You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 807
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Αυτα παντως ειναι πραξεις που δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητες πχ πρεπει να βρισκεται καποιος να την κανει στον αλλον για να νιωσει ο αλλος ποσο αχαριστος ηταν και πλεονεκτης.
καλά δεν είναι και ποινικό το θέμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Τρίχες.Αυτα παντως ειναι πραξεις που δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητες πχ πρεπει να βρισκεται καποιος να την κανει στον αλλον για να νιωσει ο αλλος ποσο αχαριστος ηταν και πλεονεκτης.
Θα μου ξαναμιλησεις γι αυτα σε 15-20 χρονια, οταν θα εχεις κλεισει καμια 10αρια χρονια γαμου.
Και αν δεν εχεις κερατωσει, τοτε θα μου τα πεις αυτα.
Τωρα εχει μηδενικη αξια η αποψη σου επι του θεματος.
Αλλά τοτε θα πεις "μικρος ημουνα, δεν ηξερα".
Τώρα αλλιώς μας τα λες. Πριν μας είπες υπάρχουν και άντρες μονογαμικοί. Άσε την περίπτωση του Αλεξ. Μας λες λίγο σε τι ποσοστό πιστεύεις ότι οι άντρες είναι μονογαμικοί (δηλ. δεν πάνε ΠΟΤΕ με άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου) και σε πόσους "τυχαίνει" όπως λες κάποια απιστία;αλεξ.
το να ΤΥΧΕΙ να απατησεις κατα την διάρκεια ενος εγγαμου βιου
ειναι κατακριτέο αλλα τελοσπαντων ειναι προσωπικό ζήτημα και η καθε περιπτωση εξετάζεται διαφορετικα.
ΑΛΛΑ
το να εισαι ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ να απατησεις σε σημειο
που να το ψάχνεις απο μόνος σου
ειναι κατακριτεο γλοιωδες σιχαμενο κτλ.
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
...και πιθανοτατα υπευθυνο και για την τρυπα του οζοντος.
εχει πλακα που οταν δεν ξερεις τι να πεις
παντα το γυρνας σε κρυο αστειο
Πρεπει να καταλαβεις οτι ο αντρας παει στις πουτανες για να καλυψει τις αισθησεις του...
Εσεις στα κομμωτηρια για να καλυψετε τις παραισθησεις σας...
(Μην μπλεκεις τα σωβρακα με τις γραβατες...)
πσσσσ
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 25.467
αλεξ.
το να ΤΥΧΕΙ να απατησεις κατα την διάρκεια ενος εγγαμου βιου
ειναι κατακριτέο αλλα τελοσπαντων ειναι προσωπικό ζήτημα και η καθε περιπτωση εξετάζεται διαφορετικα.
ΑΛΛΑ
το να εισαι ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ να απατησεις σε σημειο
που να το ψάχνεις απο μόνος σου
ειναι κατακριτεο γλοιωδες σιχαμενο κτλ.
Να σας ζητήσω μια διευκρίνιση, αγαπητή μου Ορτανσία;
Αυτα παντως ειναι πραξεις που δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητες πχ πρεπει να βρισκεται καποιος να την κανει στον αλλον για να νιωσει ο αλλος ποσο αχαριστος ηταν και πλεονεκτης.
μπάστα μεγάλε, ποιός είσαι; ο τιμωρός;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Νατσε και μαλιστα ο συγκεκριμενος με ρωτουσε και για μια φιλη που ειχα φερει στην παρεα αν την πηδηξα κτλπ και του κανω σε καποια φαση πολυ ρωτας εσυ σου γυαλισε μηπως? και εκει ο πονηρος λεει οχι ρε απλα ρωταω και απο τοτε δεν ξαναρωτησε.
Ε το χρειαζεται το πανηγυρι γιατι αμα δεν του την κανεις μετα θα επιχειρησει να την πεσει και σε δικες σου
Ε το χρειαζεται το πανηγυρι γιατι αμα δεν του την κανεις μετα θα επιχειρησει να την πεσει και σε δικες σου
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Οι ερευνες βεβαια λενε οτι το 85% των ανδρων και το 70% των γυναικων, αν θυμαμαι καλα, εχει κερατωσει τουλαχιστον μια φορα.Τώρα αλλιώς μας τα λες. Πριν μας είπες υπάρχουν και άντρες μονογαμικοί. Άσε την περίπτωση του Αλεξ. Μας λες λίγο σε τι ποσοστό πιστεύεις ότι οι άντρες είναι μονογαμικοί (δηλ. δεν πάνε ΠΟΤΕ με άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου) και σε πόσους "τυχαίνει" όπως λες κάποια απιστία;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μονο?λαθος ειναι οι ερευνες τυπεΟι ερευνες βεβαια λενε οτι το 85% των ανδρων και το 70% των γυναικων, αν θυμαμαι καλα, εχει κερατωσει τουλαχιστον μια φορα.
