1ον Αναφερες τις ορχήστρες, σου παράθεσα στοιχεία και τώρα μου το πήγες στα ωδεία.
2ον Εσύ κάνεις πως δεν καταλάβάινεις πως το άντρες vs γυναίκες μαέστροι και το λευκοί Ευρωπαίοι vs μαύροι και ασιάτες μαέστροι έχει απόλυτη σχέση, γιατί δείχνει τι συμβαίνει όταν συγκεκριμένες καταστάσεις αποκλείουν αρχικά μια ομάδα από κάπου για τόσο διάστημα ώστε να δημιουργηθούν στερεότυπα.
3ον Αυτές οι δύο που ανάφερα είναι οι μόνες 2 αναγνωρισμένες επίσημα σαν μαέστροι.
Γι αυτό και παρέθεσα τους συνδέσμους όπου αναφέρεται η ιδιότητα τους
(σε αντίθεση με την σπουδαία πράγματι μουσικό που παραθέτεις εσύ και που ακόμη και στην επίσημη σελίδα της δεν αναφέρει πως είναι conductor, απλά πως έχει διευθύνει κάποιες ορχήστρες)
θες να βάλω το link από την επίσημη ιστοσελίδα της ή μήπως γνωρίζεις καλύτερα και από την ίδια;
4ον Εγώ είμαι άσχετος όμως παραθέτω στοιχεία, εσύ είσαι σχετικός και απλά λες την γνώμη σου !
Ακούστηκες και ακούστηκα !
Υ.Γ.
Πρέπει να είναι πολύ εκνευριστικό για τύπους σαν κι εσένα να έχουν καθίσει σε έναν "θρόνο" βασισμένο σε παπαρολογίες με ολίγον από σοβαροφάνεια και να βλέπεις ξαφνικά άσχετους σαν κι εμένα να σε αποκαθηλώνουν στα μάτια των φανταστικών "θαυμαστών" σου...
Φιλαράκο ,φαίνεται πως δεν καταλαβαίνεις ότι 1+1=2 .
Τα ΩΔΕΙΑ έχουν εδώ και πολλά χρόνια ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ γυναίκες από άντρες μουσικούς .
Γιατί δεν γίνονται ΜΑΕΣΤΡΟΙ οι γυναίκες ;
Ποιός τις εμπόδισε; ΚΑΝΕΙΣ ! Η... Εκκλησία ; Η κοινωνία ; Απλά δεν το κάνουν,γιατί δεν μπορούν.Όπως και εσένα δεν σε εμπόδισε κανείς να γίνεις μαέστρος .
Απλά δεν τόχεις !
Το κατάλαβες ,ή πρέπει να ρωτήσεις κάποιο συμφοιτητή σου
να στο εξηγήσει ;
Όπως στις ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι περίπου ίδιες σε αριθμό
με τους άντρες .
Όμως οι μεγάλοι μαθηματικοί είναι ΑΝΤΡΕΣ στην συντριπτική πλειοψηφία τους .
Ποιός εμπόδισε τις γυναίκες να γίνουν μεγάλοι μαθηματικοί ; ΚΑΝΕΙΣ !
Απλά δεν μπορούν να γίνουν ,παρά λίγες εξαιρέσεις .
Τώρα όσα αναφέρεις για την κλασική μουσική ...ενώ είσαι άσχετος ...
είναι για γέλια !
Είναι σαν ένα αμερικανάκι που δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα
να μας την αναλύει από την Wikipedia και να λεει ότι...τη ξέρει
καλύτερα από εμάς !
Μη γίνεσαι φαιδρός !
Μάθε να σκέπτεσαι με έννοιες ,διότι βρίσκεσαι σε σύγχυση !
Προφανώς στα μαθηματικά και σε όσα χρειάζονται κριτική ικανότητα
θα είχες καποιες δυσκολίες...
Άκου ο άσχετος να μιλά για κλασική μουσική από...την Wiki !
Αν θες και λινκ για την Ουτσίντα ,ότι διηύθυνε Ορχήστρες
εδώ και
31 χρόνια ,πάρε
Αυτά είναι γνωστά στους φαν της κλασικής μουσικής .
Αφού δεν είσαι φαν της κλασικής και γνώστης ,μώκο
γιατί γίνεσαι φαιδρός !
Πανάσχετε !