alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Να και οι παραισθησεις.αλεξ οπως βλεπεις εχουν στραφει ολοι εναντιον σου
Να και οι παραισθησεις.αλεξ οπως βλεπεις εχουν στραφει ολοι εναντιον σου
Να φυγω να δεις πώς θα κλεισει το θρεντ σε πεντε λεπτα?
Η πλάκα είναι πως όλη αυτή η επίθεση θα ήταν λογικό να προέρχεται από μία γυναίκα αλλά όμως όχι,προέρχεται από έναν άντρα και μία γυναίκα,ούτε στο cosmo δεν γίνονται αυτά.Να φυγω να δεις πώς θα κλεισει το θρεντ σε πεντε λεπτα?
Καμια φορα ομως τους ξενερωνουν τα ορθογραφικα...
οι διανοουμενοι ειναι σεξυ
ειδικα οταν ειναι και ευφυης.
Οχι φιλε μου γι'αυτο το λογο....αυτα ειναι επιχειρηματα για το που μπορει να φτασει η <<αρρωστια>> στις σχεσεις.....
Διοτι πες οτι σε κερατωνει η δικια σου,μονο και μονο η κατασταση της ψυχολογιας σου αν το μαθεις θα ειναι τοσο χαλια που αυτο απο μονο του ειναι κατι το αρρωστο!
Καμια φορα ομως τους ξενερωνουν τα ορθογραφικα...
Ο συγκεκριμένος είναι τούβλο πάντως,όχι διανοούμενος,έχει μάθει πέντε πράγματα απ'έξω και τα επαναλαμβάνει.
Όταν όμως μιλάς με λόγια άλλων απλώς δεν υπάρχεις,αν δεν γράφεις την δικιά σου ιστορία αλλά απλά επαναλαμβάνεις άλλων.
Ένα βιβλίο είπε να εκδόσει σε όλη του την ζωή και έχει καταντήσει σαν το αποχετευτικό σύστημα στο βυζάντιο του Κατακουζινού......
Το κατανοω.σορρυ,
με θάμπωσε η ακαταμαχητη γοητεια σου.
Τιποτα δεν εξειδικευσε, λαθος εκανε. Ασε τις δικηγοριες στον δικηγορο.Οχι ρε, η κοπελα μιλησε αρχικως γενικα, και κατοπιν το εξειδικευσε (ευφυης= εγω)
Ολα υπο ελεγχο...
ΥΓ Βεβαια, Βιολεττα μου, μετα τη νωπη, ακομα, χυλοπιτα που σερβιρες (τοτε, περι Ανθρωπου), θα αναγκαστω να το παιξω δυσκολος
Αλλα να θυμασαι πως θα ειναι καθαρα υποκριτικο - μην πτοηθεις εσυ
Η πλάκα είναι πως όλη αυτή η επίθεση θα ήταν λογικό να προέρχεται από μία γυναίκα αλλά όμως όχι,προέρχεται από έναν άντρα και μία γυναίκα,ούτε στο cosmo δεν γίνονται αυτά.
Αν θες κάποιον ευφυή πάρε τον άλεξ λέω.
Οχι ρε, η κοπελα μιλησε αρχικως γενικα, και κατοπιν το εξειδικευσε (ευφυης= εγω)
Ολα υπο ελεγχο...
ΥΓ Βεβαια, Βιολεττα μου, μετα τη νωπη, ακομα, χυλοπιτα που σερβιρες (τοτε, περι Ανθρωπου), θα αναγκαστω να το παιξω δυσκολος
Αλλα να θυμασαι πως θα ειναι καθαρα υποκριτικο - μην πτοηθεις εσυ
σαν την μαριαννα και εσυ?Το παραδεχομαι γιατι ειμαι ακομπλεξαριστη
άντε με το καλό να βγείτε να πείτε και για τις νέες τάσεις της μόδας.αποψε εκανα συμμαχια με το βιολετινι
Εχουμε ξαναπει, οτι ποτέ δεν υπαρχει γυναικα να παρει το μερος αντρα, οταν αυτος λογομαχει με γυναικα.Η πλάκα είναι πως όλη αυτή η επίθεση θα ήταν λογικό να προέρχεται από μία γυναίκα αλλά όμως όχι,προέρχεται από έναν άντρα και μία γυναίκα,ούτε στο cosmo δεν γίνονται αυτά.
Εδω αποδιδω ευσημα.προσπαθεις να το σωσεις, αλλα δεν σωζεται, εκανα λαθος.
Το παραδεχομαι γιατι ειμαι ακομπλεξαριστη
τον τυπε :Sο baros τι έγινε ? πριν μέρες δεν είχαν κάτι σούρτα φέρτα?