Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Οπως ειπα και πριν οι σχεσεις ειναι αρρωστες απο τη φυση τους ο ενας νομιζει οτι ο αλλος ειναι κτημα του κατι που δεν ισχυει στην πραγματικοτητα αλλα ειναι μια ψευδαισθηση που οδηγει ακομα και σε ματωμενα εγκληματα!

Έλα μωρε τώρα που οι σχέσεις είναι άρρωστες....αν δεν είσαι ανόητος/ανόητη, καταλαβαίνεις οτι ο άλλος δεν είναι κτήμα σου, καταλαβαίνεις οτι ο σύντροφός σου μπορεί να έχει προσωπική ζωή πέρα απ' την σχέση σας και αν κρατάς τις ισορροπίες, όλα είναι καλά....καλά αυτό με τα εγκλήματα, είναι παρατραβηγμένο....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιρνεις ναρκωτικα?
καλα λεει ρε τυπε
τον καρφωνεις στην γυναικα του
και της λες οτι πρεπει να τον πληρωσει με το ιδιο νομισμα
φυσικα προσφερεσαι ο ιδιος για αυτον τον ρολο :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απ'´οτι κατάλαβα έχεις τελείως λάθος βάσεις στις παρέες σου,το θεωρω αδιανόητο που υποβόσκει συνεχώς ανάμεσα σας κατι πονηρό ή έστω μια ανταγωνιστικότητα.Με τους φίλους,θεωρητικά πάντα,πρέπει να υπάρχει ομοψυχία και ειλικρίνεια και όχι αμφιβολίες εκατέρωθεν επι παντός.Για να σε προλάβω,θα μ πεις πως δεν ειναι φίλος σου,οπότε σου λέω πως κακώς που του έλεγες και "γεια" τότε.Καταλαβαινεις λοιπόν,εκει εστιάζω εγω,απο εκει ξεκινάνε ολα.Για να το ληξουμε εδω,όμως,γιατι θα αποχωρήσω,καλό θα ήταν να κρατάς αποστάσεις και άσε τα περί θείας δικής και οτι κάποιος πρέπει να του την κάνει και αυτουνού (και γιατι να είσαι εσυ αυτος,άλλωστε?)....να δείχνεις ανωτερότητα και κυρίως να κανείς υγιείς σχέσεις (τυχόν σχέση με τέτοια γκομενα θα ήταν λίγο "άρρωστη",...άσε που δεν ξέρεις και τι γνώμη θα σχηματίσει για σένα εφόσον θα ξέρει οτι εσυ ήσουν ο καλοθελητής που ήθελε να τις "ανοίξει τα ματιά").

Συμφωνω οτι με ολα τα φιλαρακια μου δεν υποβοσκει αυτο που λες ισα ισα ειμαστε καλα και αγαπημενοι αλλα υπαρχουν και γνωστοι και φιλοι που δεν ειναι τοσο καθαροι οσο φαινονται και αυτους βεβαια τους εχω σταμπαρει.

Αμα εισαι σωστος μαζι της δεν θα πειραξει που της ανοιξες εσυ τα ματια (υποθετικα μιλαμε παντα) τεσπα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα παιδια αμα εκανα τετοιες κινησεις θα σημαινε οτι εχω παρει την αποφαση μου να πραγματοποιησω επιθεση στον τυπο και να του παρω την γυναικα εφοσον και ο ιδιος το επιτρεπει με τις μαλακιες που κανει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ακριβώς επειδή οι σχέσεις είναι προσωπικές δεν έχει κανένας να δώσει λογαριασμό σε ένα τρίτο.. τουλάχιστον έτσι όπως το περιγράφεις...
μπορείς να καταγγέλεις τους φοροφυγάδες που δεν κοβουν αποδειξη... έτσι θα εκτονώσεις και την ενέργειά σου...
Λαθος τύπε.
Παλι μπαινει στη μεση η επιλεκτικη ηθικη.
Επειδη κι εκεινος όποτε μπορεσει, θα φοροδιαφυγει, βρισκοντας χιλια αλλοθι, δεν τον αφορα.
Ομως επειδη δεν εχει τη γκομενα του φιλου του, η οποια προφανως του αρεσει, θελει να μην την εχει ουτε αυτος. Εμφανες.
Δεν μπορω να διανοηθω οτι τον πηρε ο πονος για μια αδιαφορη σε αυτον κοπελα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Συμφωνω οτι με ολα τα φιλαρακια μου δεν υποβοσκει αυτο που λες ισα ισα ειμαστε καλα και αγαπημενοι αλλα υπαρχουν και γνωστοι και φιλοι που δεν ειναι τοσο καθαροι οσο φαινονται και αυτους βεβαια τους εχω σταμπαρει.

Αμα εισαι σωστος μαζι της δεν θα πειραξει που της ανοιξες εσυ τα ματια (υποθετικα μιλαμε παντα) τεσπα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα παιδια αμα εκανα τετοιες κινησεις θα σημαινε οτι εχω παρει την αποφαση μου να πραγματοποιησω επιθεση στον τυπο και να του παρω την γυναικα εφοσον και ο ιδιος το επιτρεπει με τις μαλακιες που κανει.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
καλα λεει ρε τυπε
τον καρφωνεις στην γυναικα του
και της λες οτι πρεπει να τον πληρωσει με το ιδιο νομισμα
φυσικα προσφερεσαι ο ιδιος για αυτον τον ρολο :rockon:

σίγουρα μπανίζει τη γκόμενα του φίλου και πάει να κάνει χαλάστρα για να αδραξει την ευκαιρία  :zfuck:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Ο άντρας σου δε θα το κάνει επειδή έπαψε να σε αγαπάει. Ούτε επειδή θεωρεί την άλλη καλύτερη από σένα. Απλά είναι μια σωματική ανάγκη να ξεφορτωθεί το σπέρμα που του έπρηξε τα @@ σε μια φάση που εσύ δε θα μπορείς να τον βοηθήσεις για χ-ψ λόγους. Αν βρισκόσασταν οι 3 σας σε ένα ναυάγιο και μπορούσαν να σωθούν μόνο 2, θα σούταρε την άλλη στη θάλασσα να σκυλοπνιγεί και θα έσωζε τη γυναίκα του. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει μια γυναίκα αλλά έτσι είναι.

Δεν μπορω να διανοηθω πως μπορει καποιος
που ΘΕΛΕΙ να απατησει καποιον
ταυτοχρονα τον αγαπα ή τον σέβεται. (πχ Αλεξ)

Οκ μπορεί να τυχει να ερωτευθεις καποιον αλλον ενω εισαι παντρεμενος.
Αλλά ας διαλεξεις, δεν γινεται να εχεις και τα 2.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπουχουχου  :'( με απαξιωσαν διπλα.. σε ενα θρεντ που εχω κανει μαι τεραστια κουραδα..  :shit:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
ο γαμος ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως προυποθετεί αφοσιωση/ ειλικρινεια/σεβασμο κτλ κτλ κτλ.
Οκ σε καποια φαση μετά απο κάποια χρόνια το σεξ δεν θα ειναι το ιδιο
αλλα παρα να πας με μια ιεροδουλη η με μια οποιαδηποτε τυχαια
μπορεις απλα να προσπαθησεις να τονωσεις την σεξουαλική ζωή με την γυναικα σου.

Αν παλι ερωτευθεις ή κάνεις κανονική σχέση με μια αλλη γυναικα
τοτε αυτό που ενοχλεί σαφώς ειναι η συναισθηματικη προδοσια, τα ψέματα κτλ. 

Ευχαριστω. Σαφέστατο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λαθος τύπε.
Παλι μπαινει στη μεση η επιλεκτικη ηθικη.
Επειδη κι εκεινος όποτε μπορεσει, θα φοροδιαφυγει, βρισκοντας χιλια αλλοθι, δεν τον αφορα.
Ομως επειδη δεν εχει τη γκομενα του φιλου του, η οποια προφανως του αρεσει, θελει να μην την εχει ουτε αυτος. Εμφανες.
Δεν μπορω να διανοηθω οτι τον πηρε ο πονος για μια αδιαφορη σε αυτον κοπελα.

Τις κοπελες κανονικα πρεπει να τις εχουν οσοι τις αξιζουν και οχι οι μαλακες. Σε αυτο ευθυνονται και οι γυναικες που καμια φορα δεν ξερουν να επιλεγουν ή ειναι αγαθοβιολες και καψουρευονται ευκολα
Εγω θεωρω οτι αυτος ειναι μαλακας δεν εχω το δικαιωμα εφοσον εχω και σοβαρο λογο? νομιζω το εχω
κατα τα αλλα αυτα που λες ειναι για τα πανηγυρια δικηγορε  :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Έλα μωρε τώρα που οι σχέσεις είναι άρρωστες....αν δεν είσαι ανόητος/ανόητη, καταλαβαίνεις οτι ο άλλος δεν είναι κτήμα σου, καταλαβαίνεις οτι ο σύντροφός σου μπορεί να έχει προσωπική ζωή πέρα απ' την σχέση σας και αν κρατάς τις ισορροπίες, όλα είναι καλά....καλά αυτό με τα εγκλήματα, είναι παρατραβηγμένο....

Πολλοι φονοι εχουν γινει λογω ερωτικης ζηλειας/απιστιας εδω η αλλη εβαλε τον γκομενο να σκοτωσει τον αντρα της και δεν ειναι η μονη.....
Μιλαμε για καταστασεις ταινιας θριλερ να την κοψει ο αλλος κομματακια και να την βαλει σε σακουλα σκουπιδιων!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω κατι? εσενα θα σου αρεσε δηλαδη να ξερεις οτι αυτος κανει μαλακιες στην δικια του λιγο πριν το γαμο τους? Δεν θα ενιωθες καλυτερα αμα γινοσουν η αιτια εστω και υπουλα να μαθει η αλλη κατι? και να του κανει νερα ή να τον χωρισει μεχρι να συμμορφωθει αυτος? απο το να μαθει μετα στο γαμο και να μην μπορει να κανει τιποτα? και ας μην πηγαινα εγω μαζι της μετα
Θα σου λύση εύκολα την απορία σου για να καταλάβεις τον τροπο που σκέφτομαι.Πριν 1 χρόνο περίπου είχε συναντήσει κατα λάθος γκομενο της αδελφής μου σε στρίπ (εξερχόμενος απο το πριβε μάλιστα  :cheesy: ),σοβαρή σχέση κιόλας-βέβαια χωρίσανε 5 μήνες μετα αλλα τεσπα-Ε,ο τύπος τα έχασε ,χλωμιασε.Ηρθε μετα στο τραπέζι μου με ενα "στραπατσαρισμένο" ύφος και άρχισε τα γνωστά "καλύτερα μην μάθει τίποτα,πρώτη φορά και εγω,δεν ήταν τίποτα σπουδαίο κ.λ.π κ.λ.π ",χαχαχα.Ε,εντάξει γέλασα και εγω και του είπα πως άντρας ειμαι και καταλαβαίνω και πως και σε μπουρδελο να τον έβλεπα δεν θα έτρεχε τίποτα.Τωρα,για να σε προλάβω και πάλι,αν τον πετύχαινα με γκομενα κανονική δεν ξέρω τι θα έκανα,τότε πιθανόν να έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου στην sister,αλλα προσοχή,ειναι αδελφή μου και όχι καποια ξένη....καταλαβαίνεις,ειναι μεγάλη η διάφορα.Απλως,οπως ανέφεραν και άλλοι σε αλλα πόστ,υπάρχει καποια κατανόηση,οτι ο άντρας δηλαδη θα κάνει και μερικές κουτσουκέλες,έτσι για την αλλαγή ρε παιδί μου  ;) ,μην σου πω οτι κατα βάθος και οι ίδιες οι γκομενες το ξέρουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν μπορω να διανοηθω πως μπορει καποιος
που ΘΕΛΕΙ να απατησει καποιον
ταυτοχρονα τον αγαπα ή τον σέβεται. (πχ Αλεξ)

Οκ μπορεί να τυχει να ερωτευθεις καποιον αλλον ενω εισαι παντρεμενος.
Αλλά ας διαλεξεις, δεν γινεται να εχεις και τα 2.
Αν ηταν να χωριζω και να παντρευομαι οποτε ερωτευομαι, θα επρεπε να εχω κανει δεκα γαμους.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι