Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Φάκελο κρατάς;Πριν δυο τρεις βδομαδες ειχε κανει μια εμφανιση αλλά ξαναχαθηκε.
Φάκελο κρατάς;Πριν δυο τρεις βδομαδες ειχε κανει μια εμφανιση αλλά ξαναχαθηκε.
Χέστηκα.
Ενηλικη θα ειναι, να κανει ό,τι νομιζει.
Σιγα μην κατσω να κανω τον χωροφύλακα.
Υ.Γ. Πιο πολυ θα με ενοιαζει αν τη χτυπαει, αν πινει ή αν χαρτοπαιζει.
Sωστος τυπε μουτυπε παντα τις αληθειες τις αντιλαμβανονται λιγοι
Δεν σου ειπα να κανεις τον ντετεκτιβ σου ειπα αν θα δεχοσουν ο αντρας της κορης σου να την απαταει εφοσον ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ. Απαντησε ρε αγορινα μου μην αποφευγεις
ρε σεις η αλίντισσα που χάθηκε ρε ?
Να εισαι προσεκτικος λοιπον.Φάκελο κρατάς;
Α έτσι....ο 25ρης δεν πειράζει να πηδάει το 16χρόνο,ένας σύζυγος όμως πειράζει να κερατώνει.
Δεν μας τα λες καλά.....
Αυτο λεγεται καπου "επιλεκτικη ηθικη".Α έτσι....ο 25ρης δεν πειράζει να πηδάει το 16χρόνο,ένας σύζυγος όμως πειράζει να κερατώνει.
Δεν μας τα λες καλά.....
Α θα τσεκαριζες και τον μέλλοντα γαμπρό σου.Μεχρι 10 χρονια διαφορα το μεγιστο. Εννοειται οτι πρωτα θα τον γνωριζα εγω και θα τον τσεκαριζα. Αν ηταν τοσο μεγαλος
τυπε πρεπει να δωσεις στην κορη σου ελληνορθοδοξα ιδανικα
τι σοι νδ εισαι
Α θα τσεκαριζες και τον μέλλοντα γαμπρό σου.
Και αν δεν τον ενεκρινες?
τον στριμωξες τωρα τυπε :SΑυτο λεγεται καπου "επιλεκτικη ηθικη".
Ή αλλιως, "όπου μας συμφερει".
Βλεπεις ο Μπολντης δεν ειναι παντρεμενος, και εκ του ασφαλους κανει κριτικες περι ηθικης για κερατωμα απο παντρεμενο.
Αλλά επειδη ειναι 27 και θα γουσταρε να γαμησει καμια 15χρονη, αυτο το εξαιρει απο τις ηθικες του αναστολες.
Καταλαβες?
Τετοια περιπτωση μιλαμε.
Τι πιο απλο λοιπόν απλα να αποφευγεις τέτοια άτομα?Τελοςπαντων προς το παρον δεν εχω κανει καμια κινηση εναντιον του και υπογεια αλλα ολο αυτο δεν μ αρεσει και για αυτο το λογο εχω σπασει και τις πολλες παρεες μαζι του ενας τυπος ο οποιος δεν σεβεται την κοπελα του που ειναι τοσα χρονια μαζι ποιος ξερει αμα θα σεβαστει εμενα την δυσκολη στιγμη? εγω αυτα παντα τα προσεχω φιλε και φερομαι στον καθενα αναλογα οπως του αξιζει. Να ερθεις να με πεις φιλαρακι και κολλητουλι και τετοια δεν με συγκινει ιδιαιτερα αμα στις πραξεις εισαι σκουλικιαρης.
Αλλα δεν ορκιζομαι οτι αμα μου δινοταν η ευκαιρια δεν θα του την εκανα αυτο λεω.
Α θα τσεκαριζες και τον μέλλοντα γαμπρό σου.
Και αν δεν τον ενεκρινες?
Κάπου μεταξύ Φυλής και Φωκαίας, δεν ειχε ούτε τσιπάκι στο αυτί, ούτε κολάρο... οπότε αντιλαμβάνεσθε...
Τι πιο απλο λοιπόν απλα να αποφευγεις τέτοια άτομα?
Αλλωστε,ειναι γνωστό τοις πάσι,την ρουφιανιά και τα "υπόγεια" μέσα πολλοί αγάπησαν,αλλα τους ποιούντες αυτα ουδείς ;).Σε όλα τα αλλα που γράφεις,στο εν λόγω πόστ,συμφωνώ,απλα νομίζω οτι χειρίζεσαι αυτούς τους ανθρώπους λανθασμένα.
Εν κατακλείδι,μην είσαι κοντά σε τέτοιους,γιατι εφόσον έχουν τέτοια νοοτροπία κάποια στιγμή μπορεί εσύ να είσαι ο επόμενος που θα στην "κάνουν".Ομως,εσυ,γνώμη μου,δεν έχεις καμία δουλειά να ανακατευτείς στα προσωπικά του-γιατι προσωπικά του ειναι,εκτός και αν ειναι και ΔΙΚΑ σου,δηλαδή έχεις κάποιες βλέψεις άμεσα και θες να επωφεληθεις (προφανώς και αυτο οπως καταλαβαίνεις ειναι κατακριτέο ).Τελος πάντων,εγω σου είπα τη γνώμη μου,απο εκει και πέρα ενήλικας είσαι και συνεπώς πραττεις οπως νομίζεις εσύ.
Υ.Γ:Πάντως οπωσδήποτε έχεις ενα credit απο μένα που είσαι τουλάχιστον ειλικρινείς ;)
Αυτο λεγεται καπου "επιλεκτικη ηθικη".
Ή αλλιως, "όπου μας συμφερει".
Βλεπεις ο Μπολντης δεν ειναι παντρεμενος, και εκ του ασφαλους κανει κριτικες περι ηθικης για κερατωμα απο παντρεμενο.
Αλλά επειδη ειναι 27 και θα γουσταρε να γαμησει καμια 15χρονη, αυτο το εξαιρει απο τις ηθικες του αναστολες.
Καταλαβες?
Τετοια περιπτωση μιλαμε.