Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Η κυρια βιολετα δεν τα βαζει μαζι μου πλεον.......
Τι εγινε ουτε καν απανταει??????
Μηπως η κυρια ειναι μπουκωμενη? :2funny: :2funny: :2funny:
(πλακα κανω)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα σου λύση εύκολα την απορία σου για να καταλάβεις τον τροπο που σκέφτομαι.Πριν 1 χρόνο περίπου είχε συναντήσει κατα λάθος γκομενο της αδελφής μου σε στρίπ (εξερχόμενος απο το πριβε μάλιστα  :cheesy: ),σοβαρή σχέση κιόλας-βέβαια χωρίσανε 5 μήνες μετα αλλα τεσπα-Ε,ο τύπος τα έχασε ,χλωμιασε.Ηρθε μετα στο τραπέζι μου με ενα "στραπατσαρισμένο" ύφος και άρχισε τα γνωστά "καλύτερα μην μάθει τίποτα,πρώτη φορά και εγω,δεν ήταν τίποτα σπουδαίο κ.λ.π κ.λ.π ",χαχαχα.Ε,εντάξει γέλασα και εγω και του είπα πως άντρας ειμαι και καταλαβαίνω και πως και σε μπουρδελο να τον έβλεπα δεν θα έτρεχε τίποτα.Τωρα,για να σε προλάβω και πάλι,αν τον πετύχαινα με γκομενα κανονική δεν ξέρω τι θα έκανα,τότε πιθανόν να έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου στην sister,αλλα προσοχή,ειναι αδελφή μου και όχι καποια ξένη....καταλαβαίνεις,ειναι μεγάλη η διάφορα.Απλως,οπως ανέφεραν και άλλοι σε αλλα πόστ,υπάρχει καποια κατανόηση,οτι ο άντρας δηλαδη θα κάνει και μερικές κουτσουκέλες,έτσι για την αλλαγή ρε παιδί μου  ;) ,μην σου πω οτι κατα βάθος και οι ίδιες οι γκομενες το ξέρουν.

Μαλιστα. Τελικα γιατι χωρισαν?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δεν μπορω να διανοηθω πως μπορει καποιος
που ΘΕΛΕΙ να απατησει καποιον
ταυτοχρονα τον αγαπα ή τον σέβεται. (πχ Αλεξ)

Οκ μπορεί να τυχει να ερωτευθεις καποιον αλλον ενω εισαι παντρεμενος.
Αλλά ας διαλεξεις, δεν γινεται να εχεις και τα 2.
Εκεί βρίσκεται όλο το ζουμί. Εγώ σου μιλάω για ξεφόρτωμα κι εσύ μου λες για έρωτες. Αφού απατήσει τη γυναίκα του ο άλλος για να ξεφορτώσει, τη λεγάμενη τη σέβεται όσο μια πέτρα. Για τη γυναίκα πιθανολογώ είναι αλλιώς. Λειτουργεί και με συναίσθημα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Τις κοπελες κανονικα πρεπει να τις εχουν οσοι τις αξιζουν και οχι οι μαλακες. Σε αυτο ευθυνονται και οι γυναικες που καμια φορα δεν ξερουν να επιλεγουν ή ειναι αγαθοβιολες και καψουρευονται ευκολα
Εγω θεωρω οτι αυτος ειναι μαλακας δεν εχω το δικαιωμα εφοσον εχω και σοβαρο λογο? νομιζω το εχω
κατα τα αλλα αυτα που λες ειναι για τα πανηγυρια δικηγορε  :2funny: :2funny:
Οντως εχεις σοβαρο λογο.
Εισαι απλα ζηλοφθων.
Θλιψη.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Τις κοπελες κανονικα πρεπει να τις εχουν οσοι τις αξιζουν και οχι οι μαλακες. Σε αυτο ευθυνονται και οι γυναικες που καμια φορα δεν ξερουν να επιλεγουν ή ειναι αγαθοβιολες και καψουρευονται ευκολα
Εγω θεωρω οτι αυτος ειναι μαλακας δεν εχω το δικαιωμα εφοσον εχω και σοβαρο λογο? νομιζω το εχω
κατα τα αλλα αυτα που λες ειναι για τα πανηγυρια δικηγορε  :2funny: :2funny:

άρα ο σοβαρός λόγος είναι το κίνητρο σου... μη μας λες ηθικολογίες...

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ατομα σαν τον Αλεξ κανουν μπαμ ;)

Βρες εναν ασχημο, αφραγκο διανοουμενο, σαν εμενα

Δεν θα 'χεις να φοβασαι τιποτα

Αν εισαι πανω απο 6,5/10 εμφανισιακα, δεν θα πηγαινω ουτε καν στις πουτανες.
(Promise!)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πώς φαινεται το σωστο, το ψαγμενο, το εμπειρο το θρεντ:
25 μελη VS 7 "τουριστες"
3 η ωρα τα ξημερωματα

Ευχαριστω/ Συνεχιστε
Δεν θέλω να σε ρίξω,αλλά έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα και λέμε για τα κέρατα που βάζει ο αμαρτωλός άλεξ στην σύζυγο του...για άλλη μία φορά είναι ο πρωταγωνιστής.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
dimis74 αν δεν την απατουσε ετσι δεν θα τα σκεφτομουν ολα αυτα ομως.

Δεν ειναι απλα ηθικολογιες. Ο Αλεξ δεν εχει επιχειρηματα για να με αποκρουσει μονο το αυθαιρετο οτι και καλα ζηλευω  :S επειδη λεω οτι οι γυναικες δεν πρεπει να πηγαινουν με μαλακες για να μην τους δημιουργουνται απωθημενα ή δεν περνανε καλα.

Σκεψου οτι ενας ζηλιαρης κρινει και χωρις σοβαρους λογους ενω εγω δεν κανω τετοια αμα δω την αλλη με εναν σωστο τυπο και ξηγημενο θα πω ωπ μαγκας δεν θα πω μαλακας εκει ειναι η διαφορα της ζηλειας ενας αλλος θα τον ελεγε μαλακα ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Εκεί βρίσκεται όλο το ζουμί. Εγώ σου μιλάω για ξεφόρτωμα κι εσύ μου λες για έρωτες. Αφού απατήσει τη γυναίκα του ο άλλος για να ξεφορτώσει, τη λεγάμενη τη σέβεται όσο μια πέτρα. Για τη γυναίκα πιθανολογώ είναι αλλιώς. Λειτουργεί και με συναίσθημα.

εεεε αμα θες ξεφορτωματα και ιστορίες, γιατι να παντρευτεις βρε αγορι?Δεν καταλαβαινω :S

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πολλοι φονοι εχουν γινει λογω ερωτικης ζηλειας/απιστιας εδω η αλλη εβαλε τον γκομενο να σκοτωσει τον αντρα της και δεν ειναι η μονη.....
Μιλαμε για καταστασεις ταινιας θριλερ να την κοψει ο αλλος κομματακια και να την βαλει σε σακουλα σκουπιδιων!
Αυτός δηλαδή είναι ο λόγος που είσαι κατά των σχέσεων?Είσαι σοβαρός?
Αυτά έχουν γίνει ελάχιστες φορές σε σχέση με τις σχέσεις που υπάρχουν ή δημιουργούνται καθημερινά....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν θέλω να σε ρίξω,αλλά έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα και λέμε για τα κέρατα που βάζει ο αμαρτωλός άλεξ στην σύζυγο του...για άλλη μία φορά είναι ο πρωταγωνιστής.
Δεν εχεις καταλαβει οτι όπου μπαινω, ανεβαινει η επισκεψιμοτητα?
Μπορεις να με μισησεις, αλλά δεν μπορεις να με αγνοησεις.... :grin:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Nομιζεις πως δεν ημουν προετοιμασμενος για την καταληξη...?  :2funny:  :2funny:
Μην πω οτι το απολαμβανω κιολας

Απεχωρησαν οι βιβλιοφιλοι (ψευδο)κουλτουριαρηδες, στυλ Βολταιρου, κι εμειναν τα λαϊκα αγορια, που γαμουν και δερνουνε να 'ουμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom