Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτα παντως ειναι πραξεις που δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητες πχ πρεπει να βρισκεται καποιος να την κανει στον αλλον για να νιωσει ο αλλος ποσο αχαριστος ηταν και πλεονεκτης.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αυτα παντως ειναι πραξεις που δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητες πχ πρεπει να βρισκεται καποιος να την κανει στον αλλον για να νιωσει ο αλλος ποσο αχαριστος ηταν και πλεονεκτης.

καλά δεν είναι και ποινικό το θέμα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Τρίχες.
Θα μου ξαναμιλησεις γι αυτα σε 15-20 χρονια, οταν θα εχεις κλεισει καμια 10αρια χρονια γαμου.
Και αν δεν εχεις κερατωσει, τοτε θα μου τα πεις αυτα.
Τωρα εχει μηδενικη αξια η αποψη σου επι του θεματος.
Αλλά τοτε θα πεις "μικρος ημουνα, δεν ηξερα".

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
αλεξ.

το να ΤΥΧΕΙ να απατησεις κατα την διάρκεια ενος εγγαμου βιου
ειναι κατακριτέο αλλα τελοσπαντων ειναι προσωπικό ζήτημα και η καθε περιπτωση εξετάζεται διαφορετικα.

ΑΛΛΑ

το να εισαι ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ να απατησεις σε σημειο
που να το ψάχνεις απο μόνος σου
ειναι κατακριτεο γλοιωδες σιχαμενο κτλ.
Τώρα αλλιώς μας τα λες. Πριν μας είπες υπάρχουν και άντρες μονογαμικοί. Άσε την περίπτωση του Αλεξ. Μας λες λίγο σε τι ποσοστό πιστεύεις ότι οι άντρες είναι μονογαμικοί (δηλ. δεν πάνε ΠΟΤΕ με άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου) και σε πόσους "τυχαίνει" όπως λες κάποια απιστία;

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Πρεπει να καταλαβεις οτι ο αντρας παει στις πουτανες για να καλυψει τις αισθησεις του...
Εσεις στα κομμωτηρια για να καλυψετε τις παραισθησεις σας...

(Μην μπλεκεις τα σωβρακα με τις γραβατες...)

πσσσσ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.202
Πόντοι
25.467
αλεξ.

το να ΤΥΧΕΙ να απατησεις κατα την διάρκεια ενος εγγαμου βιου
ειναι κατακριτέο αλλα τελοσπαντων ειναι προσωπικό ζήτημα και η καθε περιπτωση εξετάζεται διαφορετικα.

ΑΛΛΑ

το να εισαι ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ να απατησεις σε σημειο
που να το ψάχνεις απο μόνος σου
ειναι κατακριτεο γλοιωδες σιχαμενο κτλ.

Να σας ζητήσω μια διευκρίνιση, αγαπητή μου Ορτανσία;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

μπάστα μεγάλε, ποιός είσαι; ο τιμωρός;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νατσε και μαλιστα ο συγκεκριμενος με ρωτουσε και για μια φιλη που ειχα φερει στην παρεα αν την πηδηξα κτλπ και του κανω σε καποια φαση πολυ ρωτας εσυ σου γυαλισε μηπως? και εκει ο πονηρος λεει οχι ρε απλα ρωταω και απο τοτε δεν ξαναρωτησε.

Ε το χρειαζεται το πανηγυρι γιατι αμα δεν του την κανεις μετα θα επιχειρησει να την πεσει και σε δικες σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Τώρα αλλιώς μας τα λες. Πριν μας είπες υπάρχουν και άντρες μονογαμικοί. Άσε την περίπτωση του Αλεξ. Μας λες λίγο σε τι ποσοστό πιστεύεις ότι οι άντρες είναι μονογαμικοί (δηλ. δεν πάνε ΠΟΤΕ με άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου) και σε πόσους "τυχαίνει" όπως λες κάποια απιστία;
Οι ερευνες βεβαια λενε οτι το 85% των ανδρων και το 70% των γυναικων, αν θυμαμαι καλα, εχει κερατωσει τουλαχιστον μια φορα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Οι ερευνες βεβαια λενε οτι το 85% των ανδρων και το 70% των γυναικων, αν θυμαμαι καλα, εχει δηλώσει ότι έχει κερατωσει τουλαχιστον μια φορα.
Τα πραγματικά ποσοστά είναι παραπάνω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Δεν ξερω βρε αγόρι..δεν ειμαι στατιστικολογος.

Και ουτε θελω οταν γνωριζω καποιον να εχω υποψην οτι θα με κερατωσει.
Αμα ειναι ετσι να μην κανουμε σχεσεις να τελειωνει το θεμα.

Θελω να πιστευω πως ο αντρας που σκεφτεται ΜΟΝΟ με το πουλι του
κανει μπαμ απο μακρυα.

Απο κει και περα οι ταμπελες
και οι γενικότητες δεν βοηθάνε..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ο σιχαμενος ρε νατσε ποιος ειμαι εγω? αυτος ηταν σιχαμενος που την εξαπατουσε εγω δεν την εξαπατησα ποτε απλα δοκιμασα να παρεμβω εφοσον βλεπω οτι δεν της δινει αυτα που της αξιζουν.

Εγω ετσι το βλεπω παντως εκεινο που φυσικα πρεπει να τονισουμε ειναι οτι τοτε χανεις το γνωστο για παντα και γινεται εχθρος. Ειναι σιγουρα κινησεις οι οποιες απαιτουν σκεψη
Ας μην παίζουμε με τις λέξεις,μπορεί κάποιος να σε έλεγε σιχαμένο και κάποιος άλλος κατι χειρότερο ή όχι.Η ουσία ειναι,πως η πλειοψηφία δεν θα επιδοκίμαζε,Προσοχή!,όχι τον σκοπό σου,αλλα τα μέσα που θα είχες χρησιμοποιήσει,αυτο προσπαθώ να σου εξηγήσω συνέχεια με τα πόστ μου.Τωρα,αν εσυ εξακολουθεις να επιμένεις πως είσαι καθ´όλα σωστός,τότε,τι να πω,εγω νίπτω τας χείρας μου.Ειναι καθαρά θέματα ηθικής αυτα που σου αναφέρω (μην νομίζεις πως εγω ειμαι φαν αυτών των "καλουπιών" της ψευτό-ηθικής,ειδικά της χριστιανικής),και μάλιστα ανδρικής....με απλά λόγια,αστο να παει στο διάολο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πάντως άλεξ δεν εχεις δίκιο και προσπαθείς να την σκαπουλάρεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom