Νέα

περιεργη περιπτωση με γκομενα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Συμφωνω απολυτα με αυτα που εγραψες .. το θεμα ειναι οτι αυτα ακριβως ειπαμε και οι 2 μετα τις φωτο που ανταλλαξαμε.. μαναρι μου , καυλα μου , κλπκλπ που αν θες στα στελνω σε πμ.....

χωρις παρεξηγηση μπορεις να ανεβασεις την φωτο που της εστειλες ; χωρις προσωπο ενοειται...

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
μποξερακι με τιποτα ελεφαντακια;

οχι ρε μαλακα )))))) μποξερακι εσωρουχο στενο γκρι μονοχρωμο που διαγραφει τελεια παπαρι - αρχιδια...Σαν αυτα του calvin clein που εχει απο πανω 2 ποντους λαστιχο , χωρις βεβαια να γραφει τιποτα εκει...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
οχι ρε μαλακα )))))) μποξερακι εσωρουχο στενο γκρι μονοχρωμο που διαγραφει τελεια παπαρι - αρχιδια...Σαν αυτα του calvin clein που εχει απο πανω 2 ποντους λαστιχο , χωρις βεβαια να γραφει τιποτα εκει...

ε τοτε επεσες σε επιδειξια ... να δεις που αμα την πεις να σε στειλει τιποτα με δονητες και τετοια θα ξανατσιμπησει

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
ε τοτε επεσες σε επιδειξια ... να δεις που αμα την πεις να σε στειλει τιποτα με δονητες και τετοια θα ξανατσιμπησει

Ισως να ειναι και ετσι... τι να πω ρε.. παντως επειδη ο φιλος πηρε απο το κινητο του με ανοιχτη συνομιλια ακουγοταν πολυς αερας γυρω της οποτε ισως να εχει παει σε κανενα νησι διακοπουλες για ξεμουνιασμα ...... θα δειξει.. αν θελει πουτσα θα την φαει ... αν δεν θελει στα αρχιδια μας... με την καθε κομπλεξικια...

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Το ιδιο έχω ρωτήσει και εγώ ρε τύπε αλλά δεν μιλάει ξεκάθαρα..
Είναι λέει κοινόχρηστος ο λογαριασμός και κάτι άλλα.Δλδ μας λέει ότι τον διαχειρίζεται ζευγάρι (λες και δεν μπορεί να φτιάξει ο καθένας τον δικό του)
και ότι ο γκόμενος αφήνει την γκομενα να αλωνίζει εδώ μέσα με τόσους μπήχτες η ότι η γκομενα αφήνει τον γκόμενο να μπαίνει και να καβλαντιζει με πουτάνες;;;
Γιατί δεν μιλάει ξεκάθαρα να πει ότι πρόκειται για διπολικό πουστρακι που την μια του βγαίνει να τον πάρει και την άλλη να τον δώσει;;;  :think:
Θα καταλάβουμε εμείς εδώ στο μπου....είμαστε καταλαβενιάρηδες άλλωστε!!!!

μιλησες πολυ σωστα τυπε....

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
πςςςςς εισαι πολυ μπροστα.... να υποθεσω οτι δεν εχεις καμια σχεση με καποιον απο αυτους που μου εχουν ζητησει ηδη το τηλεφωνο της ε????? :) :) :) :)

επισης δεν καταλαβαινω γιατι νευριαζεις???? εισαι και εσυ απελπισμενος οπως εγω κατα τον Ιακωβο????????

οχι φυσικα...σιγα μη ζητουσα τηλεφωνο μιας "γκομενας" που στην ουσια ειναι ξαναμενο πουστρακι και σε δουλευει...

ρε τυπε απελπισμενος ειμαι στο περιπου και γω γιατι μετα το πασχα εμεινα μονος...με παρατησε γυναικα, φιλοι, με απολυσανε απο τη δουλεια, τρακαρα..... μουτζα μου κατσανε... αλλα τουλαχιστον δε παραμυθιαζομαι με δροσερα αγορια οτι ειναι γυναικες και με γουσταρουν!

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
οχι φυσικα...σιγα μη ζητουσα τηλεφωνο μιας "γκομενας" που στην ουσια ειναι ξαναμενο πουστρακι και σε δουλευει...

ρε τυπε απελπισμενος ειμαι στο περιπου και γω γιατι μετα το πασχα εμεινα μονος...με παρατησε γυναικα, φιλοι, με απολυσανε απο τη δουλεια, τρακαρα..... μουτζα μου κατσανε... αλλα τουλαχιστον δε παραμυθιαζομαι με δροσερα αγορια οτι ειναι γυναικες και με γουσταρουν!

Ω ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙς ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ... Την πηρε φιλος Μπροστα μου και ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!! σορρυ για τις ατυχιες σου αλλα η περιπτωση ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ και μαλον απο την ολη της συμπεριφορα επικυνδηνη περιπτωση !!!!!!

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
σορρυ ρε φίλε, αλλά ο Μητσοτάκης σε ευχήθηκε ;;;  :-

ρε τυπε πιο λιγα θα παθαινα αν ερχοτανε ο μητσοτακης και αλλαζαμε μαζι τη χρνοια...

με γλωσσωτρωνε οι καριολες...γιατι ειμαι ωραιο παιδι και ζηλευουν και οι μαλακες που με βλεπουν και οι πουτανες που δε μεχουν!

:S

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ω ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙς ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ... Την πηρε φιλος Μπροστα μου και ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!! σορρυ για τις ατυχιες σου αλλα η περιπτωση ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ και μαλον απο την ολη της συμπεριφορα επικυνδηνη περιπτωση !!!!!!

tote....θελω το τηλεφωνο της! :grin:

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

σορρυ ρε φίλε, αλλά ο Μητσοτάκης σε ευχήθηκε ;;;  :-

paparopaparos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
21
το σκεφτηκα αλλα ειπε οτι εχει 2 παιδια στο σπιτι... δεν ξερω ωρες που δουλευει οποτε δεν κανω καφριλες .... Αν θελει ας στειλει αυτη....
γενικα πανρως δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι με αυτο που λεει ο κθε ενας εδω.
τωρα οι ωρες που μπορεις να την καλεσεις προφανως και ειναι οι ωρες που ολοι μπορουμε να μιλησουμε. το πιο απλο ειναι να στι κλεισει ή να μην απαντησει. αν απαντησει θα καταλαβεις τι παιζει.
επίσης μην παραγνωριζουμε οτι και πουστρακι μπορει να μην ειναι και να ειναι μια γυναικα που γουσταρει να παιζει και και να μην προχωραει παρακατω αλλα να την ικανοποιει και μονο το οτι ειναι επιθυμητη από αντρες. μπορει να ανακλυψε ο αντρας, γκομενος της την επικοινωια της μαζι σου και η γκομενα να μην μπορει να κουνηθει από το ξυλο που της εχει ριξει ο τυπας....

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
γενικα πανρως δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι με αυτο που λεει ο κθε ενας εδω.
τωρα οι ωρες που μπορεις να την καλεσεις προφανως και ειναι οι ωρες που ολοι μπορουμε να μιλησουμε. το πιο απλο ειναι να στι κλεισει ή να μην απαντησει. αν απαντησει θα καταλαβεις τι παιζει.
επίσης μην παραγνωριζουμε οτι και πουστρακι μπορει να μην ειναι και να ειναι μια γυναικα που γουσταρει να παιζει και και να μην προχωραει παρακατω αλλα να την ικανοποιει και μονο το οτι ειναι επιθυμητη από αντρες. μπορει να ανακλυψε ο αντρας, γκομενος της την επικοινωια της μαζι σου και η γκομενα να μην μπορει να κουνηθει από το ξυλο που της εχει ριξει ο τυπας....

οΠΩς ΕΓΡΑΨΑ και πριν ειναι γυναικα ... την πηρε φιλος και εβαλε ανοιχτη συνομιλια... ειναι γυναικα η οποια μαλιστα απαντησε με ανεση και χωρις κανενα ζορι... ειναι χωρισμενη οποτε δεν παιζει να την πλακωσε κανεις.,.. μαλον η γκομενα την βρισκει με το να την κυνηγανε τα λιγουρια ... δεν της εκανα την χαρη και μαλον την εκανε για αλλου,

paparopaparos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
21
οΠΩς ΕΓΡΑΨΑ και πριν ειναι γυναικα ... την πηρε φιλος και εβαλε ανοιχτη συνομιλια... ειναι γυναικα η οποια μαλιστα απαντησε με ανεση και χωρις κανενα ζορι... ειναι χωρισμενη οποτε δεν παιζει να την πλακωσε κανεις.,.. μαλον η γκομενα την βρισκει με το να την κυνηγανε τα λιγουρια ... δεν της εκανα την χαρη και μαλον την εκανε για αλλου,
και καλα εκανες...παντως αν θες στειλε το τηλεφωνο της να καυλαντησω και εγω λιγο μαζι της μιας και δεν εχω τι να κανω αυτη την εποχη...οποτε πλακα θα εχει

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
99% προκειται για πουστρακι που εχει δευτερο αριθμο για τις ερωτοδουλειες του και τον ανοιγει που και που, οποτε χρειαστει
σε ψαρεψε με τις 2 φωτο με το διχτυ και θα θελει δικες σου φωτο με πουτσες κλπ
μακρια

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Γεια σας παιδες. θα σας περιγραψω μια μικρη ιστορια που εχει λαβει χωρα πριν μερικες μερες και θελω την αποψη σας .
Την προηγουμενη Πεμπτη σκαει ενα ΠΜ σε σιτε ερωτικου περιεχομεενου οπου εχω ανεβασει μια αγγελια απο μια κυρια 42ετων και Χωρις να την ξερω ή να εχει προηγηθει αλλη κουβεντα μου συστηνεται και μου λεει φορα παρτιδα οτι γουσταρει τρελα σεξ χωρις ταμπου με καθαριοτητα κλπκλπ...
Λεω εγω ωραια θα το φαμε το γκομενακι. ανταλασσουμε viber μετα απο δικια της επιθυμια ετσι ωστε να τα λεμε αμεσα και ποιο γρηγορα (μου ειπε) και Παρασκευη μου στελενει viber  και αρχισαμε na μιλαμε πρωτα γενικα να σπασει ο παγος και μετα για τα γουστα μας και τι ζηταμε κλπκλπκλπκλπ...
Ζηταω να μου στειλει μια φωτο να δω τι θα γαμησω και εκει που περιμενα σελφι στελνει μια ολοσωμη με διχτυωτο εφαρμωστο, με τις ρωγες να πεταγονται απο το διχτυ (τεραστιες) και επαθα πλακα... καπακι στελνει αλλη μια ιδια αλλα απο αλλη γωνια .... Μιλφαρα που το ξεσκισμα Μαλον δεν την φτανει ..... ισως θελει και διπλοβαρδιες σκεφτηκα... Ο πουτσος μου εστελνε τα πρωτα μνμτα λεγοντας μου να την ξεσκισω ..
Επρπε να παμε στις δουλειες μας οποτε μετα απο ΔΙΚΗ της παροτρυνση θα τα λεγαμε το απογευμα...... ΑΡΧΙΔΙΑ απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση,,, Βλεπω στο viber οτι το τηλ της ανοιγει την εφαρμογη μια φορα την ημερα για 1 - 2 λεπτα.
Της εστειλα ενα μνμ Χτες  που της ελεγα απλα οτι μετα την πρωτη μας γνωριμια θεωρησα οτι θα ξαναμιλουσαμε ή θα βρισκομασταν και το μνμ διαβαστικε σημερα Μεσημερι.
Και στα αρχιδια μου αν κασει ή οχι απλα τι στον μπουτσο μπορει να εχει συμβει???
Τοσο Βλαμμενες ειναι οι γυναικες ή γουσταρουν να μας αναβουν και να πηγαινουν αλλου μετα???
99% προκειται για πουστρακι που εχει δευτερο αριθμο για τις ερωτοδουλειες του και τον ανοιγει που και που, οποτε χρειαστει
σε ψαρεψε με τις 2 φωτο με το διχτυ και θα θελει δικες σου φωτο με πουτσες κλπ
μακρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom