alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Μόνο αφιερώσεις στη βιβλιοπαρουσιαση.
Μόνο αφιερώσεις στη βιβλιοπαρουσιαση.
Δυστυχώς τυπε στον κλάδο των συγγραφέων παίζει περισσοτερο ρόλο το βύσμα παρά το ταλέντο. Δες για παράδειγμα την αυτοαποκαλούμενη συνάδελφο σου, τη Μαρί Κυριακού.
Τί θες να πεις εδώ διανοούμενε;Δεν εχω προβλημα με τα βυσματα. Ας κανουν αυτοι τη δουλεια τους, κι εγω τη δικια μου
Το μονο που με θορυβει, καπως, ειναι η οικονομικη καταπτωση του κλαδου.
Παντως, πιστευω πως οσο κι αν ελαχιστοποιουνται οι δυνατοτητες εκδοσης νεων Ελληνων συγγραφεων, το βιβλιαρακι μου θα βρει μια θεση, διοτι εχει πολυ ιδιαιτερο concept και δυναμικο target group.
Τωρα, αν τα πραγματα ειναι τοσο ασχημα, ωστε οι μεγαλοι οικοι δεν εκδιδουν ΚΑΝΕΝΑΝ καινουριο (+ μη-βυσματια), τι να πω...
Θα το δω στην πραξη!
Παντως, για του λογου το αληθες, [size=15pt]εγω εντοπιζει[/size] κι εγω 2-3 μικροβυσματακια, κι ας μην ανηκω σε τετοιους κυκλους, οικογενειακα
ε , ο kosamf έχει μαγαζάρα τύπε.δεν δίνει και όλο του τον χρόνο σαν συγγραφέας.Οι γυναίκες συγγραφείς είναι καταπληκτικές. Απλά ο kosamf δυσκολεύεται ως επίδοξος συγγραφέας μάλλον.
ε , ο kosamf έχει μαγαζάρα τύπε.δεν δίνει και όλο του τον χρόνο σαν συγγραφέας.
Δεν εχω προβλημα με τα βυσματα. Ας κανουν αυτοι τη δουλεια τους, κι εγω τη δικια μου
Το μονο που με θορυβει, καπως, ειναι η οικονομικη καταπτωση του κλαδου.
Παντως, πιστευω πως οσο κι αν ελαχιστοποιουνται οι δυνατοτητες εκδοσης νεων Ελληνων συγγραφεων, το βιβλιαρακι μου θα βρει μια θεση, διοτι εχει πολυ ιδιαιτερο concept και δυναμικο target group.
Τωρα, αν τα πραγματα ειναι τοσο ασχημα, ωστε οι μεγαλοι οικοι δεν εκδιδουν ΚΑΝΕΝΑΝ καινουριο (+ μη-βυσματια), τι να πω...
Θα το δω στην πραξη!
Παντως, για του λογου το αληθες, εχω εντοπισει κι εγω 2-3 μικροβυσματακια, κι ας μην ανηκω σε τετοιους κυκλους, οικογενειακα
πολυ ρατσιστικο θεμα!!ακου γυναικες ανικανες παντου!!!ποιος εισαι εσυ και μιλας για ολες τις γυναικες??
μαλλον κανενας καμενος μπουρδελιαρης που οταν τον βλεπουν οι γυναικες αλλαζουν δρομο οπως εγραψε ο μεγας boldemort
Φιλε ετσι ειναι υπαρχουν τετοιοι!!προχθες σ καφετερια ειδα κατι συμμαθητες μου που μια ζωη τους θυμαμαι μονους τους!! παλι καθονταν (αγια-τριαδα) μαζι
Ενδιαφέρουσα άποψη!Κοιτάξτε. Η λογοτεχνία, απαιτεί έμπνευση. Η έμπνευση απαιτεί να γνωρίσει κάποιος τη ζωή καλά, και από την καλή, και από την ανάποδη. Η έμπνευση δημιουργείται από δυνατά βιώματα και αισθήματα, όπως πάθος, σεξ, έρωτας, απογοήτευση, φιλία, εμπιστοσύνη, προδωσία, ίντριγκες, δολοπλοκίες, σκευωρίες, σχέσεις κ.α. Αν οι στατιστικές διαμηνύουν πως οι γυναίκες είναι αγάμητες κι ανέραστες, τί λογοτεχνία να παράγουν ύστερα;
Κοιτάξτε. Η λογοτεχνία, απαιτεί έμπνευση. Η έμπνευση απαιτεί να γνωρίσει κάποιος τη ζωή καλά, και από την καλή, και από την ανάποδη. Η έμπνευση δημιουργείται από δυνατά βιώματα και αισθήματα, όπως πάθος, σεξ, έρωτας, απογοήτευση, φιλία, εμπιστοσύνη, προδωσία, ίντριγκες, δολοπλοκίες, σκευωρίες, σχέσεις κ.α. Αν οι στατιστικές διαμηνύουν πως οι γυναίκες είναι αγάμητες κι ανέραστες, τί λογοτεχνία να παράγουν ύστερα;
Λογοτεχνία υψηλού επιπέδου...
Την πήρε το αυτί μου....τι παπαριά είναι αυτή?Έχω ακούσει οτι σπάει ταμεία στο γυναικείο κοινό....Και μία καθ'όλα τεκμηριωμένη κριτική για τη σαβούρα.....που οι γυναίκες αναγνώστριες άρουν ως το απόλυτο Βιβλίο.
Την πήρε το αυτί μου....τι παπαριά είναι αυτή?Έχω ακούσει οτι σπάει ταμεία στο γυναικείο κοινό....
Ο έρωτας μια φοιτήτριας με έναν πεντάμορφο μεγιστάνα!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Ουσιαστικά πρόκειται για μία τεκμηρίωση του πόσο ανέραστες είναι οι γυναίκες του πλανήτη μας. Διάβασε την κριτική και διάβασε σχόλια γυναικών παρακάτω....