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Οι ερευνες βεβαια λενε οτι το 85% των ανδρων και το 70% των γυναικων, αν θυμαμαι καλα, εχει κερατωσει τουλαχιστον μια φορα.
φυλακιστε τους... ολους
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Ρε την εχει δει θεματοφυλακας της ηθικης. Μιλαμε για τρελά γούστα.μπάστα μεγάλε, ποιός είσαι; ο τιμωρός;
Τα πραγματικά ποσοστά είναι παραπάνω.Οι ερευνες βεβαια λενε οτι το 85% των ανδρων και το 70% των γυναικων, αν θυμαμαι καλα, εχει δηλώσει ότι έχει κερατωσει τουλαχιστον μια φορα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Σιγα μην κουραστω να βρω και επιτυχημενα αστεια αφου δεν θα σε πηδηξω κιολας.εχει πλακα που οταν δεν ξερεις τι να πεις
παντα το γυρνας σε κρυο αστειο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Το πιο εμφανες συμπερασμα της ερευνας μαλλον ειναι οτι οι αντρες λενε ψεματα στις ερευνες κατα ποσοστο 15% και οι γυναικες κατα 30%.μονο?λαθος ειναι οι ερευνες τυπε
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τώρα αλλιώς μας τα λες. Πριν μας είπες υπάρχουν και άντρες μονογαμικοί. Άσε την περίπτωση του Αλεξ. Μας λες λίγο σε τι ποσοστό πιστεύεις ότι οι άντρες είναι μονογαμικοί (δηλ. δεν πάνε ΠΟΤΕ με άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου) και σε πόσους "τυχαίνει" όπως λες κάποια απιστία;
Δεν ξερω βρε αγόρι..δεν ειμαι στατιστικολογος.
Και ουτε θελω οταν γνωριζω καποιον να εχω υποψην οτι θα με κερατωσει.
Αμα ειναι ετσι να μην κανουμε σχεσεις να τελειωνει το θεμα.
Θελω να πιστευω πως ο αντρας που σκεφτεται ΜΟΝΟ με το πουλι του
κανει μπαμ απο μακρυα.
Απο κει και περα οι ταμπελες
και οι γενικότητες δεν βοηθάνε..
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Ας μην παίζουμε με τις λέξεις,μπορεί κάποιος να σε έλεγε σιχαμένο και κάποιος άλλος κατι χειρότερο ή όχι.Η ουσία ειναι,πως η πλειοψηφία δεν θα επιδοκίμαζε,Προσοχή!,όχι τον σκοπό σου,αλλα τα μέσα που θα είχες χρησιμοποιήσει,αυτο προσπαθώ να σου εξηγήσω συνέχεια με τα πόστ μου.Τωρα,αν εσυ εξακολουθεις να επιμένεις πως είσαι καθ´όλα σωστός,τότε,τι να πω,εγω νίπτω τας χείρας μου.Ειναι καθαρά θέματα ηθικής αυτα που σου αναφέρω (μην νομίζεις πως εγω ειμαι φαν αυτών των "καλουπιών" της ψευτό-ηθικής,ειδικά της χριστιανικής),και μάλιστα ανδρικής....με απλά λόγια,αστο να παει στο διάολο.Ο σιχαμενος ρε νατσε ποιος ειμαι εγω? αυτος ηταν σιχαμενος που την εξαπατουσε εγω δεν την εξαπατησα ποτε απλα δοκιμασα να παρεμβω εφοσον βλεπω οτι δεν της δινει αυτα που της αξιζουν.
Εγω ετσι το βλεπω παντως εκεινο που φυσικα πρεπει να τονισουμε ειναι οτι τοτε χανεις το γνωστο για παντα και γινεται εχθρος. Ειναι σιγουρα κινησεις οι οποιες απαιτουν σκεψη
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Να σας ζητήσω μια διευκρίνιση, αγαπητή μου Ορτανσία;
Βεβαια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις