σου πει "γιατι μου το ειπες? γιατι μου χαλασες τη σχεση μου? τι ανακατευτηκες? τι πειραζε να μην το ξερω?"Ασφαλως και θα ενιωθα ομορφα που γλιτωσα εναν ανθρωπο απο καποιους που θεωρουν το ξενοπηδημα μαγκια και αντριλικι. Ο αντρας φαινεται απο αλλα πραγματακια. Αρρωστοι ειναι οσοι παιρνουν ενα τοσο υπευθυνο γεγονος οπως ο γαμος τοσο επιπολαια
Οπως ειπα και πριν οι σχεσεις ειναι αρρωστες απο τη φυση τους ο ενας νομιζει οτι ο αλλος ειναι κτημα του κατι που δεν ισχυει στην πραγματικοτητα αλλα ειναι μια ψευδαισθηση που οδηγει ακομα και σε ματωμενα εγκληματα!
Παιρνεις ναρκωτικα?Φυσικα και νιωθεις ομορφα οταν σωζεις εναν ανθρωπο απο μελλοντικες στεναχωριες πχ με εναν αντρα που δεν θα την σεβοταν και θα την εκανε να στεναχωριεται
Ο άντρας σου δε θα το κάνει επειδή έπαψε να σε αγαπάει. Ούτε επειδή θεωρεί την άλλη καλύτερη από σένα. Απλά είναι μια σωματική ανάγκη να ξεφορτωθεί το σπέρμα που του έπρηξε τα @@ σε μια φάση που εσύ δε θα μπορείς να τον βοηθήσεις για χ-ψ λόγους. Αν βρισκόσασταν οι 3 σας σε ένα ναυάγιο και μπορούσαν να σωθούν μόνο 2, θα σούταρε την άλλη στη θάλασσα να σκυλοπνιγεί και θα έσωζε τη γυναίκα του. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει μια γυναίκα αλλά έτσι είναι.Ενταξει αν ποτε γινει θα το αντιμετωπίσω εκεινη την στιγμη.
Να καθομαι να κλαιγομαι απο πριν
και να ειμαι προκατειλημενη με ολους τους αντρες, δεν νομιζω να εχει καποιο νοημα.
Μπορώ απλά -οσο μπορώ- να κάνω σωστες επιλογές
Οπως?
Την κοινωνια δεν μπορω να την σωσω μονος μου θελει συλλογικη προσπαθεια
Τι ακριβώς σας ενοχλεί σε ένα "στραβοπάτημα"; Το ότι κάνει ο (υποτιθέμενος) σύζυγός σας σεξ με μια άλλη γυναίκα για να εκτονώσει κάποια ορμή του ή το ότι κάνει σεξ για να ευχαριστηθεί;