Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εγώ όσες φορές ξεκίνησα, πάντα το σταματούσα...
Πρέπει να έχω ξεκινήσει πάνω από 5 φορές και όλα είναι στις 50-60 σελίδες....
Το λαθος ειναι μαλλον οτι το ξεκινατε απο την αρχη και το πατε σερι, σαν ταινια.
Βοηθαει πολυ να το γραφεις "σπαστά".
Και μετα να το συρράπτεις.
Βοηθαει και στην πλοκη ετσι, δινει ιδεες.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παίρνεις τίποτα?

Είναι η φυσιολογική, ανθρώπινη αντίδραση!Δεν γίνεται να μάθεις οτι ο σύντροφός σου πήγε με άλλον και να μείνεις ατάραχος....

Μάλλον άλλος είναι ο άρρωστος...φιλικά....

Οχι αγαπητε φιλε μη μου λες τετοια γιατι σε εχω για αξιολογο μελος του site!
Δεν ασχολουμαι με σχεσεις οποτε ειμαι απολυτως υγιης πιστεψε με!

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Το λαθος ειναι μαλλον οτι το ξεκινατε απο την αρχη και το πατε σερι, σαν ταινια.
Βοηθαει πολυ να το γραφεις "σπαστά".
Και μετα να το συρράπτεις.
Βοηθαει και στην πλοκη ετσι, δινει ιδεες.
Πες μου ότι έχεις γράψει και συ βιβλίο;

Aν και μεταξύ μας το δικό σου αν ήταν άρλεκινγκ ίσως πουλούσε,σίγουρα περισσότερο από του διανοούμενου και του ιπτάμενου Ολλανδού.

''Τα πάθη και οι έρωτες ενός δεξιού αστού δικηγόρου''

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ε, αυτη ειναι η βασικη μου ασχολια
Τα υπολοιπα ειναι ισα-ισα για να μην ψοφησω

Σ' εναν Καστανιωτη δεν θα 'λεγα οχι  :2funny:

Ουτε καν στον Κεδρο  :2funny:

Οσο για τυπογραφο, εχω βρει εναν χωμενο πισω απο την εθνικο οδο Αθηνων-Λαμιας, που μου εδωσε τιμη 120 ευρω για 10 αντιτυπα (x2)
Στα Εξαρχεια μου ειχαν βγαλει κοστος πανω απο χιλιαρικο  :jerking:  :jerking:
Το 'λεγα στους γονεις μου, τοτε, και χλωμιασαν!
Θα το κανονισουμε.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Στα Εξαρχεια μου ειχαν βγαλει κοστος πανω απο χιλιαρικο  :jerking:  :jerking:
Το 'λεγα στους γονεις μου, τοτε, και χλωμιασαν!
Έπρεπε να τους πεις τύπε ότι θα τους τα επιστρέψεις μόλις γίνουν οι πρώτες πωλήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Πες μου ότι έχεις γράψει και συ βιβλίο;

Aν και μεταξύ μας το δικό σου αν ήταν άρλεκινγκ ίσως πουλούσε,σίγουρα περισσότερο από του διανοούμενου και του ιπτάμενου Ολλανδού.

''Τα πάθη και οι έρωτες ενός δεξιούς,αστού δικηγόρου''
Ας το αφησουμε καλυτερα οκ?

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγώ όσες φορές ξεκίνησα, πάντα το σταματούσα...
Πρέπει να έχω ξεκινήσει πάνω από 5 φορές και όλα είναι στις 50-60 σελίδες....

Οταν το ξεκινησα, το πηγαινα για διηγημα, που θα δημοσιευτει σε καποια εφημεριδα, ή καποιο περιοδικο... (40-50 σελιδες)
Επειτα, επιασα τις 100 και δεν το πιστευα
Οι φιλοι μου 'λεγαν οτι γυρω στις 350 ειναι "πιασαρικο" και αποκτα αρκετες πιθανοτητες να εκδοθει, αλλα εγω απαντουσα "ουτε καν"

4 χρονια μετα, αναγκαστηκα να κοβω σελιδες και να συμπυκνωνω γραμματοσειρες για να μην πιασω 1500 σελιδες.
Τωρα ειμαι στις 1100 με 40 γραμμες/σελ. και 14,5 πλατος / και ελαχιστα περιθωρια

Η ιστορια με παρεσυρε εντελως, και, για να ειμαι ειλικρινης, συγχωνευσα παρα πολλες διαφορετικες ιδεες που ειχα απο χρονια στο κεφαλι μου. Δηλαδη, ειναι 6 βιβλια ενωμενα σε ενα, και με επικεντρο, βεβαια, τον ιδιο κεντρικο χαρακτηρα.

Αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, θα ξεκινουσα με στοχο 400 σελιδουλες, θα εφτιαχνα ενα στανταρ σκελετο, και μετα θα τον εξυπηρετουσα...
Ομως τοτε δεν ειχα την εμπειρια, ουτε την ικανοτητα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Οταν το ξεκινησα, το πηγαινα για διηγημα, που θα δημοσιευτει σε καποια εφημεριδα, ή καποιο περιοδικο... (40-50 σελιδες)
Οι φιλοι μου 'λεγαν οτι γυρω στις 350 ειναι "πιασαρικο" και αποκτα αρκετες πιθανοτητες να εκδοθει, αλλα εγω απαντουσα "ουτε καν"

4 χρονια μετα, αναγκαστηκα να κοβω σελιδες και να συμπυκνωνω γραμματοσειρες για να μην πιασω 1500 σελιδες.
Τωρα ειμαι στις 1100 με 40 γραμμες/σελ. και 14,5 πλατος / και ελαχιστα περιθωρια

Η ιστορια με παρεσυρε εντελως, και, για να ειμαι ειλικρινης, συγχωνευσα παρα πολλες διαφορετικες ιδεες που ειχα απο χρονια στο κεφαλι μου. Δηλαδη, ειναι 6 βιβλια ενωμενα σε ενα, και με επικεντρο, βεβαια, τον ιδιο κεντρικο χαρακτηρα.

Αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, θα ξεκινουσα με στοχο 400 σελιδουλες, θα εφτιαχνα ενα στανταρ σκελετο, και μετα θα τον εξυπηρετουσα...
Ομως τοτε δεν ειχα την εμπειρια, ουτε την ικανοτητα
Αν δεν βαριεσαι, στειλε το μου να σου πω καμια ιδεα. Δεν θα ηταν κακο να το σπασεις σε μια "εξαλογία".

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

[size=15pt]Ομως τοτε δεν ειχα την εμπειρια, ουτε την ικανοτητα[/size]
Ενώ τώρα πετάς ε;

Mου αρέσει η μετριοφροσύνη σου..... :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Οχι αγαπητε φιλε μη μου λες τετοια γιατι σε εχω για αξιολογο μελος του site!
Δεν ασχολουμαι με σχεσεις οποτε ειμαι απολυτως υγιης πιστεψε με!

Σε ευχαριστώ, αλλά θα σου πω κάτι και αν θες δίνεις βάση....
Δεν είμαι σχεσάκιας, αλλά ποτέ δεν λειτουργώ με το σκεπτικό οτι "τώρα θα κάνω σχέση" ή το αντίθετο....γνωρίζεις κάποια και ότι προκύψει...από πότε το να κάνεις κάτι επειδή το θέλεις είναι αρρώστια?Γουστάρεις σχεσούλα?Ξεκινάς και βλέπεις πως θα πάει!Δεν γουστάρεις?Δεν την ξεκινάς καν και πας παρακάτω!Δεν βλέπω τίποτα το "άρρωστο" σε όλο αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom