Νέα

Γυναικες... Ανικανες παντου. Ανικανες ΚΑΙ στη λογοτεχνια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.482
Πόντοι
12.756
Ο έρωτας μια φοιτήτριας με έναν πεντάμορφο μεγιστάνα!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! :2funny:

Διαβάστε όλοι την κριτική!!!!!Τρελό γέλιο!!!!Και αυτή η πίπα έχει πουλήσει 31 μύρια....ρε μήπως να γράψουμε και μεις τίποτα όλοι μαζί να τα κονομήσουμε????Nipple, περιμένω την άποψή σου!

λες ρε τυπε ??? εχουμε ταλεντο ?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
λες ρε τυπε ??? εχουμε ταλεντο ?

Αν διάβασες την κριτική, τότε δεν χρειάζεται να έχεις ταλέντο....ότι και να γράψεις θα το αγοράσουν οι γκόμενες, ειδικά αν βάλουμε γυναικείο ψευδώνυμο και γράψουμε μια μελό σαχλαμάρα.....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.482
Πόντοι
12.756
Αν διάβασες την κριτική, τότε δεν χρειάζεται να έχεις ταλέντο....ότι και να γράψεις θα το αγοράσουν οι γκόμενες, ειδικά αν βάλουμε γυναικείο ψευδώνυμο και γράψουμε μια μελό σαχλαμάρα.....

Την διαβασα την κρητικη  :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Την διαβασα την κρητικη  :2funny: :2funny:

Πρόσεξες την λεπτομέρεια?
Αυτός γουστάρει να δέρνει και να ταπεινώνει τις γκόμενες....αυτήν όμως την ερωτεύεται παράφορα!Την δέρνει επειδή την αγαπάει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό το βιβλίο είναι ένα θαύμα....συγκεντρώνει ΟΛΗ την γυναικεία ματαιοδοξία!Ο τύπος είναι κάτι μεταξύ Μπραντ Πιτ, Μπίλι Γκέιτς και Χάνιμπαλ Λέκτορ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.482
Πόντοι
12.756
Πρόσεξες την λεπτομέρεια?
Αυτός γουστάρει να δέρνει και να ταπεινώνει τις γκόμενες....αυτήν όμως την ερωτεύεται παράφορα!Την δέρνει επειδή την αγαπάει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό το βιβλίο είναι ένα θαύμα....συγκεντρώνει ΟΛΗ την γυναικεία ματαιοδοξία!Ο τύπος είναι κάτι μεταξύ Μπραντ Πιτ, Μπίλι Γκέιτς και Χάνιμπαλ Λέκτορ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επρεπε να γραψει η μαλακω οτι αυτη παίρνει και ναρκωτικα ...  :rolleyes:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Αν εξαιρέσει κανείς τη Βιρτζίνια Γουλφ δεν έχω διαβάσει κάτι εξαιρετικό από γυναίκα συγγραφέα.

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ο έρωτας μια φοιτήτριας με έναν πεντάμορφο μεγιστάνα!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! :2funny:

Διαβάστε όλοι την κριτική!!!!!Τρελό γέλιο!!!!Και αυτή η πίπα έχει πουλήσει 31 μύρια....ρε μήπως να γράψουμε και μεις τίποτα όλοι μαζί να τα κονομήσουμε????Nipple, περιμένω την άποψή σου!

Έχει και χειρότερα βιβλία. Είχα μια πρώην που εγχειρίστηκε στην πλαστική χειρουργική για μύτη (μην πετάξετε χοντράδα, δεν τη βρίσκω με ρουθούνια και αυτιά εγώ), και ένα από τα βιβλία που διάβαζε (ήταν τόσο ηλίθιο που ούτε τον τίτλο δεν συγκράτησα), αφορούσε παρόμοια ιστορία, ενός άφραγκου κοριτσιού που γνωρίστηκε τυχαία με έναν σε dating site και τα μπλέξανε, και βγήκε ο τύπος λεφτάς κι αισθηματίας (τέλειο θύμα). Βιβλίο που αφηγείται, τέτοια παπαριά... Μετά χωρίσαμε γιατί στην πορεία μου στράβωσε, φαίνεται επειδή της χάλασα τη φαντασίωση, που δεν ήμουν μεγιστάνας κι εγώ. Ή ακόμα πιο βλακώδη μέσα, όπως ταινίες. Αυτό το Twilight πια... :headbang:

Να γράψουμε, λες, έ; Για όλους μαζί δεν ξέρω, εγώ το σκέφτομαι. Πολύ φοβάμαι όπως πως θα γράψω με έμπνευση 98% μαλακία, 1% γαμιστερή και 1% ενοχλητική για τα πρόσωπα που εμπλέκονται, και θα είναι και φανταστικά.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ε , ο kosamf έχει μαγαζάρα τύπε.δεν δίνει και όλο του τον χρόνο σαν συγγραφέας.

Ενδιαφερουσα η (φανταστικη) υπαρξη αυτου του μαγαζιου μου...
Μου το 'λεγε (σσ εγραφε) και καποιος αλλος τις προαλλες
Για ριχτε περιοχη, ειδος... κλπ...
Σερβιρω καλα ποτα ή μπομπες  :2funny:

Ετσι για να ξερω, δηλαδη

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Καλα, στο μεταξυ, η εμμονη στην Κιουρι και στην Πολγκαρ αναδεικνυουν ΕΝΑ και ΜΟΝΟ πραγμα: Την απελπιστικη ανυπαρξια των γυναικων παντου!!!
(Ναι, ναι, πρηξτε μας τωρα τ' αρχιδια και με την ξανθια τσιμπουκλου της Yahoo, που αμα της πεταξεις καναν Μελισσανιδη απο διπλα θα ψαχνει να βρει τα χρυσα σκουλαρικια της... Ακομα και το πορτοφολι με τις φωτογραφιες των παιδιων!)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Αμα υπηρχαν και δοσεις ποδολαγνειας στο βιβλιο, θα πιστευα οτι ο χαρακτηρας εχει εμπνευστει απο τον δικο μας τον ποδολαγνο.  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλα, στο μεταξυ, η εμμονη στην Κιουρι και στην Πολγκαρ αναδεικνυουν ΕΝΑ και ΜΟΝΟ πραγμα: Την απελπιστικη ανυπαρξια των γυναικων παντου!!!
(Ναι, ναι, πρηξτε μας τωρα τ' αρχιδια και με την ξανθια τσιμπουκλου της Yahoo, που αμα της πεταξεις καναν Μελισσανιδη απο διπλα θα ψαχνει να βρει τα χρυσα σκουλαρικια της... Ακομα και το πορτοφολι με τις φωτογραφιες των παιδιων!)

έχεις κάτι με τις τσιμπουκλούδες; δεν γουστάρεις πιπες; :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τσου. Ακουσα για αυτό απο φίλες. Ψιλομαλακια μου φάνηκε πάντως αλλα κραταω επιφύλαξη γιατι δεν το διαβασα. εσυ;
Όχι...αλλά η κριτική λέει ξεκάθαρα οτι είναι μαλακία και το ίδιο υποστηρίζουν και όλοι όσοι το σχολίασαν, οπότε δεν στο προτείνω!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι...αλλά η κριτική λέει ξεκάθαρα οτι είναι μαλακία και το ίδιο υποστηρίζουν και όλοι όσοι το σχολίασαν, οπότε δεν στο προτείνω!

Καλά ως λογοτεχνία προφανως και ειναι μαλακια. Αλλά ως πορνογραφημα για γυναικες προφανως και ειναι σουπερ γιαυτο και πουλησε. Εξαλλου οσες το διαβασαν μου ειπαν οτι καβλωναν. Καλο αυτό ..

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.757
Πόντοι
3.506

Αποδειξη της θεωριας οτι οι γυναικες τα καταφερνουν καλυτερα ξαπλωμενες,παρα ορθιες..!

:grin: :grin: :grin:

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ως λογοτεχνία προφανως και ειναι μαλακια. Αλλά ως πορνογραφημα για γυναικες προφανως και ειναι σουπερ γιαυτο και πουλησε. Εξαλλου οσες το διαβασαν μου ειπαν οτι καβλωναν. Καλο αυτό ..

Ναι ρε τύπε....όσες το διάβαζαν και'μένα τα ίδια μου είπαν...ότι κάβλωναν. Όταν πήρα όμως το βιβλίο στα χέρια και πήγα να δημιουργήσω κάποια σκηνή από το βιβλίο...ερεθιζόταν η άλλη τρύπα τους...και μάλιστα όχι για είσοδο...για Ε Ξ Ο Δ Ο.
Στη θεωρία όλες καλές είναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom