Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 279K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 67 69,8%
  • οχι

Ψήφοι: 29 30,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Η ελλαδα ποτε δεν εβγαζε "της μοδας"
Οι "μοδες" (ή "τάσεις") ερχονταν παντα απο το εξωτερικο.
Ημασταν παντα πολυ "πισω" για να βγαζουμε δικες μας μοδες.

Ο γυμνισμος στον ανεπτυγμενο κοσμο, δεν ειναι πια μια "μοδα".
Αυτο θα το ακουσεις μονο απο ελληνοκουφιοκεφαλακηδες που γραφουνε σε σαιτ οπως αυτο εδω, (μπορει ναναι εφηβοι ή μετεφηβοι ή ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ καθυστερημενοι εφηβοι, ή ΚΛΩΝΟΙ αυτών!)

Ο γυμνισμος παγκοσμιως εχει το δικο του σταθερο, φανατικο και συνειδητοποιημενο κοινο, το οποιο συνισταται απο δεκαδες (ισως και εκατονταδες) εκατομυρια τα οποια αφηνουν πολύ χρημα στα κεντρα γυμνιστων της ευρωπης κυριως αλλα οχι μονο.

Οι ελληνες επι του θεματος εχουν σκυψει τα κεφαλια και ξεψυριζουν τα αχαμνα τους, οταν γειτονες χωρες κανουν τρελλές επενδυσεις στον χωρο του γυμνοτουρισμου.

Οπως σε ολα , διαθετουμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ για το ζητημα αυτο μακραν τις καλυτεροτερες κλιματογεωγραφικες συνθηκες στον πλανητη ΓΗ - πλην των εγκεφαλων των αρμοδιων (και πολλων κατοικων της επικρατειας μας) που εξακολουθουν ειναι βυθισμενοι μεσα στην φορμολη των κρανιων τους.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.954
Πόντοι
27.686
Η ελλαδα ποτε δεν εβγαζε "της μοδας"
Οι "μοδες" (ή "τάσεις") ερχονταν παντα απο το εξωτερικο.
Ημασταν παντα πολυ "πισω" για να βγαζουμε δικες μας μοδες.

Ο γυμνισμος στον ανεπτυγμενο κοσμο, δεν ειναι πια μια "μοδα".
Αυτο θα το ακουσεις μονο απο ελληνοκουφιοκεφαλακηδες που γραφουνε σε σαιτ οπως αυτο εδω, (μπορει ναναι εφηβοι ή μετεφηβοι ή ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ καθυστερημενοι εφηβοι, ή ΚΛΩΝΟΙ αυτών!)

Ο γυμνισμος παγκοσμιως εχει το δικο του σταθερο, φανατικο και συνειδητοποιημενο κοινο, το οποιο συνισταται απο δεκαδες (ισως και εκατονταδες) εκατομυρια τα οποια αφηνουν πολύ χρημα στα κεντρα γυμνιστων της ευρωπης κυριως αλλα οχι μονο.

Οι ελληνες επι του θεματος εχουν σκυψει τα κεφαλια και ξεψυριζουν τα αχαμνα τους, οταν γειτονες χωρες κανουν τρελλές επενδυσεις στον χωρο του γυμνοτουρισμου.

Οπως σε ολα , διαθετουμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ για το ζητημα αυτο μακραν τις καλυτεροτερες κλιματογεωγραφικες συνθηκες στον πλανητη ΓΗ - πλην των εγκεφαλων των αρμοδιων (και πολλων κατοικων της επικρατειας μας) που εξακολουθουν ειναι βυθισμενοι μεσα στην φορμολη των κρανιων τους.
Δεν μιλησα τι γινεται στον ανεπτυγμενο κοσμο σημερα,αλλα τι γινοταν στην υποαναπτυκτη (κατ εσε) Ελλαδα με τους κουφιοκεφαλακηδες καθυστερημενους Ελληνες(παντα κατ εσε) πριν 25 και βαλλε χρονια.Τοτε που σχεδον σε ολα τα νησια υπηρχαν δυο και τρεις παραλιες που ξεβρακωνοντουσαν ειτε απο αποψη,ειτε γιατι το εκανε ο διπλανος,ειτε για χαβαλε,ειτε για να παρουν ματι ειτε,ειτε ειτε.Υπηρχαν αρκετοι και το καναν κιαλλοι.Μηπως δεν ηταν μοδα πριν 25 χρονια που ολες οι γυναικες καναν τοπλες μπανιο,πραγμα το οποιο δεν ισχυει σημερα.Η μοδα ειναι ταση και αυτη η ταση υπηρχε τοτε κυριε Φωτεινε Παντογνωστη.Ουτε διεκδικησαμε την πατροτητα της μοδας.Μαθε πρωτα να καταννοεις ενα κειμενο που διαβαζεις και μετα ελα να κανεις υποτιμητικα σχολια.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
53
Like
7.787
Πόντοι
8.816
πρεπει να ειναι ωραια εμπειρια ο γυμνισμος...χμμμ

s.podilatis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
8
Πόντοι
1
φοβερη αισθηση ο γυμνισμος.με την πρωτη ευκαιρια θα εκανα

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
καλη φαση ειναι ! αν δεν ντεπεσε ειναι σουπερ ! παιρνεις και ομοιομορφο μαυρισμα! για φασεις και τετοια παντως το εχω ξαναπει στις κανονικες παραλιες με τα μαγιο παιζονται! στο γυμνισμο μονο για μαυρισμα και οτι πας σε ησυχο μερος χαλαρωσεις!

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Καμία καλή ιδέα για παραλία προς Σούνιο ή Ανάβυσσο για γυμνισμό, για ζευγάρι;;; εκτός από μαύρο λιθάρι και Καπε;;

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Καμία καλή ιδέα για παραλία προς Σούνιο ή Ανάβυσσο για γυμνισμό, για ζευγάρι;;; εκτός από μαύρο λιθάρι και Καπε;;

αγιο νικολα πριν αναβυσο οπως μπειτε απο σχολη τουριστικων μετα ρωτηστε εκει

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Οι περισσότερες παραλίες γυμνιστών είναι γεμάτες πούστηδες που την πέφτουν όπου βρούνε δυστυχώς.
κάπου τα μπερδεύεις φίλε μου,,, πουστηδες και όπου βρουν, δεν νομίζω,,, εμάς πάντως να ξέρεις μιας και κάνουμε αρκετά χρόνια γυμνισμό, τέτοιου είδους τύποι, δεν μας έχουν ενοχλήσει ποτέ μα ποτέ, ίσα ίσα κιόλας κάποιες φορές απομακρυνονται όταν δουν ότι πάει να παίξει φάση με ζευγάρι διότι δεν είναι στα γούστα τους και δεν θέλουν να γίνονται και εμπόδιο,,, αντιθέτως με ψευτογαμιαδες, ανώμαλους ματακιδες κτλ κτλ κτλ που ουκ ολίγες φορές έχουμε πιαστεί στα χέρια γιατί δεν καταλαβαίνουν από Όχι και απόρριψη

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.696
Πόντοι
456
Καταλαβαίνω ότι όταν κάνει κάποιος γυμνισμό δεν το κάνει για τίποτα σεξουαλικό κλπ....αλλά δεν γίνεται να είσαι str8 και να μην σε χαλάει να πας κάπου για γυμνισμό και το 95% τριγύρω σου να είναι μαλαπέρδες ρε πουστη μου!  :2funny: Και το υπόλοιπο 5% θηλυκά ηλικίας >55 ετών  :headbang: :headbang: :headbang: Είπαμε άλλο ο γυμνισμός άλλο το σεξ αλλά όπως και να το κάνουμε είναι φουλ αντιαισθητικο και αποκρουστικό σαν θέαμα και μόνο. Εδώ σε καφετέρια και μπυραρία/μπαράκι τσεκάρω προσωπικά προτού κάτσω και αν είναι "λόχος" ή "βραδιά οπλίτη" ή κοινώς...ψωλαρία, την κάνω αμέσως. Και δεν είμαι ομοφοβικος ούτε καν 1% για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις ορισμένων εδώ μέσα. Καθαρά θέμα καλαισθησίας και αποκρουστικότητας είναι, όπως και να το κάνουμε όλοι ξέρουμε ποιο είναι το ωραίο φύλο  :erection:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
κάπου τα μπερδεύεις φίλε μου,,, πουστηδες και όπου βρουν, δεν νομίζω,,, εμάς πάντως να ξέρεις μιας και κάνουμε αρκετά χρόνια γυμνισμό, τέτοιου είδους τύποι, δεν μας έχουν ενοχλήσει ποτέ μα ποτέ, ίσα ίσα κιόλας κάποιες φορές απομακρυνονται όταν δουν ότι πάει να παίξει φάση με ζευγάρι διότι δεν είναι στα γούστα τους και δεν θέλουν να γίνονται και εμπόδιο,,, αντιθέτως με ψευτογαμιαδες, ανώμαλους ματακιδες κτλ κτλ κτλ που ουκ ολίγες φορές έχουμε πιαστεί στα χέρια γιατί δεν καταλαβαίνουν από Όχι και απόρριψη
Φίλε ίσως είμαι υπερβολικός αλλά έχει τύχει φάση να είμαι μαζί με γυναίκα, πάω να κατουρήσω σε θάμνους και ακολουθάει από μακριά τύπος που την παίζει. Αυτός τι κατηγορία είναι, gay ή ματάκιας;
Άμα πάς μόνος σου έρχονται στο μισό μέτρο και ξαπλώνουν για να την πέσουνε. Αλλά και ζευγάρι να είσαι πάλι μαζεύονται. Τώρα αν οι πρώτοι είναι gay και οι δεύτεροι "γαμιάδες" δεν ξέρω να τους ξεχωρίσω. Το θέμα είναι ότι έτσι οι κοπέλες ξενερώνουνε και δεν ξαναπατάνε. Οι τύποι έχουνε μπερδέψει το γυμνισμό με τα τσοντοσινεμά.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Ο γυμνισμός είναι τρόπος ζωής.Μερικοί νομίζουν ότι θα πάνε σε μια παραλία και θα τους περιμένουν οι γκόμενες να τις γαμήσουν.Μακρυά όσοι έχετε τέτοιες σκέψεις.Αν θέλετε να πάτε να ξαπλώσετε στην παραλία και να κολυμπήσετε εντάξει,οι άλλοι μην πλησιάζετε.Και δεν το συζητάω για κάμερες,αν δε θέλετε να τις αρπάξετε!

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
922
Πόντοι
81
Φίλε ίσως είμαι υπερβολικός αλλά έχει τύχει φάση να είμαι μαζί με γυναίκα, πάω να κατουρήσω σε θάμνους και ακολουθάει από μακριά τύπος που την παίζει. Αυτός τι κατηγορία είναι, gay ή ματάκιας;
Άμα πάς μόνος σου έρχονται στο μισό μέτρο και ξαπλώνουν για να την πέσουνε. Αλλά και ζευγάρι να είσαι πάλι μαζεύονται. Τώρα αν οι πρώτοι είναι gay και οι δεύτεροι "γαμιάδες" δεν ξέρω να τους ξεχωρίσω. Το θέμα είναι ότι έτσι οι κοπέλες ξενερώνουνε και δεν ξαναπατάνε. Οι τύποι έχουνε μπερδέψει το γυμνισμό με τα τσοντοσινεμά.

