Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δυστυχώς τυπε στον κλάδο των συγγραφέων παίζει περισσοτερο ρόλο το βύσμα παρά το ταλέντο. Δες για παράδειγμα την αυτοαποκαλούμενη συνάδελφο σου, τη Μαρί Κυριακού.

Δεν εχω προβλημα με τα βυσματα. Ας κανουν αυτοι τη δουλεια τους, κι εγω τη δικια μου
Το μονο που με θορυβει, καπως, ειναι η οικονομικη καταπτωση του κλαδου.

Παντως, πιστευω πως οσο κι αν ελαχιστοποιουνται οι δυνατοτητες εκδοσης νεων Ελληνων συγγραφεων, το βιβλιαρακι μου θα βρει μια θεση, διοτι εχει πολυ ιδιαιτερο concept και δυναμικο target group.
Τωρα, αν τα πραγματα ειναι τοσο ασχημα, ωστε οι μεγαλοι οικοι δεν εκδιδουν ΚΑΝΕΝΑΝ καινουριο (+ μη-βυσματια), τι να πω...
Θα το δω στην πραξη!

Παντως, για του λογου το αληθες, εχω εντοπισει κι εγω 2-3 μικροβυσματακια, κι ας μην ανηκω σε τετοιους κυκλους, οικογενειακα

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν εχω προβλημα με τα βυσματα. Ας κανουν αυτοι τη δουλεια τους, κι εγω τη δικια μου

Παντως, πιστευω πως οσο κι αν ελαχιστοποιουνται οι δυνατοτητες εκδοσης νεων Ελληνων συγγραφεων, το βιβλιαρακι μου θα βρει μια θεση, διοτι εχει πολυ ιδιαιτερο concept και δυναμικο target group.
Τωρα, αν τα πραγματα ειναι τοσο ασχημα, ωστε οι μεγαλοι οικοι δεν εκδιδουν ΚΑΝΕΝΑΝ καινουριο (+ μη-βυσματια), τι να πω...
Θα το δω στην πραξη!

Παντως, για του λογου το αληθες, [size=15pt]εγω εντοπιζει[/size] κι εγω 2-3 μικροβυσματακια, κι ας μην ανηκω σε τετοιους κυκλους, οικογενειακα
Τί θες να πεις εδώ διανοούμενε;

Α το διόρθωσες το ένα...άντε και το άλλο :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δώσε μας και τον τίτλο πριν φύγεις.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

"No more heroes", λεγεται
Απο το γνωστο ρεφραινακι των stranglers
(Ειστε κι οι πρωτοι που το μαθαινετε, btw!)

Και τωρα παω να φυγω, επιτελους... 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οι γυναίκες συγγραφείς είναι καταπληκτικές. Απλά ο kosamf δυσκολεύεται ως επίδοξος συγγραφέας μάλλον.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
πολυ ρατσιστικο θεμα!!ακου γυναικες ανικανες παντου!!!ποιος εισαι εσυ και μιλας για ολες τις γυναικες??
μαλλον κανενας καμενος μπουρδελιαρης που οταν τον βλεπουν οι γυναικες αλλαζουν δρομο οπως εγραψε ο μεγας boldemort :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
γυναίκες και επιστήμη...1- 1867 Marie Skłodowska-Curie
2- 1878 Lise Meitner
3- 1897 Ιrène Joliot- Curie
4- 1906 maria goeppert mayer
5- 1920 rosalind elsie franklin

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Οι γυναίκες συγγραφείς είναι καταπληκτικές. Απλά ο kosamf δυσκολεύεται ως επίδοξος συγγραφέας μάλλον.
ε , ο kosamf έχει μαγαζάρα τύπε.δεν δίνει και όλο του τον χρόνο σαν συγγραφέας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε , ο kosamf έχει μαγαζάρα τύπε.δεν δίνει και όλο του τον χρόνο σαν συγγραφέας.

Ε ναι είναι τεράστιος( το ουσιαστικό συμπληρώνει καθείς, κατά βούληση..).Αλλά δεν πιάνει ούτε μια τρίχα απο το μουνάκι γυναικών συγγραφέων  :2funny:

Bullets

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Θα το δω στην πραξη!

