Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 59 69,4%
  • οχι

Ψήφοι: 26 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Like
8
Πόντοι
0

Μπράβο, γουστάρω τις ακομπλεξάριστες κοπέλες που κάνουν γυμνισμό (και δεν εννοώ για να πηγαίνω να τις παίρνω κρυφά ματι στις παραλίες!)
Που πηγαίνεις εαν επιτρέπετε;-)

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Μια φορα εκανα ολο κι'ολο γιατι με ζαλιζε τα παπαρια πολυ καιρο η γκομενα που τα ειχα τοτε και που εκανε γυμνισμο και μετα δεν το ξανατολμησα.Ο λογος που δεν το ξαναεκανα ηταν γιατι οταν πηγαμε στην παραλια ολοι φεροντουσαν απολυτως φυσιολογικα λες και ηταν κανονικα ντυμενοι και κανενας απο τους αντρες δεν ειχα σηκωμαρες.Εγω αντιθετα με το που πηγαμε και με αυτα που εβλεπα αριστερα δεξια γιατι ειχε και πολυ καλα μουνια ο πουτσος μου ηταν σουζα ολη την ωρα και αντε ηταν δε γαμιεται αλλα με κοιτουσαν ζευγαρια που ηταν εκει και αλλοι ξεμπαρκοι και γελουσαν.Ρε αντε γαμηθητε ειπα απο μεσα μου και πηρα την γκομενα και φυγαμε μετα απο λιγο.Απο τοτε δεν τολμησα ξανα να παω σε παραλια γυμνιστων.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Λευκαδα εχω κανει
Κ κρητη

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
θελει κανεις να παμε...... μαζι για παρεα οπου θελει κερναω καφεεε και εσυ αμαξι...

Πονηρός ο μάγκας.Κερνάει καφέ που κάνει 1,5 ευρώ,και να βάλει ο άλλος το αμάξι που μόνο η βενζίνη χαλαρά θα του κοστίσει κάπου 30 ευρώ,συν τυχόν διόδια...Και με άγνωστο παρέα;Πρέπει ο άλλος να είναι πολύ στόκος να δεχτεί...

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
212
Πόντοι
21
ναι αλλα Αθήνα δε βρίσκεις παραλία

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ναι αλλα Αθήνα δε βρίσκεις παραλία

Αν θέλεις να την εξυπηρετεί το τραμ δε βρίσκεις.Αλλά με αμάξι έχει σε ακτίνα 70-80χλμ πολλές έρημες.Αλλά εκεί δεν περιμένεις να βρεις άλλα άτομα.Εκτός από τον πασίγνωστο Ραμνούντα που μπορεί να βρεις Σ/Κ άτομα.

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
212
Πόντοι
21
Αν θέλεις να την εξυπηρετεί το τραμ δε βρίσκεις.Αλλά με αμάξι έχει σε ακτίνα 70-80χλμ πολλές έρημες.Αλλά εκεί δεν περιμένεις να βρεις άλλα άτομα.Εκτός από τον πασίγνωστο Ραμνούντα που μπορεί να βρεις Σ/Κ άτομα.

ok
thanks  θα το δω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom