Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κάντο παιδικό παραμύθι και είσαι οκ.Εγώ όσες φορές ξεκίνησα, πάντα το σταματούσα...
Πρέπει να έχω ξεκινήσει πάνω από 5 φορές και όλα είναι στις 50-60 σελίδες....
Κάντο παιδικό παραμύθι και είσαι οκ.Εγώ όσες φορές ξεκίνησα, πάντα το σταματούσα...
θέλει να κλείσει;
O μόνος που θα αγοράσει το βιβλίο του θα είναι αυτός.
Κάντο παιδικό παραμύθι και είσαι οκ.
Το λαθος ειναι μαλλον οτι το ξεκινατε απο την αρχη και το πατε σερι, σαν ταινια.Εγώ όσες φορές ξεκίνησα, πάντα το σταματούσα...
Παίρνεις τίποτα?
Είναι η φυσιολογική, ανθρώπινη αντίδραση!Δεν γίνεται να μάθεις οτι ο σύντροφός σου πήγε με άλλον και να μείνεις ατάραχος....
Μάλλον άλλος είναι ο άρρωστος...φιλικά....
Πες μου ότι έχεις γράψει και συ βιβλίο;Το λαθος ειναι μαλλον οτι το ξεκινατε απο την αρχη και το πατε σερι, σαν ταινια.
Βοηθαει πολυ να το γραφεις "σπαστά".
Και μετα να το συρράπτεις.
Βοηθαει και στην πλοκη ετσι, δινει ιδεες.
Θα το κανονισουμε.Ε, αυτη ειναι η βασικη μου ασχολια
Τα υπολοιπα ειναι ισα-ισα για να μην ψοφησω
Σ' εναν Καστανιωτη δεν θα 'λεγα οχι
Ουτε καν στον Κεδρο
Οσο για τυπογραφο, εχω βρει εναν χωμενο πισω απο την εθνικο οδο Αθηνων-Λαμιας, που μου εδωσε τιμη 120 ευρω για 10 αντιτυπα (x2)
Στα Εξαρχεια μου ειχαν βγαλει κοστος πανω απο χιλιαρικο
Το 'λεγα στους γονεις μου, τοτε, και χλωμιασαν!
Ο κύκλος τωνχαμένωναποτυχημένων ποιητών το bou
Έπρεπε να τους πεις τύπε ότι θα τους τα επιστρέψεις μόλις γίνουν οι πρώτες πωλήσεις.Στα Εξαρχεια μου ειχαν βγαλει κοστος πανω απο χιλιαρικο
Το 'λεγα στους γονεις μου, τοτε, και χλωμιασαν!
σατανικόΈπρεπε να τους πεις τύπε ότι θα τους τα επιστρέψεις μόλις γίνουν οι πρώτες πωλήσεις.
Ας το αφησουμε καλυτερα οκ?Πες μου ότι έχεις γράψει και συ βιβλίο;
Aν και μεταξύ μας το δικό σου αν ήταν άρλεκινγκ ίσως πουλούσε,σίγουρα περισσότερο από του διανοούμενου και του ιπτάμενου Ολλανδού.
''Τα πάθη και οι έρωτες ενός δεξιούς,αστού δικηγόρου''
Ε, αυτη ειναι η βασικη μου ασχολια
Τα υπολοιπα ειναι ισα-ισα για να μην ψοφησω
Έλα μην ντρέπεσαι,δε βλέπεις ποιοι δηλώνουν πως έχουν γράψει;Ας το αφησουμε καλυτερα οκ?
Ας το αφησουμε καλυτερα οκ?
Ποια βιβλία μωρή και συ; Ένα έχει γράψεις και δεν το έχει διαβάσει ούτε αυτός.τι βιβλία?
Εγώ όσες φορές ξεκίνησα, πάντα το σταματούσα...
Αν δεν βαριεσαι, στειλε το μου να σου πω καμια ιδεα. Δεν θα ηταν κακο να το σπασεις σε μια "εξαλογία".Οταν το ξεκινησα, το πηγαινα για διηγημα, που θα δημοσιευτει σε καποια εφημεριδα, ή καποιο περιοδικο... (40-50 σελιδες)
Επειτα, επιασα τις 100 και δεν το πιστευα
Οι φιλοι μου 'λεγαν οτι γυρω στις 350 ειναι "πιασαρικο" και αποκτα αρκετες πιθανοτητες να εκδοθει, αλλα εγω απαντουσα "ουτε καν"
4 χρονια μετα, αναγκαστηκα να κοβω σελιδες και να συμπυκνωνω γραμματοσειρες για να μην πιασω 1500 σελιδες.
Τωρα ειμαι στις 1100 με 40 γραμμες/σελ. και 14,5 πλατος / και ελαχιστα περιθωρια
Η ιστορια με παρεσυρε εντελως, και, για να ειμαι ειλικρινης, συγχωνευσα παρα πολλες διαφορετικες ιδεες που ειχα απο χρονια στο κεφαλι μου. Δηλαδη, ειναι 6 βιβλια ενωμενα σε ενα, και με επικεντρο, βεβαια, τον ιδιο κεντρικο χαρακτηρα.
Αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, θα ξεκινουσα με στοχο 400 σελιδουλες, θα εφτιαχνα ενα στανταρ σκελετο, και μετα θα τον εξυπηρετουσα...
Ομως τοτε δεν ειχα την εμπειρια, ουτε την ικανοτητα
και μετα λενε οτι στο σαιτ δεν υπαρχουν διανοουμενοι τπεΈλα μην ντρέπεσαι,δε βλέπεις ποιοι δηλώνουν πως έχουν γράψει;
Ενώ τώρα πετάς ε;Οταν το ξεκινησα, το πηγαινα για διηγημα, που θα δημοσιευτει σε καποια εφημεριδα, ή καποιο περιοδικο... (40-50 σελιδες)
Επειτα, επιασα τις 100 και δεν το πιστευα
Οι φιλοι μου 'λεγαν οτι γυρω στις 350 ειναι "πιασαρικο" και αποκτα αρκετες πιθανοτητες να εκδοθει, αλλα εγω απαντουσα "ουτε καν"
4 χρονια μετα, αναγκαστηκα να κοβω σελιδες και να συμπυκνωνω γραμματοσειρες για να μην πιασω 1500 σελιδες.
Τωρα ειμαι στις 1100 με 40 γραμμες/σελ. και 14,5 πλατος / και ελαχιστα περιθωρια
Η ιστορια με παρεσυρε εντελως, και, για να ειμαι ειλικρινης, συγχωνευσα παρα πολλες διαφορετικες ιδεες που ειχα απο χρονια στο κεφαλι μου. Δηλαδη, ειναι 6 βιβλια ενωμενα σε ενα, και με επικεντρο, βεβαια, τον ιδιο κεντρικο χαρακτηρα.
Αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, θα ξεκινουσα με στοχο 400 σελιδουλες, θα εφτιαχνα ενα στανταρ σκελετο, και μετα θα τον εξυπηρετουσα...
[size=15pt]Ομως τοτε δεν ειχα την εμπειρια, ουτε την ικανοτητα[/size]
Οχι αγαπητε φιλε μη μου λες τετοια γιατι σε εχω για αξιολογο μελος του site!
Δεν ασχολουμαι με σχεσεις οποτε ειμαι απολυτως υγιης πιστεψε με!