violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αν ηταν να χωριζω και να παντρευομαι οποτε ερωτευομαι, θα επρεπε να εχω κανει δεκα γαμους.
εσυ ερωτευεσαι πριν γνωρισεις την γκομενα. πρεπει να εισαι μοναδικος
Αν ηταν να χωριζω και να παντρευομαι οποτε ερωτευομαι, θα επρεπε να εχω κανει δεκα γαμους.
Θα σου λύση εύκολα την απορία σου για να καταλάβεις τον τροπο που σκέφτομαι.Πριν 1 χρόνο περίπου είχε συναντήσει κατα λάθος γκομενο της αδελφής μου σε στρίπ (εξερχόμενος απο το πριβε μάλιστα ),σοβαρή σχέση κιόλας-βέβαια χωρίσανε 5 μήνες μετα αλλα τεσπα-Ε,ο τύπος τα έχασε ,χλωμιασε.Ηρθε μετα στο τραπέζι μου με ενα "στραπατσαρισμένο" ύφος και άρχισε τα γνωστά "καλύτερα μην μάθει τίποτα,πρώτη φορά και εγω,δεν ήταν τίποτα σπουδαίο κ.λ.π κ.λ.π ",χαχαχα.Ε,εντάξει γέλασα και εγω και του είπα πως άντρας ειμαι και καταλαβαίνω και πως και σε μπουρδελο να τον έβλεπα δεν θα έτρεχε τίποτα.Τωρα,για να σε προλάβω και πάλι,αν τον πετύχαινα με γκομενα κανονική δεν ξέρω τι θα έκανα,τότε πιθανόν να έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου στην sister,αλλα προσοχή,ειναι αδελφή μου και όχι καποια ξένη....καταλαβαίνεις,ειναι μεγάλη η διάφορα.Απλως,οπως ανέφεραν και άλλοι σε αλλα πόστ,υπάρχει καποια κατανόηση,οτι ο άντρας δηλαδη θα κάνει και μερικές κουτσουκέλες,έτσι για την αλλαγή ρε παιδί μου ;) ,μην σου πω οτι κατα βάθος και οι ίδιες οι γκομενες το ξέρουν.
Εκεί βρίσκεται όλο το ζουμί. Εγώ σου μιλάω για ξεφόρτωμα κι εσύ μου λες για έρωτες. Αφού απατήσει τη γυναίκα του ο άλλος για να ξεφορτώσει, τη λεγάμενη τη σέβεται όσο μια πέτρα. Για τη γυναίκα πιθανολογώ είναι αλλιώς. Λειτουργεί και με συναίσθημα.Δεν μπορω να διανοηθω πως μπορει καποιος
που ΘΕΛΕΙ να απατησει καποιον
ταυτοχρονα τον αγαπα ή τον σέβεται. (πχ Αλεξ)
Οκ μπορεί να τυχει να ερωτευθεις καποιον αλλον ενω εισαι παντρεμενος.
Αλλά ας διαλεξεις, δεν γινεται να εχεις και τα 2.
ρε βιολεττα απο κοντα λες να σου ελεγε αυτα που λεει?Ατομα σαν τον Αλεξ κανουν μπαμ ;)
Οντως εχεις σοβαρο λογο.Τις κοπελες κανονικα πρεπει να τις εχουν οσοι τις αξιζουν και οχι οι μαλακες. Σε αυτο ευθυνονται και οι γυναικες που καμια φορα δεν ξερουν να επιλεγουν ή ειναι αγαθοβιολες και καψουρευονται ευκολα
Εγω θεωρω οτι αυτος ειναι μαλακας δεν εχω το δικαιωμα εφοσον εχω και σοβαρο λογο? νομιζω το εχω
κατα τα αλλα αυτα που λες ειναι για τα πανηγυρια δικηγορε
Τις κοπελες κανονικα πρεπει να τις εχουν οσοι τις αξιζουν και οχι οι μαλακες. Σε αυτο ευθυνονται και οι γυναικες που καμια φορα δεν ξερουν να επιλεγουν ή ειναι αγαθοβιολες και καψουρευονται ευκολα
Εγω θεωρω οτι αυτος ειναι μαλακας δεν εχω το δικαιωμα εφοσον εχω και σοβαρο λογο? νομιζω το εχω
κατα τα αλλα αυτα που λες ειναι για τα πανηγυρια δικηγορε
Μονο που οποια μπλεκει μαζι μου, λεει το φοβερο "με εμενα θα ησουν πιστος".Ατομα σαν τον Αλεξ κανουν μπαμ ;)
Ατομα σαν τον Αλεξ κανουν μπαμ ;)
Δεν θέλω να σε ρίξω,αλλά έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα και λέμε για τα κέρατα που βάζει ο αμαρτωλός άλεξ στην σύζυγο του...για άλλη μία φορά είναι ο πρωταγωνιστής.Πώς φαινεται το σωστο, το ψαγμενο, το εμπειρο το θρεντ:
25 μελη VS 7 "τουριστες"
3 η ωρα τα ξημερωματα
Ευχαριστω/ Συνεχιστε
Εκεί βρίσκεται όλο το ζουμί. Εγώ σου μιλάω για ξεφόρτωμα κι εσύ μου λες για έρωτες. Αφού απατήσει τη γυναίκα του ο άλλος για να ξεφορτώσει, τη λεγάμενη τη σέβεται όσο μια πέτρα. Για τη γυναίκα πιθανολογώ είναι αλλιώς. Λειτουργεί και με συναίσθημα.
Αυτός δηλαδή είναι ο λόγος που είσαι κατά των σχέσεων?Είσαι σοβαρός?Πολλοι φονοι εχουν γινει λογω ερωτικης ζηλειας/απιστιας εδω η αλλη εβαλε τον γκομενο να σκοτωσει τον αντρα της και δεν ειναι η μονη.....
Μιλαμε για καταστασεις ταινιας θριλερ να την κοψει ο αλλος κομματακια και να την βαλει σε σακουλα σκουπιδιων!
Δεν εχεις καταλαβει οτι όπου μπαινω, ανεβαινει η επισκεψιμοτητα?Δεν θέλω να σε ρίξω,αλλά έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα και λέμε για τα κέρατα που βάζει ο αμαρτωλός άλεξ στην σύζυγο του...για άλλη μία φορά είναι ο πρωταγωνιστής.
Μονο που οποια μπλεκει μαζι μου, λεει το φοβερο "με εμενα θα ησουν πιστος".
Γι αυτο εισαι γυναικα.εεεε αμα θες ξεφορτωματα και ιστορίες, γιατι να παντρευτεις βρε αγορι?Δεν καταλαβαινω :S
Δεν εχεις καταλαβει οτι όπου μπαινω, ανεβαινει η επισκεψιμοτητα?
Μπορεις να με μισησεις, αλλά δεν μπορεις να με αγνοησεις....
Δεν θέλω να σε ρίξω,αλλά έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα και λέμε για τα κέρατα που βάζει ο αμαρτωλός άλεξ στην σύζυγο του...για άλλη μία φορά είναι ο πρωταγωνιστής.
την απαξιωσες τωρα τυπεΓι αυτο εισαι γυναικα.