Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δεν σου ειπα να κανεις τον ντετεκτιβ σου ειπα αν θα δεχοσουν ο αντρας της κορης σου να την απαταει εφοσον ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ. Απαντησε ρε αγορινα μου μην αποφευγεις

H καλύτερη του τύπε. Μετά θα του πάρουνε και τα σώβρακα στο δικαστήριο. Θα έχει αίτημα διαζύγια, διατροφές τα πάντα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α έτσι....ο 25ρης δεν πειράζει να πηδάει το 16χρόνο,ένας σύζυγος όμως πειράζει να κερατώνει.

Δεν μας τα λες καλά.....

Σε τι πειραζει. Καταρχην καλυπτει ο νομος κατα δευτερον αν ο αλλος ειναι καλο παιδι για μενα δεν εχει νοημα η ηλικια (16 και πανω εννοειται και οχι πανω απο 27-28 ο αλλος) προτιμω απο το να μπλεξει με συνομηλικο κωλοπαιδο

γιατι δεν στα λεω καλα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μεχρι 10 χρονια διαφορα το μεγιστο. Εννοειται οτι πρωτα θα τον γνωριζα εγω και θα τον τσεκαριζα. Αν ηταν τοσο μεγαλος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Α έτσι....ο 25ρης δεν πειράζει να πηδάει το 16χρόνο,ένας σύζυγος όμως πειράζει να κερατώνει.

Δεν μας τα λες καλά.....
Αυτο λεγεται καπου "επιλεκτικη ηθικη".
Ή αλλιως, "όπου μας συμφερει".
Βλεπεις ο Μπολντης δεν ειναι παντρεμενος, και εκ του ασφαλους κανει κριτικες περι ηθικης για κερατωμα απο παντρεμενο.
Αλλά επειδη ειναι 27 και θα γουσταρε να γαμησει καμια 15χρονη, αυτο το εξαιρει απο τις ηθικες του αναστολες.
Καταλαβες?
Τετοια περιπτωση μιλαμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Μεχρι 10 χρονια διαφορα το μεγιστο. Εννοειται οτι πρωτα θα τον γνωριζα εγω και θα τον τσεκαριζα. Αν ηταν τοσο μεγαλος
Α θα τσεκαριζες και τον μέλλοντα γαμπρό σου.
Και αν δεν τον ενεκρινες?
Το μπου ειναι μαγικο...

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Α θα τσεκαριζες και τον μέλλοντα γαμπρό σου.
Και αν δεν τον ενεκρινες?

bieber-complex-4.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βλεπεις ο Μπολντης δεν ειναι παντρεμενος, και εκ του ασφαλους κανει κριτικες περι ηθικης για κερατωμα απο παντρεμενο.
Αλλά επειδη ειναι 27 και θα γουσταρε να γαμησει καμια 15χρονη, αυτο το εξαιρει απο τις ηθικες του αναστολες.
Καταλαβες?
Τετοια περιπτωση μιλαμε.
τον στριμωξες τωρα τυπε :S
πρεπει να απαντησει σε αυτο ο μορτης

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τελοςπαντων προς το παρον δεν εχω κανει καμια κινηση εναντιον του και υπογεια αλλα ολο αυτο δεν μ αρεσει και για αυτο το λογο εχω σπασει και τις πολλες παρεες μαζι του ενας τυπος ο οποιος δεν σεβεται την κοπελα του που ειναι τοσα χρονια μαζι ποιος ξερει αμα θα σεβαστει εμενα την δυσκολη στιγμη? εγω αυτα παντα τα προσεχω φιλε και φερομαι στον καθενα αναλογα οπως του αξιζει. Να ερθεις να με πεις φιλαρακι και κολλητουλι και τετοια δεν με συγκινει ιδιαιτερα αμα στις πραξεις εισαι σκουλικιαρης.

Αλλα δεν ορκιζομαι οτι αμα μου δινοταν η ευκαιρια δεν θα του την εκανα αυτο λεω.
Τι πιο απλο λοιπόν απλα να αποφευγεις τέτοια άτομα?
Αλλωστε,ειναι γνωστό τοις πάσι,την ρουφιανιά και τα "υπόγεια" μέσα πολλοί αγάπησαν,αλλα τους ποιούντες αυτα ουδείς  ;).Σε όλα τα αλλα που γράφεις,στο εν λόγω πόστ,συμφωνώ,απλα νομίζω οτι χειρίζεσαι αυτούς τους ανθρώπους λανθασμένα.
Εν κατακλείδι,μην είσαι κοντά σε τέτοιους,γιατι εφόσον έχουν τέτοια νοοτροπία κάποια στιγμή μπορεί εσύ να είσαι ο επόμενος που θα στην "κάνουν".Ομως,εσυ,γνώμη μου,δεν έχεις καμία δουλειά να ανακατευτείς στα προσωπικά του-γιατι προσωπικά του ειναι,εκτός και αν ειναι και ΔΙΚΑ σου,δηλαδή έχεις κάποιες βλέψεις άμεσα και θες να επωφεληθεις (προφανώς και αυτο οπως καταλαβαίνεις ειναι κατακριτέο ).Τελος πάντων,εγω σου είπα τη γνώμη μου,απο εκει και πέρα ενήλικας είσαι και συνεπώς πραττεις οπως νομίζεις εσύ.
Υ.Γ:Πάντως οπωσδήποτε έχεις ενα credit απο μένα που είσαι τουλάχιστον ειλικρινείς  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι πιο απλο λοιπόν απλα να αποφευγεις τέτοια άτομα?
Αλλωστε,ειναι γνωστό τοις πάσι,την ρουφιανιά και τα "υπόγεια" μέσα πολλοί αγάπησαν,αλλα τους ποιούντες αυτα ουδείς  ;).Σε όλα τα αλλα που γράφεις,στο εν λόγω πόστ,συμφωνώ,απλα νομίζω οτι χειρίζεσαι αυτούς τους ανθρώπους λανθασμένα.
Εν κατακλείδι,μην είσαι κοντά σε τέτοιους,γιατι εφόσον έχουν τέτοια νοοτροπία κάποια στιγμή μπορεί εσύ να είσαι ο επόμενος που θα στην "κάνουν".Ομως,εσυ,γνώμη μου,δεν έχεις καμία δουλειά να ανακατευτείς στα προσωπικά του-γιατι προσωπικά του ειναι,εκτός και αν ειναι και ΔΙΚΑ σου,δηλαδή έχεις κάποιες βλέψεις άμεσα και θες να επωφεληθεις (προφανώς και αυτο οπως καταλαβαίνεις ειναι κατακριτέο ).Τελος πάντων,εγω σου είπα τη γνώμη μου,απο εκει και πέρα ενήλικας είσαι και συνεπώς πραττεις οπως νομίζεις εσύ.
Υ.Γ:Πάντως οπωσδήποτε έχεις ενα credit απο μένα που είσαι τουλάχιστον ειλικρινείς  ;)

Γιατι να ειναι κατακριτεο? θεωρεις οτι ο συγκεκριμενος τυπακος δεν τις ταιριαζει χρησιμοποιεις κατι που ο ιδιος κανει και ειναι πουστικο εναντιον του δεν φταις εσυ αυτος εδωσε το πατημα να μαθει να μην ειναι βρωμιαρης χαρακτηρας.

Αλλοι θα εκαναν και κινησεις να του την πηδηξουν να εισαι σιγουρος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταλαβες?
Τετοια περιπτωση μιλαμε.

Εγω φροντιζω να ξεπεινασω πριν παντρευτω δικηγορε  ;) αν δεν νιωσω καταλληλος μπορει και να μην το κανω ποτε απο το να κανω μετα ανθρωπους δυστυχισμενους επειδη παρεμεινα αιωνιος εφηβος ψαχνοντας συνεχως επιβεβαιωση σε διαφορετικο φουστανι. Με την πιτσιρικα εφοσον ο νομος με καλυπτει και ειμαι ΝΟΜΙΜΟΣ Και της φερομαι πολυ ωραιοτερα απο οτι θα της φεροταν ενας κομπλεξικος δεν μπορεις να με κατακρινεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υποτιθεται εισαι δεξιος αρα εχεις την θρησκεια ψηλα. Η θρησκεια λεει ΟΥ ΑΠΑΤΗΣΕΙΣ

εσυ αυτο δεν το τηρεις αρα δεν εισαι νομιμος εγω δεν κανω καποια παρανομια οποτε δεν μπορεις να λες οπου με συμφερει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom