Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Γιατι να το γαμησω το κωλοπαιδο ρε απιθανε?
Καλογρια θα την κανω?
Δηλαδη θα δεχοσουν ο αντρας της κορης σου να την απαταει? σε αυτο θελω απαντηση
Γιατι να το γαμησω το κωλοπαιδο ρε απιθανε?
Καλογρια θα την κανω?
τυπε πρεπει να δωσεις στην κορη σου ελληνορθοδοξα ιδανικαΓιατι να το γαμησω το κωλοπαιδο ρε απιθανε?
Καλογρια θα την κανω?
"συστηματικα" εγραψε.παλι καλά που το εγραψε κι ενας Χριστιανος
γιατι θα ξεχασουμε κι αυτα που ξέρουμε
Πολύ ηθικολογία βραδιάτικα...........εσύ δεν ήσουν που υποστήριζες το σεξ με 16 χρόνα;Δηλαδη θα δεχοσουν ο αντρας της κορης σου να την απαταει? σε αυτο θελω απαντηση
Ναι, θα κανω τον ντετεκτιβ. Δεν πας καλα, ετσι?Δηλαδη θα δεχοσουν ο αντρας της κορης σου να την απαταει? σε αυτο θελω απαντηση
Έχω την άποψη πως σε τρολάρει.Ναι, θα κανω τον ντετεκτιβ. Δεν πας καλα, ετσι?
εσύ δεν ήσουν που υποστήριζες το σεξ με 16 χρόνα;
Δηλαδη θα δεχοσουν ο αντρας της κορης σου να την απαταει? σε αυτο θελω απαντηση
Πολύ ηθικολογία βραδιάτικα...........εσύ δεν ήσουν που υποστήριζες το σεξ με 16 χρόνα;
Ναι, θα κανω τον ντετεκτιβ. Δεν πας καλα, ετσι?
Οχι ρε, ετσι κολλημενος ειναι.Έχω την άποψη πως σε τρολάρει.
"συστηματικα" εγραψε.
Τεχνηέντως απεφυγες να το σχολιασεις.
"Περιστασιακα" ομως?
Πολύ ηθικολογία βραδιάτικα...........εσύ δεν ήσουν που υποστήριζες το σεξ με 16 χρόνα;
Τύπε. Υποσυνείδητα ξέρεις ότι κατά 99% η κόρη σου θα το φάει το κέρατο κάποια στιγμή στη ζωή της απλά δεν το παραδέχεσαι έτσι εύκολα γιατί είναι "το κοριτσάκι σου". Αφήνω και 1% αν την παντρέψεις με Ονούφριο.Δηλαδη θα δεχοσουν ο αντρας της κορης σου να την απαταει? σε αυτο θελω απαντηση
Χέστηκα.Δεν σου ειπα να κανεις τον ντετεκτιβ σου ειπα αν θα δεχοσουν ο αντρας της κορης σου να την απαταει εφοσον ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ. Απαντησε ρε αγορινα μου μην αποφευγεις
Α έτσι....ο 25ρης δεν πειράζει να πηδάει το 16χρόνο,ένας σύζυγος όμως πειράζει να κερατώνει.εγω θα προτιμουσα η κορη μου ενω ειναι 16-17 να μπλεξει με καποιον 25χρονο παιδι του σπιτιου και σωστο παρα με εναν αλητη στην ηλικια της αν ρωτας αυτο ειμαι ΥΠΕΡ.Και απανταω και ξεκαθαρα δεν αποφευγω οπως ο αλεξ71
Πριν δυο τρεις βδομαδες ειχε κανει μια εμφανιση αλλά ξαναχαθηκε.ρε σεις η αλίντισσα που χάθηκε ρε ?
Χέστηκα.
Ενηλικη θα ειναι, να κανει ό,τι νομιζει.
Σιγα μην κατσω να κανω τον χωροφύλακα.
Υ.Γ. Πιο πολυ θα με ενοιαζει αν τη χτυπαει, αν πινει ή αν χαρτοπαιζει.