Νέα

περιεργη περιπτωση με γκομενα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
τυποι που ειναι ο τυπος HIERRO?    :think: :S :S :S
λετε να τον προσβαλα που τον ρωτησα αν ξερει τον ντοπα και γιαυτο εφυγε;     :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ειναι  πολυ  πιθανο  να  γνωριζω  πολλους  απο  εδω  μεσα , οσο  πιθανο  ειναι  να  μην  ξερω  και  κανεναν  .

tenor.gif

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
τυπε το ξερω    :headbaning1: :headbaning2:
αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τον τυπο ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΣΠΑΡΗ     :S :S :S
τι να σου πω τυπε....εχω χασει την μπαλα μ αυτα που ακουω.....ο Νασος λεει οτι τον ξερει προσωπικα.... :S :S :S

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
καλημερα παιδια ... Τελικα βλεπω οτι απο 2 σελιδες που αφησα λογω δουλειας το θρεντ σημερα το πρωι πηγε στις 4 ... τα 2 /3 των ποστ που εχουν ανεβει αφορα εντελως ασχετα με το θεμα πραγματα.
Φυσικα και το ολο θεμα δεν σηκωνε πανεπιστημιακου επιπεδου αναλυση αλλα δειχνει αυτο ακριβως που ελεγα στην αρχη και για αυτο νευριασα τοσο με καποια μελη...
Οπως εγραψα και στην αρχη ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΣΟ μου αν κατσει ήοχι ... Απλα την συμπεριφορα της γκομενας ,, πουστρακιου , τραβελίου ή Jason Αντιγονη σχολιασα και το ποσο βλαμμενες μπορει να γινουν....
Και ερχονται 2 - 3 μελη που ξεκινανε το μπαχαλεμα και καταληγουν να κανουν τα παντα μουνι και να τσακωνονται ποιος ειναι ο καλυτερος μπαχαλακιας του site..
Ειμαι μαλον αρκετα μεγαλυτερος σε ηλικια απο πολλους εδω μεσα και δεν εχω αναγκη να επιβεβαιωνω σε κανενα ΙΑΚΩΒΟ ποσα μουνια ή καβατζες για να γαμησω εχω ( ΠΟΣΟ λαθος εισαι φιλε μου ) ή σε καποιον αλλο αν οι φωτο μου εινα αληθινες , για να μπορει να λεει οτι εχω νευρα λογω αγαμιας ή οτι αλλο. . Απλα με εκνευριζει η ευκολια που καποιος μπορει πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου του να πεταει οτι μαλακια θελει ΜΑΛΟΝ για να καλυψει τα δικα του κενα ή ελλειψεις ή προβληματα....
Αραγε αν αυτα τα μελη που το μονο που κανουν ειναι να μπαχαλευουν οτι βρουν ανεβασουν ενα θρεντ και το γαμησουν την ιδια στιγμη καποιοι αλλοι θα τους αρεσει ?????
Τελος παντων , δεν προκειτε να ασχοληθω ουτε με το πουστρακι (βγαλατε αμεσως διαγνωση) που μου εστειλε φωτο μιλφαρας για να πιασω κουβεντα και μετα χαθηκε (μα διαβαζεται τι γραφεται ωρες ωρες αραγε ????) , ουτε με νοιαζει η γνωμη σας αν ειμαι αγαμητος ή απελπισμενος ( καλα αυτο ηταν το καλυτερο απο ολα :) :) :)  )
Απλα ετσι απομακρυνετε κοσμο απο το σιτε που ειτε βαριεται να διαβαζει καθε φορα ολες αυτες τις μαλακιες ή δεν μπαινει καν στον κοπο να ανοιξει καποιο θρεντ....
Υ.γ  Σορρυ για το σεντονι ή αν προσβαλα καποιον ....
Υ.γ2  Μπορω αν καποιο απο τα παιδια που ειναι στην πολη μου θελει  να του περασω τους διαλογους και το τηλ της περιπτωσης και να ασχοληθει αυτος αν εχει ορεξη  .. Ισως βγαλει λαυρακι ισως και τιποτα ......

Golfakias93

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
3
Like
74
Πόντοι
1
καλημερα παιδια ... Τελικα βλεπω οτι απο 2 σελιδες που αφησα λογω δουλειας το θρεντ σημερα το πρωι πηγε στις 4 ... τα 2 /3 των ποστ που εχουν ανεβει αφορα εντελως ασχετα με το θεμα πραγματα.
Φυσικα και το ολο θεμα δεν σηκωνε πανεπιστημιακου επιπεδου αναλυση αλλα δειχνει αυτο ακριβως που ελεγα στην αρχη και για αυτο νευριασα τοσο με καποια μελη...
Οπως εγραψα και στην αρχη ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΣΟ μου αν κατσει ήοχι ... Απλα την συμπεριφορα της γκομενας ,, πουστρακιου , τραβελίου ή Jason Αντιγονη σχολιασα και το ποσο βλαμμενες μπορει να γινουν....
Και ερχονται 2 - 3 μελη που ξεκινανε το μπαχαλεμα και καταληγουν να κανουν τα παντα μουνι και να τσακωνονται ποιος ειναι ο καλυτερος μπαχαλακιας του site..
Ειμαι μαλον αρκετα μεγαλυτερος σε ηλικια απο πολλους εδω μεσα και δεν εχω αναγκη να επιβεβαιωνω σε κανενα ΙΑΚΩΒΟ ποσα μουνια ή καβατζες για να γαμησω εχω ( ΠΟΣΟ λαθος εισαι φιλε μου ) ή σε καποιον αλλο αν οι φωτο μου εινα αληθινες , για να μπορει να λεει οτι εχω νευρα λογω αγαμιας ή οτι αλλο. . Απλα με εκνευριζει η ευκολια που καποιος μπορει πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου του να πεταει οτι μαλακια θελει ΜΑΛΟΝ για να καλυψει τα δικα του κενα ή ελλειψεις ή προβληματα....
Αραγε αν αυτα τα μελη που το μονο που κανουν ειναι να μπαχαλευουν οτι βρουν ανεβασουν ενα θρεντ και το γαμησουν την ιδια στιγμη καποιοι αλλοι θα τους αρεσει ?????
Τελος παντων , δεν προκειτε να ασχοληθω ουτε με το πουστρακι (βγαλατε αμεσως διαγνωση) που μου εστειλε φωτο μιλφαρας για να πιασω κουβεντα και μετα χαθηκε (μα διαβαζεται τι γραφεται ωρες ωρες αραγε ????) , ουτε με νοιαζει η γνωμη σας αν ειμαι αγαμητος ή απελπισμενος ( καλα αυτο ηταν το καλυτερο απο ολα :) :) :)  )
Απλα ετσι απομακρυνετε κοσμο απο το σιτε που ειτε βαριεται να διαβαζει καθε φορα ολες αυτες τις μαλακιες ή δεν μπαινει καν στον κοπο να ανοιξει καποιο θρεντ....
Υ.γ  Σορρυ για το σεντονι ή αν προσβαλα καποιον ....
Υ.γ2  Μπορω αν καποιο απο τα παιδια που ειναι στην πολη μου θελει  να του περασω τους διαλογους και το τηλ της περιπτωσης και να ασχοληθει αυτος αν εχει ορεξη  .. Ισως βγαλει λαυρακι ισως και τιποτα ......

αν δεν ειναι φολα οπως λενε οι αλλοι σκεψου οτι μπορει να ειναι καμια παντρεμενη που ηθελε να κανει μαλακια και γυρισε ο αντρας της νωριτερα ή της περασαν οι καυλες και το μετανιωσε...

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
αν δεν ειναι φολα οπως λενε οι αλλοι σκεψου οτι μπορει να ειναι καμια παντρεμενη που ηθελε να κανει μαλακια και γυρισε ο αντρας της νωριτερα ή της περασαν οι καυλες και το μετανιωσε...

φολα δεν ειναι .. σε φιλο που εδωσα τηλ και την πηρε η φωνη ειναι γυναικεια .. σε μενα δηλωσε χωρισμενη με 2 παιδια... ... οποτε η μετανιωσε ή παιζει καθυστερηση :) :)

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ρε μη το παλευεις αλλο! Ειπαμε δε σε γουσταρει...
Απλα ειναι ευγενικη και δε σχεχει αρχισει στις χριστοπαναγιες που την ενοχλεις...

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ρε εττορε εισαι αυτο το μουνι που στριφογυριζει στο αβαταρ σου;;;;

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Κατι κατσλαβαινω κι εγω... δε γεννηθηκαμε χτες τυπε!

πςςςςς εισαι πολυ μπροστα.... να υποθεσω οτι δεν εχεις καμια σχεση με καποιον απο αυτους που μου εχουν ζητησει ηδη το τηλεφωνο της ε????? :) :) :) :)

επισης δεν καταλαβαινω γιατι νευριαζεις???? εισαι και εσυ απελπισμενος οπως εγω κατα τον Ιακωβο????????

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
φολα δεν ειναι .. σε φιλο που εδωσα τηλ και την πηρε η φωνη ειναι γυναικεια .. σε μενα δηλωσε χωρισμενη με 2 παιδια... ... οποτε η μετανιωσε ή παιζει καθυστερηση :) :)

οι γυναικες στην ηλικια  που περιγραφεις (ειδικα αν εχουν και παιδι) εχουν αναγκη επιβεβαιωσης. Στα site γνωριμιων μπαινουν εχοντας και αυτες στο κεφαλι τους μια φαντασιωση. Την στιγμη που σου εστελνε τις φωτο με τις καυλωμενες ρογες και τα διχτυωτα, αυτη καυλωνε πιο πολυ απο εσενα.
Αποψη μου ειναι οτι χαλαστηκε μολις σε ειδε με τα εσωρουχα φιλε για αυτο και σουγραψε «μια χαρα»
Η καυλωμενη γκομενα στη θεα αντρικου κορμιου δεν λεει μια χαρα... εκεινη την στιγμη θα της βγει κανα καυλα μου εσυ , ποτε θα με παρεις, δειξε μου τι θα μου κανεις αντε στην χειροτερη κανα σε θελω...
Το μια χαρα σημαινει ωραια τα ειπαμε χαρηκα και για χαρα... οσο και να μην σ´αρεσει ετσι ειναι...

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
οι γυναικες στην ηλικια  που περιγραφεις (ειδικα αν εχουν και παιδι) εχουν αναγκη επιβεβαιωσης. Στα site γνωριμιων μπαινουν εχοντας και αυτες στο κεφαλι τους μια φαντασιωση. Την στιγμη που σου εστελνε τις φωτο με τις καυλομενες ρογες και τα διχτυωτα, αυτη καυλωνε πιο πολυ απο εσενα.
Αποψη μου ειναι οτι χαλαστηκε μολις σε ειδε με τα εσωρουχα φιλε για αυτο και σουγραψε «μια χαρα»
Η καυλωμενη γκομενα στη θεα αντρικου κορμιου δεν λεει μια χαρα... εκεινη την στιγμη θα της βγει κανα καυλα μου εσυ , ποτε θα με παρεις, δειξε μου τι θα μου κανεις αντε στην χειροτερη κανα σε θελω...
Το μια χαρα σημαινει ωραια τα ειπαμε χαρηκα και για χαρα... οσο και να μην σ´αρεσει ετσι ειναι...

Συμφωνω απολυτα με αυτα που εγραψες .. το θεμα ειναι οτι αυτα ακριβως ειπαμε και οι 2 μετα τις φωτο που ανταλλαξαμε.. μαναρι μου , καυλα μου , κλπκλπ που αν θες στα στελνω σε πμ.....

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Τελος παντων , δεν προκειτε να ασχοληθω ουτε με το πουστρακι (βγαλατε αμεσως διαγνωση) που μου εστειλε φωτο μιλφαρας για να πιασω κουβεντα και μετα χαθηκε (μα διαβαζεται τι γραφεται ωρες ωρες αραγε ????) , ουτε με νοιαζει η γνωμη σας αν ειμαι αγαμητος ή απελπισμενος ( καλα αυτο ηταν το καλυτερο απο ολα :) :) :)  )
Υ.γ   Σορρυ για το σεντονι ή αν προσβαλα καποιον ....
Υ.γ2  Μπορω αν καποιο απο τα παιδια που ειναι στην πολη μου θελει  να του περασω τους διαλογους και το τηλ της περιπτωσης και να ασχοληθει αυτος αν εχει ορεξη  .. Ισως βγαλει λαυρακι ισως και τιποτα ......

Συμφωνώ ρεεέεεεε φιλαράκι.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
μια σελφι και καλα απο τονμ λαιμο και κατω... μια χαρα φωτο κατα την κριση και του κολλητου μου ... με ωραιο εσωρουχο ... :):):)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom