Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
αντρες σαν το Μπολντυ...
ειναι και οι πρωτοι που προθυμοποιουνται να 'παρηγορησουν' τις απατημενες συζηγους,
μια και δειχνουν την καταλληλη κατανοηση και βρισκονται στο σωστο μερος με σωστο timing...  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και γιατι ρε φιλε η γυναικα σου να μην παει με καποιον καλυτερο που δεν θα την κερατωνει και να μενει μαζι σου? για να σε περιμενει τα βραδια απο δηθεν "επαγγελματικες υποχρεωσεις" ? αμα ειναι και ομορφη ειδικα ξερεις ποσοι "φιλοι" σου θα δοκιμασουν να της την πεσουν εφοσον βλεπουν οτι δεν την σεβεσαι?

καθεσαι και τα λες στους αλλους νομιζοντας οτι σε αποδεχονται και λενε να Ο ΜΑΓΚΑΣ Ποσα λιγα ξερεις δικηγορε  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τόση ώρα διαβάζω την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σας και θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το γιατί οι άντρες απατούν....
Γιατί να απατήσεις?Αν θες να πας με άλλη, γιατί να μην χωρίσεις αυτή που έχεις?Θα ήταν ωραίο ας πούμε να σε απατούσε και εκείνη?Μην κάνεις στον άλλον αυτά που δεν θες να κάνουν σε σένα....

ΥΓ Δεν μιλάω για την περίπτωση του να είσαι παντρεμένος....

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αρα αυτος αποδεκτός?
Καλυτερα δηλαδη να πηδηξω εκατο πουτανες παρα να εχω μια σταθερη γκομενα?

Καλα, προφανως! (κατα τη γνωμη μου)

Οσο γι' αυτο που λες οτι οποιος ανδρας εχει την ευκαιρια να ξενογαμησει (καποια ωραια γκομενα) θα το κανει, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
Εκτος κι αν δεν θελει να ρισκαρει μια αποκαλυψη του θεματος, και, κατ' επεκτασιν, το χωρισμο του...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Αγαπητε φιλε δεν ειναι νευρικα τα ποστ μου......ειναι βομβες αληθειας και πραγματικοτητας περα απο τα matrix στο οποιο ζουν οι υπνωτισμενες μαζες!
:thumbsup:

:2funny: :2funny:

σοβαρα αυτά που λες τα πιστευεις? :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε αυτο που έχω τονίσει,τι ακριβώς κανείς δηλαδη,έστω και έμμεσα?
Δεύτερον,εφόσον σε εκνευρίζει και γενικά δεν τον "πας" ή πες του στα ίσια τι σε ενοχλεί πάνω του-παντελωνάτη εξήγηση,πως το λένε-ή απλα ξέκοψε μαζι του,τοσο απλο ειναι.
Στα υπόλοιπα που γράφεις συμφωνώ,οπως και σε μια παράθεση που έκανες στη συνέχεια,η οποία αφορούσε την διαπαιδαγώγηση των νέων.

Αυτος γιατι δεν κανει παντελωνατη εξηγηση στην δικια του?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αγαπητε φιλε δεν ειναι νευρικα τα ποστ μου......ειναι βομβες αληθειας και πραγματικοτητας περα απο τα matrix στο οποιο ζουν οι υπνωτισμενες μαζες!
:thumbsup:
τυπε παντα τις αληθειες τις αντιλαμβανονται λιγοι

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Καλα καθομαστε και μιλαμε για σχεσεις και μαλακιες......

Οι σχεσεις ειναι αρρωστες απο τη φυση τους!

Τα πιο απανθρωπα εγκληματα εχουν γινει λογω των σχεσεων σε σημειο να σκοτωνει ο αλλος τη δικια του και να την κοβει κομματακια!
:headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αντρες σαν το Μπολντυ...
ειναι και οι πρωτοι που προθυμοποιουνται να 'παρηγορησουν' τις απατημενες συζηγους,
μια και δειχνουν την καταλληλη κατανοηση και βρισκονται στο σωστο μερος με σωστο timing...  ;)

Ελα αερινη σανταλιτσα  :P τι κανεις ολα καλα?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αλλο η κοινωνια......?
Η ψευτο-κοινωνια ειναι το συστημα,το μαντρι,η πλυση εγκεφαλου για το πως <<πρεπει>> να λειτουργουν οι μαζες...κανονες για γυναικες και αντρες.
Ελαχιστοι εχουν τη δυναμη και το μυαλο για να ξεφυγουν απο αυτα.

Μαντεψε ποιος!
Σωστός φίλε μου  :thumbsup: :thumbsup:
Και βέβαια η οικογένεια και η κοινωνία ειναι αλληλένδετες έννοιες οι οποίες έχουν υψηλή συσχέτιση μεταξύ τους,η οποία ειναι και προφανής ακόμα και απο τους πλέον αδαείς,θεωρώ  ;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Είναι αναξιοπρεπές να κερατώνεις συστηματικά τη γυναίκα σου.
Εντάξει μπορεί να 'ρθουν τα πράματα έτσι που να πας σε καμιά πουτανίτσα καμιά φορά, είτε γιατί μαλώσατε, είναι σε φάση που δεν έχει όρεξη για σεξ, είναι άρρωστη κτλ. Δεν είναι κακό. Απλά πας να βγάλεις το πλεονάζον σπέρμα.
Αλλά τώρα να κάνεις εξωσυζηγικές σχέσεις του τύπου: με παίρνει η γκόμενα τηλ. και εγώ λέω φωναχτά "μάλιστα κύριε πρόεδρε" ή πάω με το Θανάση για πρέφα, ε αυτά είναι μαλακίες όπως και να το κάνουμε. Και συνήθως έχουν και άσχημη κατάληξη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
αντρες σαν το Μπολντυ...
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220