Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ο Alex ειναι ο Κουγιας
Τε-λει-ω-σε

Και το 71 το 'χει ριξει για αντιπερισπασμο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι αναξιοπρεπές να κερατώνεις συστηματικά τη γυναίκα σου.
Εντάξει μπορεί να 'ρθουν τα πράματα έτσι που να πας σε καμιά πουτανίτσα καμιά φορά, είτε γιατί μαλώσατε, είναι σε φάση που δεν έχει όρεξη για σεξ, είναι άρρωστη κτλ. Δεν είναι κακό. Απλά πας να βγάλεις το πλεονάζον σπέρμα.
Αλλά τώρα να κάνεις εξωσυζηγικές σχέσεις του τύπου: με παίρνει η γκόμενα τηλ. και εγώ λέω φωναχτά "μάλιστα κύριε πρόεδρε" ή πάω με το Θανάση για πρέφα, ε αυτά είναι μαλακίες όπως και να το κάνουμε. Και συνήθως έχουν και άσχημη κατάληξη.

Αυτα κανει και αυτος που λεω σκαει με εναν αλλον για ξεκαρφωμα

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εντάξει μπορεί να 'ρθουν τα πράματα έτσι που να πας σε καμιά πουτανίτσα καμιά φορά, είτε γιατί μαλώσατε, είναι σε φάση που δεν έχει όρεξη για σεξ, είναι άρρωστη κτλ. Δεν είναι κακό. Απλά πας να βγάλεις το πλεονάζον σπέρμα.
Αλλά τώρα να κάνεις εξωσυζηγικές σχέσεις του τύπου: με παίρνει η γκόμενα τηλ. και εγώ λέω φωναχτά "μάλιστα κύριε πρόεδρε" ή πάω με το Θανάση για πρέφα, ε αυτά είναι μαλακίες όπως και να το κάνουμε. Και συνήθως έχουν και άσχημη κατάληξη.

Ε, οντως...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αυτος γιατι δεν κανει παντελωνατη εξηγηση στην δικια του?
Αυτός μπορεί να μην το κάνει για 1002 λόγους,κακώς και κατ'εμε αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας,αυτο όμως δεν σημαίνει πως επειδή ο άλλος κάνει "λαδιές" πρέπει να κανείς και εσύ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν ομως κανεις κορη και μπλεξει με καναν τετοιον και το μαθεις θα ξεχασεις το παρελθον σου και θα λες θα το γαμησω το κωλοπαιδο κτλπ ετσι δεν ειναι αλεξ71????????????

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

παλι καλά που το εγραψε κι ενας Χριστιανος
γιατι θα ξεχασουμε κι αυτα που ξέρουμε

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Οταν ομως κανεις κορη και μπλεξει με καναν τετοιον και το μαθεις θα ξεχασεις το παρελθον σου και θα λες θα το γαμησω το κωλοπαιδο κτλπ ετσι δεν ειναι αλεξ71????????????
Τον έκανες τον άλεξ κερατά;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτός μπορεί να μην το κάνει για 1002 λόγους,κακώς και κατ'εμε αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας,αυτο όμως δεν σημαίνει πως επειδή ο άλλος κάνει "λαδιές" πρέπει να κανείς και εσύ.

Τελοςπαντων προς το παρον δεν εχω κανει καμια κινηση εναντιον του και υπογεια αλλα ολο αυτο δεν μ αρεσει και για αυτο το λογο εχω σπασει και τις πολλες παρεες μαζι του ενας τυπος ο οποιος δεν σεβεται την κοπελα του που ειναι τοσα χρονια μαζι ποιος ξερει αμα θα σεβαστει εμενα την δυσκολη στιγμη? εγω αυτα παντα τα προσεχω φιλε και φερομαι στον καθενα αναλογα οπως του αξιζει. Να ερθεις να με πεις φιλαρακι και κολλητουλι και τετοια δεν με συγκινει ιδιαιτερα αμα στις πραξεις εισαι σκουλικιαρης.

Αλλα δεν ορκιζομαι οτι αμα μου δινοταν η ευκαιρια δεν θα του την εκανα αυτο λεω.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Αυτό εννοείται....εσύ μπορείς να κάνεις "βρώμικες" σκέψεις για οποιαδήποτε, αν κάνει κάποιος όμως για την αδελφή ή την κόρη σου, γίνεσαι Τούρκος....υποκρισία....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Γιατι να το γαμησω το κωλοπαιδο ρε απιθανε?
Καλογρια θα την κανω?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλησπερα βιλμάκι.  :s&m_3:

γειά σου ρε μπόντι καυλιάρη !  :cheesy:

Η καλησπερα ειναι μονο για τα ηθικα παιδια?

για τους "ανήθικους" κυρίως αλλά και για τους βαρετούς γτ όχι  :grin:

Καλή σας ημέρα, μον πτι μπιζού.  :-*

Αγιούληηηηη  :-* :-* :grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom