enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε μετά τις 24:00 βγαίνουν τα φαντάσματα, κοιμήσου :S :S :S
το βλεπω τυπε :S :S :S
μερικα φαντασματα οπως ο κλωνος σου ο νεφελινας ειχαν να γραψουν απο τον απριλιο
Τύπε μετά τις 24:00 βγαίνουν τα φαντάσματα, κοιμήσου :S :S :S
τυπε ντοπα φιλεναδες εισαστε με τον τυπο ντοπα-νεφελινα;
ρε καμμενε κρυφο-πουστα σε αυτό το σιτε ολοι κλωνοι είναι για σενα ?
τυπε ντοπα φιλεναδες εισαστε με τον τυπο ντοπα-νεφελινα;
Tυπε η Nefelina πρεπει να ειναι μουναρα. :S :S :S
Γιατί είστε τόσο ομοφοβικοί βρε παιδιά; :S
Ειστε για το πουτσο ναι ψαχνω για παρεα για γυμναστηριο... ψαχνω για παρεα γυμνισμο ψαχνω για παρεα ματι. δεν ειπα θελω πιπα ουτε γαμησι... ηδη μου εχουν στειλεθ μηνυμα πολλοι νορμαλ κοσμος ειστε πονηροι τιποτα αλλο δεν εχω να πω για αυτο δεν εχετε και γκομενα σας εχει φαει η μαλακια ολους...
Ειστε για το πουτσο ναι ψαχνω για παρεα για γυμναστηριο... ψαχνω για παρεα γυμνισμο ψαχνω για παρεα ματι. δεν ειπα θελω πιπα ουτε γαμησι... ηδη μου εχουν στειλεθ μηνυμα πολλοι νορμαλ κοσμος ειστε πονηροι τιποτα αλλο δεν εχω να πω για αυτο δεν εχετε και γκομενα σας εχει φαει η μαλακια ολους...
Χαμολιάναι αλλα Αθήνα δε βρίσκεις παραλία
τυπε προσεχε τι λες με τα γυναικεια νικ του μπου γιατι ειναι ο ντοπας απο πισω :S :S :S
Και εμείς το ίδιο, περιμένουμε βέβαια ν αδειάσει η παραλία....