You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 807
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ούτε εγώ είμαι στατιστικολόγος αλλά αν θες να σου πω κάτι με ειλικρίνεια και όχι να σε κοροιδεύω στα μούτρα σου είναι κάτι παραπάνω από ΒΕΒΑΙΟ ότι ο άντρας σου θα σε κερατώσει. Μια ή πολλές φορές δεν ξέρω να σου πω. Αλλά θα γίνει.Δεν ξερω βρε αγόρι..δεν ειμαι στατιστικολογος.
Και ουτε θελω οταν γνωριζω καποιον να εχω υποψην οτι θα με κερατωσει.
Αμα ειναι ετσι να μην κανουμε σχεσεις να τελειωνει το θεμα.
Θελω να πιστευω πως ο αντρας που σκεφτεται ΜΟΝΟ με το πουλι του
κανει μπαμ απο μακρυα.
Απο κει και περα οι ταμπελες
και οι γενικότητες δεν βοηθάνε..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Μια κουκλα ειναι η γυναικα μου, πολυ πιο ομορφη απο ολες τις σχεσεις που ειχα ως τωρα, ειτε πριν ειτε μετα το γαμο. Αλλά τι σχεση εχει αυτο?Παρενθεση:
Τετοια τρελαμενα μιλφακια χρειαζομαστε, για καλυτερο εγγαμο βιο στα 50.
Ρε μαλακα δικηγορε, δεν φανταζομαι να ειναι καμια τετοια η κυρά σου, κι εσυ να ξενοκοιτας???![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Κι εκεινη βεβαια εξισου πιθανο.Ούτε εγώ είμαι στατιστικολόγος αλλά αν θες να σου πω κάτι με ειλικρίνεια και όχι να σε κοροιδεύω στα μούτρα σου είναι κάτι παραπάνω από ΒΕΒΑΙΟ ότι ο άντρας σου θα σε κερατώσει. Μια ή πολλές φορές δεν ξέρω να σου πω. Αλλά θα γίνει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οταν τα ελεγε ο πικερ τον κραζατεΚαι ουτε θελω οταν γνωριζω καποιον να εχω υποψην οτι θα με κερατωσει.
Αμα ειναι ετσι να μην κανουμε σχεσεις να τελειωνει το θεμα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ας μην παίζουμε με τις λέξεις,μπορεί κάποιος να σε έλεγε σιχαμένο και κάποιος άλλος κατι χειρότερο ή όχι.Η ουσία ειναι,πως η πλειοψηφία δεν θα επιδοκίμαζε,Προσοχή!,όχι τον σκοπό σου,αλλα τα μέσα που θα είχες χρησιμοποιήσει,αυτο προσπαθώ να σου εξηγήσω συνέχεια με τα πόστ μου.Τωρα,αν εσυ εξακολουθεις να επιμένεις πως είσαι καθ´όλα σωστός,τότε,τι να πω,εγω νίπτω τας χείρας μου.Ειναι καθαρά θέματα ηθικής αυτα που σου αναφέρω (μην νομίζεις πως εγω ειμαι φαν αυτών των "καλουπιών" της ψευτό-ηθικής,ειδικά της χριστιανικής),και μάλιστα ανδρικής....με απλά λόγια,αστο να παει στο διάολο.
Να σε ρωτησω κατι? εσενα θα σου αρεσε δηλαδη να ξερεις οτι αυτος κανει μαλακιες στην δικια του λιγο πριν το γαμο τους? Δεν θα ενιωθες καλυτερα αμα γινοσουν η αιτια εστω και υπουλα να μαθει η αλλη κατι? και να του κανει νερα ή να τον χωρισει μεχρι να συμμορφωθει αυτος? απο το να μαθει μετα στο γαμο και να μην μπορει να κανει τιποτα? και ας μην πηγαινα εγω μαζι της μετα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Σε τι να εχω δικιο χριστιανε μου?????πάντως άλεξ δεν εχεις δίκιο και προσπαθείς να την σκαπουλάρεις...
Θεμα δικιου ειναι?
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Μου αρεσει που το κυριο επιχειρημα σας ειναι η εβραικη θρησκεια του χριστιανισμου σε σχεση με την απιστια της γυναικας.
Πολυ ειρωνικο αλλα και αστειο!
Η Θάμαρ, το πέπλο και το δακτυλίδι της νύφης στον Χριστιανικό γάμο
Εν έτη 2012, δηλαδή περίπου 2.000 χρόνια που η χριστιανική θρησκεία μετά περίσσιας αγάπης και σεβασμού επεβλήθη δια της βίας, σκοτωμών και καταστροφών στην Ελλάδα, τα ιερά δεσμά του γάμου είναι ένα από τα ιερότερα μυστήρια.
Στο ιερό μυστήριο αυτό διαβάζονται κάποια ιερά κείμενα από την ιερή βίβλο. Μεταξύ αυτών είναι και το σημείο που λέει για το ιερό δακτυλίδι της Θάμαρ.
Για να δούμε όμως ποια ήταν η Θάμαρ, τι συμβολίζει το δακτυλίδι και τι το πέπλο που φορούν οι νύφες
Ας δούμε τι λέει το ιερό εξ αποκαλύψεως θεού κείμενο στο σημείο Γένεσις 38 κεφ 6 παρ. το οποίο είναι μέρος του μυστηρίου του ιερού γάμου:
Συμπερασμα
==========
Εφόσον το μυστήριο του γάμου καθαγιάζεται διότι διαβάζονται τα άγια παραπάνω ιερά λόγια, δεχόμαστε ως ιερό σύμβολο του γάμου το δακτυλίδι, το οποίο συμβολίζει εξαπάτηση και εκβιασμό, ενώ την ίδια στιγμή η νύφη κατά τα ιερά πάντα κείμενα φοράει πέπλο το οποίο συμβολίζει ότι είναι πόρνη...
με τις υγείες μας...
Ολοκληρο το κειμενο εδω
Εν έτη 2012, δηλαδή περίπου 2.000 χρόνια που η χριστιανική θρησκεία μετά περίσσιας αγάπης και σεβασμού επεβλήθη δια της βίας, σκοτωμών και καταστροφών στην Ελλάδα, τα ιερά δεσμά του γάμου είναι ένα από τα ιερότερα μυστήρια.
Στο ιερό μυστήριο αυτό διαβάζονται κάποια ιερά κείμενα από την ιερή βίβλο. Μεταξύ αυτών είναι και το σημείο που λέει για το ιερό δακτυλίδι της Θάμαρ.
Για να δούμε όμως ποια ήταν η Θάμαρ, τι συμβολίζει το δακτυλίδι και τι το πέπλο που φορούν οι νύφες
Ας δούμε τι λέει το ιερό εξ αποκαλύψεως θεού κείμενο στο σημείο Γένεσις 38 κεφ 6 παρ. το οποίο είναι μέρος του μυστηρίου του ιερού γάμου:
Συμπερασμα
==========
Εφόσον το μυστήριο του γάμου καθαγιάζεται διότι διαβάζονται τα άγια παραπάνω ιερά λόγια, δεχόμαστε ως ιερό σύμβολο του γάμου το δακτυλίδι, το οποίο συμβολίζει εξαπάτηση και εκβιασμό, ενώ την ίδια στιγμή η νύφη κατά τα ιερά πάντα κείμενα φοράει πέπλο το οποίο συμβολίζει ότι είναι πόρνη...
με τις υγείες μας...
Ολοκληρο το κειμενο εδω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε το ποσοστο κατα την γνωμη μου ειναι για τους αντρες 99% και για τις γυναικες(αυτες που γεννηθηκαν μετα το 1970)90%Το πιο εμφανες συμπερασμα της ερευνας μαλλον ειναι οτι οι αντρες λενε ψεματα στις ερευνες κατα ποσοστο 15% και οι γυναικες κατα 30%.![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα χρειαζομασταν την αποψη του πικερ τύπεοταν τα ελεγε ο πικερ τον κραζατε![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παρακολουθει και θα χτυπησει οταν πρεπει τυπεΤωρα χρειαζομασταν την αποψη του πικερ τύπε![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Δεν διαφωνω τύπε καθολου.τυπε το ποσοστο κατα την γνωμη μου ειναι για τους αντρες 99% και για τις γυναικες(αυτες που γεννηθηκαν μετα το 1970)90%
Σε τι να εχω δικιο χριστιανε μου?????
Θεμα δικιου ειναι?
πως δεν είναι σωστό να απατας συστηματικά την γυναίκα σου...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Μου αρεσει που το κυριο επιχειρημα σας ειναι η εβραικη θρησκεια του χριστιανισμου σε σχεση με την απιστια της γυναικας.
Συμπερασμα
==========
με τις υγείες μας...
Ολοκληρο το κειμενο εδω
δεν θα έλεγα ότι είναι θέμα θρησκείας αλλά φύσης ..
με μια λέξη .. απλά θηλαστικά ;)
παρακολουθει και θα χτυπησει οταν πρεπει τυπε![]()
Τύπε, εγώ περιμένω τη "συνάντηση" της Βιολέτας με το Λάκαρο
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.298
- Πόντοι
- 25.467
Βεβαια.
Τι ακριβώς σας ενοχλεί σε ένα "στραβοπάτημα"; Το ότι κάνει ο (υποτιθέμενος) σύζυγός σας σεξ με μια άλλη γυναίκα για να εκτονώσει κάποια ορμή του ή το ότι κάνει σεξ για να ευχαριστηθεί;
Να σε ρωτησω κατι? εσενα θα σου αρεσε δηλαδη να ξερεις οτι αυτος κανει μαλακιες στην δικια του λιγο πριν το γαμο τους? Δεν θα ενιωθες καλυτερα αμα γινοσουν η αιτια εστω και υπουλα να μαθει η αλλη κατι? και να του κανει νερα ή να τον χωρισει μεχρι να συμμορφωθει αυτος? απο το να μαθει μετα στο γαμο και να μην μπορει να κανει τιποτα? και ας μην πηγαινα εγω μαζι της μετα
το είπες μόνος σου... "υπουλα"... ΟΧΙ
αν θέλεις να σώσεις την κοινωνία να στραφείς σε άλλα πράγματα από τις προσωπικές σχέσεις
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Θα παω στην κολαση.πως δεν είναι σωστό να απατας συστηματικά την γυναίκα σου...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λες να τον ερωτευθει τυπε?Τύπε, εγώ περιμένω τη "συνάντηση" της Βιολέτας με το Λάκαρο![]()
η βιολεττα εχει δηλωσει οτι της αρεσουν οι αγριοι αντρες εξαλλου
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ούτε εγώ είμαι στατιστικολόγος αλλά αν θες να σου πω κάτι με ειλικρίνεια και όχι να σε κοροιδεύω στα μούτρα σου είναι κάτι παραπάνω από ΒΕΒΑΙΟ ότι ο άντρας σου θα σε κερατώσει. Μια ή πολλές φορές δεν ξέρω να σου πω. Αλλά θα γίνει.
Ενταξει αν ποτε γινει θα το αντιμετωπίσω εκεινη την στιγμη.
Να καθομαι να κλαιγομαι απο πριν
και να ειμαι προκατειλημενη με ολους τους αντρες, δεν νομιζω να εχει καποιο νοημα.
Μπορώ απλά -οσο μπορώ- να κάνω σωστες επιλογές
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 139
- Εμφανίσεις
- 9K