Παντως, για του λογου το αληθες, εχω εντοπισει κι εγω 2-3 μικροβυσματακια, κι ας μην ανηκω σε τετοιους κυκλους, οικογενειακα

Καλησπέρα. Θα σε στενοχωρήσω, αλλά το βιβλιαράκι σου δεν θα βρει καμία θέση στην Ελλάδα, εκτός αν πραγματεύεται μαγειρική, σεξ, ξενιτιά ή μικρασιατική καταστροφή (ή αν έχεις χοντρό βύσμα). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν θέλεις να βρεις τους αναγνώστες σου είναι να ψάξεις για καλό μεταφραστή στα Αγγλικά και να το στείλεις σε ξένο οίκο. Έχε επίσης υπόψην σου ότι οι περισσότεροι σήμερα αγοράζουν βιβλία ψηφιακά (στο εξωτερικό πάντα, στην Ελλάδα συνήθως δεν αγοράζουμε πράγματα). Όσο για το θρεντ σου, το θεωρώ μια γενίκευση χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Υπάρχουν καλές γυναίκες συγγραφείς, υπάρχουν και κακές. Εσύ διάβαζε τις καλές. Φιλικά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πολυ ρατσιστικο θεμα!!ακου γυναικες ανικανες παντου!!!ποιος εισαι εσυ και μιλας για ολες τις γυναικες??
μαλλον κανενας καμενος μπουρδελιαρης που οταν τον βλεπουν οι γυναικες αλλαζουν δρομο οπως εγραψε ο μεγας boldemort :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φιλε ετσι ειναι υπαρχουν τετοιοι!!προχθες σ καφετερια ειδα κατι συμμαθητες μου που  μια ζωη τους θυμαμαι μονους τους!! παλι καθονταν (αγια-τριαδα) μαζι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θυμηθηκα μια φορα μετα το λυκειο που εμεις βγαιναμε με κοριτσια και αυτοι ηταν εξω νυχτα και πετουσαν σαιτες!!! μιλαμε για  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Κοιτάξτε. Η λογοτεχνία, απαιτεί έμπνευση. Η έμπνευση απαιτεί να γνωρίσει κάποιος τη ζωή καλά, και από την καλή, και από την ανάποδη. Η έμπνευση δημιουργείται από δυνατά βιώματα και αισθήματα, όπως πάθος, σεξ, έρωτας, απογοήτευση, φιλία, εμπιστοσύνη, προδωσία, ίντριγκες, δολοπλοκίες, σκευωρίες, σχέσεις κ.α. Αν οι στατιστικές διαμηνύουν πως οι γυναίκες είναι αγάμητες κι ανέραστες, τί λογοτεχνία να παράγουν ύστερα; :s&m_1:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Κοιτάξτε. Η λογοτεχνία, απαιτεί έμπνευση. Η έμπνευση απαιτεί να γνωρίσει κάποιος τη ζωή καλά, και από την καλή, και από την ανάποδη. Η έμπνευση δημιουργείται από δυνατά βιώματα και αισθήματα, όπως πάθος, σεξ, έρωτας, απογοήτευση, φιλία, εμπιστοσύνη, προδωσία, ίντριγκες, δολοπλοκίες, σκευωρίες, σχέσεις κ.α. Αν οι στατιστικές διαμηνύουν πως οι γυναίκες είναι αγάμητες κι ανέραστες, τί λογοτεχνία να παράγουν ύστερα; :s&m_1:
Ενδιαφέρουσα άποψη!

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Λογοτεχνία υψηλού επιπέδου...

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Και μία καθ'όλα τεκμηριωμένη κριτική για τη σαβούρα.....που οι γυναίκες αναγνώστριες άρουν ως το απόλυτο Βιβλίο.

Την πήρε το αυτί μου....τι παπαριά είναι αυτή?Έχω ακούσει οτι σπάει ταμεία στο γυναικείο κοινό....

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:kissass:
Την πήρε το αυτί μου....τι παπαριά είναι αυτή?Έχω ακούσει οτι σπάει ταμεία στο γυναικείο κοινό....

Ουσιαστικά πρόκειται για μία τεκμηρίωση του πόσο ανέραστες είναι οι γυναίκες του πλανήτη μας. Διάβασε την κριτική και διάβασε σχόλια γυναικών παρακάτω....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:kissass:
Ουσιαστικά πρόκειται για μία τεκμηρίωση του πόσο ανέραστες είναι οι γυναίκες του πλανήτη μας. Διάβασε την κριτική και διάβασε σχόλια γυναικών παρακάτω....
Ο έρωτας μια φοιτήτριας με έναν πεντάμορφο μεγιστάνα!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! :2funny:

Διαβάστε όλοι την κριτική!!!!!Τρελό γέλιο!!!!Και αυτή η πίπα έχει πουλήσει 31 μύρια....ρε μήπως να γράψουμε και μεις τίποτα όλοι μαζί να τα κονομήσουμε????Nipple, περιμένω την άποψή σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom