Εχω την απορία, αν οι γυναικες εφτιαχναν το "αδελφάκι" του bourdela.com τι θεματολογια θα ανεπτυσσαν, τι θα εγραφαν, τι φωτο θα ανέβαζαν, ποιες θεσεις θα διατύπωναν περί σεξ και γενικότερα. θα ήθελα να ακουσω τις απόψεις σας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναικείο site για σεξ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τίτλοι Θεμάτων ...
Ο άντρας μου βλέπει πορνό. Είναι φυσιολογικός?
Ερωτικές στάσεις που του δίνουν αίσθηση κυριαρχίας (πρωκτικό κτλ.) και πως να τις αποφύγετε.
Με πιέζει για στοματικό αλλά εγώ δεν θέλω. Τι να κάνω?
Έχει μεγάλες σεξουαλικές ορέξεις και με πιέζει αλλά εγώ έχω κάποιες ορμονικές διαταραχές και πονοκεφάλους. Πως τον στέλνω να μαζέψει μούσμουλα με φιλικό τρόπο.
Έχω μεγάλες σεξουαλικές ορέξεις αλλά αυτός μετά την πέμπτη φορά κλατάρει. Να τον σουτάρω?
Πόσο τον έχει ο άντρας μου. (εκεί συνήθως βγαίνει μέσος όρος από τις απαντήσεις 10 ίντσες + )
Ερωτικές στάσεις που του δίνουν αίσθηση κυριαρχίας (πρωκτικό κτλ.) και πως να τις αποφύγετε.
Έχει μεγάλες σεξουαλικές ορέξεις και με πιέζει αλλά εγώ έχω κάποιες ορμονικές διαταραχές και πονοκεφάλους. Πως τον στέλνω να μαζέψει μούσμουλα με φιλικό τρόπο.
Έχω μεγάλες σεξουαλικές ορέξεις αλλά αυτός μετά την πέμπτη φορά κλατάρει. Να τον σουτάρω?
Πόσο τον έχει ο άντρας μου. (εκεί συνήθως βγαίνει μέσος όρος από τις απαντήσεις 10 ίντσες + )
[size=14pt]Να δώσουμε και τις απαντήσεις[/size]Τίτλοι Θεμάτων ...
Φοβάμαι μάλιστα μηπως τύχει και δει κάποια από τις παλιές μου ταιν΄΄ιες για τί τώρα φοράω κουκούλα.
Διαβάστε το άρθρο μας "Χίλιες και μια αιτίες για κρεβατομουρμούρα"
α)Πείτε του ότι έχετε τερηδόνα.
β)Τρώτε 2 σκελίδες σκόρδο.
γ) Προτείνετε να τον πεοθυλάσετε με tabasco
δ) Για τις πιο τολμηρές φίλες που θέλουν να αποφύγουν την σύλληψη προτείνετε την "πίσω πόρτα". Στην αρχή πονάει αλλά μετά θα σας αρέσει. Έχει μεγάλες σεξουαλικές ορέξεις και με πιέζει αλλά εγώ έχω κάποιες ορμονικές διαταραχές και πονοκεφάλους. Πως τον στέλνω να μαζέψει μούσμουλα με φιλικό τρόπο.
Γνωρίστε του μια φίλη σας
Έχετε σκεφτεί να το εκμεταλλευτείτε εππαγελματικά;
Για ανάψτε και κάποιο φως. Είναι σίγουρα κρεάτινο; Έχετε παιδιά;
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
[size=14pt]Να δώσουμε και τις απαντήσεις[/size]
Φοβάμαι μάλιστα μηπως τύχει και δει κάποια από τις παλιές μου ταιν΄΄ιες για τί τώρα φοράω κουκούλα.
Διαβάστε το άρθρο μας "Χίλιες και μια αιτίες για κρεβατομουρμούρα"
α)Πείτε του ότι έχετε τερηδόνα.
β)Τρώτε 2 σκελίδες σκόρδο.
γ) Προτείνετε να τον πεοθυλάσετε με tabasco
δ) Για τις πιο τολμηρές φίλες που θέλουν να αποφύγουν την σύλληψη προτείνετε την "πίσω πόρτα". Στην αρχή πονάει αλλά μετά θα σας αρέσει. Έχει μεγάλες σεξουαλικές ορέξεις και με πιέζει αλλά εγώ έχω κάποιες ορμονικές διαταραχές και πονοκεφάλους. Πως τον στέλνω να μαζέψει μούσμουλα με φιλικό τρόπο.
Γνωρίστε του μια φίλη σας
Έχετε σκεφτεί να το εκμεταλλευτείτε εππαγελματικά;
Για ανάψτε και κάποιο φως. Είναι σίγουρα κρεάτινο; Έχετε παιδιά;
χαχαχαχαχαχα πολύ καλές οι απαντήσεις σου
Επισκέπτης
του έριξα δυο μουνιά και μετά πήγα για καφέ.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
λολ Επίσης μεγάλο σουξέ έχουν τα θέματα με την έλειψη ρομαντισμού του άντρα γαϊδουριού που φυσικά χαλάει κάθε ερωτική επιθυμία.
Π.χ. γυρίζεις από έξοδο που έχεις φάει έξω με την γυναίκα σου και για κάποιο λόγο σου κρατάει μούτρα. Ψάχνεσε να δεις τι φταίει. Αν είχες διαβάσει το θέμα στο φόρουμ, που περιγράφει ότι ο ρομαντικός άντρας ΠΑΝΤΑ κουβαλάει ένα παλτό το οποίο θα προσφέρει στην ελαφρά ντυμένη γυναίκα του μετά από την έξοδο από το εστιατόριο, τώρα δεν θα είχες αυτή την απορία.
Π.χ. γυρίζεις από έξοδο που έχεις φάει έξω με την γυναίκα σου και για κάποιο λόγο σου κρατάει μούτρα. Ψάχνεσε να δεις τι φταίει. Αν είχες διαβάσει το θέμα στο φόρουμ, που περιγράφει ότι ο ρομαντικός άντρας ΠΑΝΤΑ κουβαλάει ένα παλτό το οποίο θα προσφέρει στην ελαφρά ντυμένη γυναίκα του μετά από την έξοδο από το εστιατόριο, τώρα δεν θα είχες αυτή την απορία.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αφού τους καλύπτει το παρών...γιατί να φτιάξουν κάτι άλλο???Εχω την απορία, αν οι γυναικες εφτιαχναν το "αδελφάκι" του bourdela.com τι θεματολογια θα ανεπτυσσαν, τι θα εγραφαν, τι φωτο θα ανέβαζαν, ποιες θεσεις θα διατύπωναν περί σεξ και γενικότερα. θα ήθελα να ακουσω τις απόψεις σας
Επισκέπτης
Δεν βγαίνει άκρη με τις γυναίκες παίδες, μην το ψάχνεται!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Και τέλος τα ιατρικά θέματα έχουν μεγάλη πέραση σε ένα τέτοιο σάιτ (πόνοι - κράμπες - τσουκσίματα - φλεγμονές - μικροσκησίματα που δεν κλείνουν - γιατί δεν νιώθω το σπέρμα του μέσα μου - γιατί είμαι αλλεργική στο σπέρμα - γιατί είμαι αλλεργική στο λάτεξ - γιατί είμαι στενή και πονάω - γιατί είμαι φαρδιά και δεν παίρνω χαμπάρι) πάντα κάτι θα φταίει και πάντα ο ίδιος θα πληρώνει την νύφη.
Τίτλοι Θεμάτων ...
χεχε..
ξέχασες ένα ίσως από τα πιο σημαντικά θέματα (αναρωτιέμαι μάλιστα.. ενστικτωδώς?)
"έχω σχέση τρία χρόνια αλλά όταν του μιλάω για γάμο κοιτάει τ αστέρια και σφυρίζει αδιάφορα. Τι να κάνω?????"
ΑΠΑΝΤΗΣΗχεχε..
ξέχασες ένα ίσως από τα πιο σημαντικά θέματα (αναρωτιέμαι μάλιστα.. ενστικτωδώς?)
"έχω σχέση τρία χρόνια αλλά όταν του μιλάω για γάμο κοιτάει τ αστέρια και σφυρίζει αδιάφορα. Τι να κάνω?????"
Φίλη μου τα πράγματα είναι απλά. Του λες ότι έχεις καθυστέρηση. Αν τσιμπήσει τότε αρχίζεις να του κάθεσαι ανελέητα μέχρι να συμβεί το μοιραίο. Αν πάλι δεν τσιμπήσει υπάρχουν και άλλες παλαιές, αλάνθαστες δοκιμασμένες μέθοδοι.
-Διοργανώνεις "φιλική" (ή τυχαία") συνάντηση με ξάδελφο, αδελφό, θείο κάποιον τέλοσπαντων με ανεπτυγμένα μούσκουλα και βάζεται το θέμα επί τάπητος
-Απειλείς με χωρισμό ενώ παράλληλα κάνει εμπάργκο. (Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μέτρο)
-Του μιλάς για την προίκα σου αν έχεις.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλε γράμμα με περισσότερες λεπτομέρειες και η Θεία όλγα θα σου απαντήσει προσωπικά.
Επισκέπτης
Το cosmopolitan εχουν για να λενε τους ηλιθιους προβληματισμους τους οι Ελεινιδες.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
χεχε..
:-) Δεν ήθελα να ανοίξω αυτή την θεματική ενότητα γιατί μετά έπρεπε να προσθέσουμε και ερωτήσεις του στυλ...
Ο άντρας μου έχει οπισθοδρομικές και αυταρχικές απόψεις. Θέλει να μεγαλώσω τα παιδιά μας και να του μαγειρεύω. Εγώ δεν θα χαραμίσω την ζωή μου παίζοντας την μαμά. Η δουλειά μου τελείωσε στην γέννα. Ας αναλάβει η πεθερά μου τώρα. Η ερώτηση μου: Υπάρχει κάποιο σκεύασμα στο φαρμακείο που δεν ανιχνεύεται στους εργαστηριακούς ελέγχους για να τον ξεφορτωθώ? (τον έχω ήδη ασφαλίσει με 1 εκ. αποζημείωση)
kavliaris29
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
δεν ξερουν τι θελουν ....
και οταν τελικα το βρισκουν ειναι στα τελευταια τους οποτε ....
αστα να παν
Εδώ τα' χα παλιά με μία και χωρίσαμε με άσχημο τρόπο (βρισίδια, φωνές κτλ...). Πριν από λίγο καιρό τα ξαναβρήκαμε και ξέρετε τι μου λέει...? "Αυτό που μ' αρέσει σε' σένα είναι ότι ξέρεις πως να φερθείς σε μια γυναίκα...."
Άντε μετά εσύ να βγάλεις άκρη με τις γυναίκες....
αστα να παν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 248
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 113