Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλακάκος μπορεί να ειναι,οτι θες μπορεί να ειναι,αλλα εσυ πολυ απλα ΔΕΝ πρέπει να τον καρφώσεις,γίνεσαι οποίος του ή και χειρότερος τότε.

Δεν θα πηγαινα ρε να του τα καρφωσω στην γκομενα δεν ειμαι ρουφιανος απλα θα το εφερνα ετσι ωστε η αλλη να μαθει τι παιζεται πισω απο την πλατη της αμα ο τυπος με ειχε εκνευρισει. Μου την σπανε τα κωλοπαιδα το χω ξαναπει. Ερχεται ο καθε μαλακας και σου κοκκορευεται οτι εχει γκομενες και απαταει την δικια του και νομιζει οτι κανει και αντρικη συζητηση αμα πεις ναι ναι εισαι ο κολλητος του  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Τύπε Μπόλντυ μου είσαι συμπαθής τύπος αλλά εδώ είσαι φάουλ. Άντρας που κάνει τέτοιο πράγμα σε άλλον άντρα διαγράφεται από την οξυγονοκόλληση (που έλεγε και ο Στάθης ο οξυγονοκολλητής στο "Αχ αυτή η γυναίκα μου").
Τύπε δεν διαγραφεται απλα.
Αναρταται η φωτογραφια του για ριψη γιαουρτιών και βελακίων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν θα πηγαινα ρε να του τα καρφωσω στην γκομενα δεν ειμαι ρουφιανος απλα θα το εφερνα ετσι ωστε η αλλη να μαθει τι παιζεται πισω απο την πλατη της αμα ο τυπος με ειχε εκνευρισει. Μου την σπανε τα κωλοπαιδα το χω ξαναπει. Ερχεται ο καθε μαλακας και σου κοκκορευεται οτι εχει γκομενες και απαταει την δικια του και νομιζει οτι κανει και αντρικη συζητηση αμα πεις ναι ναι εισαι ο κολλητος του  :2funny:
Σταματα να υποστηριζεις το λαθος.
Ειπες χοντρη μαλακια, σταματησε το. Το χειροτερευεις.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ναι βασιλισσα αλλα εχεις το καθε ξεκωλο
να την κοροιδευει πισω απο την πλατη της.
Μπραβο :)
ειδες βιολεττα αλητες που κυκλοφορουν.Μονο ο μπολντης ειναι ωραιος τυπος.Δεν ξενογαμαει :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε Μπόλντυ μου είσαι συμπαθής τύπος αλλά εδώ είσαι φάουλ. Άντρας που κάνει τέτοιο πράγμα σε άλλον άντρα διαγράφεται από την οξυγονοκόλληση (που έλεγε και ο Στάθης ο οξυγονοκολλητής στο "Αχ αυτή η γυναίκα μου").

Δεν ειμαι φαουλ γιατι δεν θελω αν τυχον κανω κορη ο μαλακας να εχει διαπαιδαγωγησει ετσι τον γιο του και μετα αυτος ο μαλακας να πεσει πανω στην δικη μου κορη καταλαβες? τα παιδια οτι βλεπουν κανουν αμα εχεις σκοπο να απατησεις καλυτερα να μην παντρευτεις καθολου θα κανεις δυστυχισμενο πολυ κοσμο ο δικηγορος μαλλον δεν εχει μυαλο να τα σκεφτει αυτα και το ριχνει στο "Τον ζηλευω που πηδαει"  :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ναι,τα ξερουμε......

Ηθικη?
Ποια ηθικη?

Τα κυρια συστατικα της κοινωνιας ειναι [size=10pt]ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΣΥΜΦΕΡΟΝ[/size]!

Με εναν σκεπτομενο ανθρωπο δεν μπορεις να τα βαλεις αστο!

Επισης ξερουμε οτι ηθικη δηλαδη ψευτοηθικη = οχι απολαυση στο σεξ οχι βιτσια στο σεξ και αλλα τετοια......

δεν περίμενα τέτοια διαύγεια από σένα ομολογώ ..  (λόγο των νευρικών ποστ σου)
αλλά εδώ καλά μας τα λες  ;)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
αλλο κοινωνια αλλο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ το ατομο που θα ανοιξεις σπιτι και θα κανεις παιδια,
δεν σε υποχρεωνει κανενας.

επισης, ποιος ειναι ο σκεπτομενος ανθρωπος?  :think:

Αλλο η κοινωνια......?
Η ψευτο-κοινωνια ειναι το συστημα,το μαντρι,η πλυση εγκεφαλου για το πως <<πρεπει>> να λειτουργουν οι μαζες...κανονες για γυναικες και αντρες.
Ελαχιστοι εχουν τη δυναμη και το μυαλο για να ξεφυγουν απο αυτα.

Μαντεψε ποιος!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν ειμαι φαουλ γιατι δεν θελω αν τυχον κανω κορη ο μαλακας να εχει διαπαιδαγωγησει ετσι τον γιο του και μετα αυτος ο μαλακας να πεσει πανω στην δικη μου κορη καταλαβες? τα παιδια οτι βλεπουν κανουν αμα εχεις σκοπο να απατησεις καλυτερα να μην παντρευτεις καθολου θα κανεις δυστυχισμενο πολυ κοσμο ο δικηγορος μαλλον δεν εχει μυαλο να τα σκεφτει αυτα και το ριχνει στο "Τον ζηλευω που πηδαει"  :2funny: :2funny:
Τοσο πολυ ομολογω δεν το περιμενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σταματα να υποστηριζεις το λαθος.
Ειπες χοντρη μαλακια, σταματησε το. Το χειροτερευεις.

Αυτη ειναι η θεση μου. Για μενα ειναι μλκας οποιος απαταει την γυναικα του και την κοροιδευει
εχεις οικογενεια εισαι ανευθυνος οταν μπλεκεις με πουτανες και θετεις σε κινδυνο την οικογενεια σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
απο την στιγμη που περηφανευεσαι τα κερατα της γυναικας σου
καλα θα σου κάνει.  :tickedoff:
Και μονο οτι τον υποστηριζεις εσυ (η γυναικα) και τον κραζουν ολοι οι υπολοιποι (οι αντρες), καταδεικνυει οτι εχω εγω δικιο κι εκεινος αδικο.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Και μονο οτι τον υποστηριζεις εσυ (η γυναικα) και τον κραζουν ολοι οι υπολοιποι (οι αντρες), καταδεικνυει οτι εχω εγω δικιο κι εκεινος αδικο.

αυτο ηθελε σπουδες νομικης για να το γραψεις ? :2funny:

το πιο κουλο επιχειρημα εβερ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Να μην κοκκορευεσαι για τα κερατα της γυναικας σου γιατι γινεσαι προκλητικος σε οσους εχουν μαθει αλλιως. Αν περνας τετοια νοοτροπια και στους γιους σου τοτε θα τους κανεις δυστυχισμενους και οχι μονο αυτους αλλα και τις κοπελιτσες του κοσμου. Εγω θα στην εκανα αμα ησουν προκλητικος στο λεω ξεκαθαρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ναι βασιλισσα αλλα εχεις το καθε ξεκωλο
να την κοροιδευει πισω απο την πλατη της.
Μπραβο :)
Δεν μπλεκω με ξεκωλα.
Προκειται παντα για αξιολογες δεσποινιδες ή κυρίες.
Τις ξερεις και τις χαρακτηριζεις ετσι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.108
Πόντοι
25.467
αμα μου παρουσιαζοταν ευκαιρια θα χαιρομουν να του την κανω ωστε να μαθει η δικια του με τι μαλακα εχει μπλεξει αλλα πολυ πλαγια να μην το παρει ειδηση

Εκτός από τα υπόλοιπα "ταλέντα" σας, βλέπω οτι ειστε και άνανδρος.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Σε αυτο που έχω τονίσει,τι ακριβώς κανείς δηλαδη,έστω και έμμεσα?
Δεύτερον,εφόσον σε εκνευρίζει και γενικά δεν τον "πας" ή πες του στα ίσια τι σε ενοχλεί πάνω του-παντελωνάτη εξήγηση,πως το λένε-ή απλα ξέκοψε μαζι του,τοσο απλο ειναι.
Στα υπόλοιπα που γράφεις συμφωνώ,οπως και σε μια παράθεση που έκανες στη συνέχεια,η οποία αφορούσε την διαπαιδαγώγηση των νέων.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
δεν περίμενα τέτοια διαύγεια από σένα ομολογώ ..  (λόγο των νευρικών ποστ σου)
αλλά εδώ καλά μας τα λες  ;)
Αγαπητε φιλε δεν ειναι νευρικα τα ποστ μου......ειναι βομβες αληθειας και πραγματικοτητας περα απο τα matrix στο οποιο ζουν οι υπνωτισμενες μαζες!
:thumbsup:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μπλεκω με ξεκωλα.
Προκειται παντα για αξιολογες δεσποινιδες ή κυρίες.
Τις ξερεις και τις χαρακτηριζεις ετσι?

Αυτή που μπλέκει με παντρεμενο
εν γνώση της για μένα ειναι ξεκωλο.  

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αυτη ειναι η θεση μου. Για μενα ειναι μλκας οποιος απαταει την γυναικα του και την κοροιδευει
εχεις οικογενεια εισαι ανευθυνος οταν μπλεκεις με πουτανες και θετεις σε κινδυνο την οικογενεια σου
Ρε τύπε Μπόλντυ άλλο τι θα γινόταν σε μια ιδανική κοινωνία με ιδανικούς ανθρώπους με ιδανικές σχέσεις και άλλο τι συμβαίνει γύρω σου. Ξέρεις κανέναν άντρα που να γάμησε ένα μουνί από τότε που γεννήθηκε μέχρι που πέθανε; Όποιος το λέει απλά κοροιδεύει τον εαυτό του και τους γύρω του. Όλοι οι άντρες του κόσμου έχουν ξενογαμήσει, και οι παππούδες μας, και οι πατεράδες μας, κι εμείς και οι γιοί μας. Έξω γίνεται του καραξεσκίσματος. Τι να λέμε τώρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom