Πουτσα εφαγες πισω απο τον βραχο που ειναι στο κεντρο της παραλιας ως εθιστε?Εντωμεταξύ είχε και συνέχεια... Την πέφτουμε στην παραλία και ακριβώς πίσω μας είναι μια τουρίστρια, αραχτή με ανοιχτά πόδια ... και διαβάζει ένα βιβλίο. Ελα και αρχίζει να φυσάει δυνατά και φεύγει η ομπρέλα, με το κοντάρι να έχει στοχεύσει στο νιμου της γκόμενας!!!!!
Πρόλαβε όμως και την έπιασε ο δικός μου, δεν την άφησε να το χαρει...
Μέχρι και η ίδια γελούσε, η ομπρέλα ήταν λες και είχε λοκάρει!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμνισμό κάνετε;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 279K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Όχι, δεν γώριζα ότι έτσι είθισται ;)Πουτσα εφαγες πισω απο τον βραχο που ειναι στο κεντρο της παραλιας ως εθιστε?
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τι ύψος έχει ο γλ??
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 42
- Πόντοι
- 246
Θα γουσταρα,πολυ!οντως...να εισαι,καλα!ιπποτη ελα να κανεις γυμνισμο και στα μερη μας σε 1690 μετρα υψομετρο να δεις τι ωραια ειναι
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.548
- Πόντοι
- 5.595
Εσυ δεν μας ειπες ομως... τα πεταξες ολα.... ή τα μισα... αφου ντεποσουν..!!!Εντωμεταξύ είχε και συνέχεια... ..
Γιατι εγω εχω πετυχει χαζογκομενες-ελλεηνιδες...τρεις.. σε παραλια γυμνιστων.. να εχουν κανει ενα τεταρτο περπατημα(σε κατσαβραχα) για να την βρουνε... και τελικα να μενουν τοπλες!!!!! ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΡΙΚΕΣ...??!!!!ΠΟΣΟ.....???!!!!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
εγω κανω καθε μερα στο μπαλκονι....
μια γειτονισα καλο gilf εκανε ηλιοθεραπεια τοπλες στο μπαλκονι αλλα μολις την ανακαλυψαν κ την εστειναν στα μπαλκονια δεν ξαναβγηκε
μαλακες
τουλαχιστον εχω κοιταζα κ την επαιζα πισω απ την κουρτινα διακριτικα
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Εσυ δεν μας ειπες ομως... τα πεταξες ολα.... ή τα μισα... αφου ντεποσουν..!!!
Γιατι εγω εχω πετυχει χαζογκομενες-ελλεηνιδες...τρεις.. σε παραλια γυμνιστων.. να εχουν κανει ενα τεταρτο περπατημα(σε κατσαβραχα) για να την βρουνε... και τελικα να μενουν τοπλες!!!!! ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΡΙΚΕΣ...??!!!!ΠΟΣΟ.....???!!!!
τύπε οι ελλεηνίδες πάνε σε παραλία γυμνιστών για να κάνουν τόπλες ένω οι αλλοδαπές κανουν ήδη μποτομλες σε κανονικές παραλίες, τι να πεις.
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.548
- Πόντοι
- 5.595
..μεχρι κ εκει (γυμνισμο) ειμαστε πισω ρε γμτ... πουριτανισμος κ ψευτο-συντηρητισμος στο φουλ σε αυτη την χωρα...τύπε οι ελλεηνίδες πάνε σε παραλία γυμνιστών για να κάνουν τόπλες ένω οι αλλοδαπές κανουν ήδη μποτομλες σε κανονικές παραλίες, τι να πεις.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
επειδη δεν εχω κανει ποτε γυμνισμο,αν σας σηκωθει τι κανετε??????
μπρουμητα κ το καρφωνεις στην αμμο
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.873
- Πόντοι
- 5.006
τυπε στην καυτη την αμμο θα γινει ο παργαλατσος μου καπως ετσι :S :S :S :S :S :μπρουμητα κ το καρφωνεις στην αμμο
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
η γυναίκα σου κάνει μόνη της;πολυ συχνα πλεον. και μονος και με την γυναικα μου. τρελεσ καβλες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 14K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 61