Μετά από 20 σχεδόν χρόνια Γυμνισμου σε όλη την Ελλάδα είτε μονος είτε με γυναικεία παρέα και σπανιότερα με φιλικό ζευγαρι. ..Έχω να πω πως τα φαινόμενα αυτά εξαρτώνται από την παραλία.
Κατά κανόνα οι παραλίες κοντά στις πόλεις μαζεύουν αρκετό γκέι κόσμο που ψαχνεται ματακηδες κλπ. Αντιθέτως πιο απομακρυσμένα μέρη ιδίως σε νησιά αλλα Όχι μόνο, μαζεύουν πιο "εναλλακτικο" κόσμο ελεύθερους κατασκηνωτες κλπ που συνηθίζουν τον γυμνισμο. Εκεί οι αναλογίες στα 2 φύλα και σε ηλικίες ποικίλλουν.
Ο Γυμνισμός δεν αποκλείει να υπάρχει ερωτισμός όπως και σε άλλες παραλίες η και γενικά στην καθημερινότητά μας. Αλλά ερωτισμός δε σημαίνει παω απέναντι σε ένα ζευγάρι και παίζω το δυσμορφο πουλί μου.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
374
Πόντοι
21
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΚΗ,ΕΙΜΑΙ 45 ΧΡ,184 ΥΨΟς ,83 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ OUTDOOR
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΘΑΛΑΣΣΑ,,ΑΝΑΒΥΣΣΟ, ΣΟΥΝΙΟ Ή ΠΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΟΠΙΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΙΣΜΟ Κ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...
ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΤΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ Η ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ,Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ "ΘΕΛΩ" ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ!

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
343
Πόντοι
26
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΚΗ,ΕΙΜΑΙ 45 ΧΡ,184 ΥΨΟς ,83 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ OUTDOOR
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΘΑΛΑΣΣΑ,,ΑΝΑΒΥΣΣΟ, ΣΟΥΝΙΟ Ή ΠΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΟΠΙΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΙΣΜΟ Κ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...
ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΤΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ Η ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ,Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ "ΘΕΛΩ" ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ!

Τύπε γιατί φωνάζεις σε ακούμε. Κόλλησε το caps locks σου? Νομίζω σε λάθος μέρος έβαλες την "αγγελία" σου.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.144
Πόντοι
446
Ο γυμνισμός είναι τρόπος ζωής.Μερικοί νομίζουν ότι θα πάνε σε μια παραλία και θα τους περιμένουν οι γκόμενες να τις γαμήσουν.Μακρυά όσοι έχετε τέτοιες σκέψεις.Αν θέλετε να πάτε να ξαπλώσετε στην παραλία και να κολυμπήσετε εντάξει,οι άλλοι μην πλησιάζετε.Και δεν το συζητάω για κάμερες,αν δε θέλετε να τις αρπάξετε!

θα συμφωνήσω και με τους δύο. Δυστυχώς έχω κόψει τον γυμνισμό γιατί πλέον δε βρίσκω ένα ήρεμο ή εχέμυθο έστω μέρος για να πάω πλέον. Τα πιο πολλά μέρη έχουν αρχίσει να γίνονται μέρη που κάποιοι προσπαθούν να βρουν φάση για τρίο, παρτούζα, ανταλλαγή κλπ και πλεον είναι ενοχλητικό. Επίσης έχει αρχίσει να γίνεται και η φάση απο πιτσιρίκια πλεον ποιός θα βγάλει την καλύτερη φώτο για να τη δείξει στους φίλους του. Με γυναίκα δεν το συζητώ, πλεον δεν πείθονται ούτε αυτές που έκαναν γυμνισμό, όχι να πας με καποια που το σκέφτεται να το δοκιμάσει.
Αναφέρομαι πάντα σε περιοχές της Αττικής, για έξω απο αυτήν δεν έχω αποψη.
Ερημικές παραλίες υπάρχουν πολλές που μπορεις να βρεις αλλα μερικές φορές έχει καταντήσει να φοβάσαι να πας, μη σου την πέσουν τίποτα τσογλάνια και σου τα πάρουν όλα, για αυτό προτιμούσα να πηγαίνω σε παραλίες γυμνιστών που είχε λίγο κοσμο έστω. Κόσμο που σκεφτόταν πρωτίστως το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.973
Πόντοι
6.925
Πολύ κρίμα. Υπάρχουν γκόμενες που θα μένανε γυμνές άνετα σε χαλαρό γυμνιστικό περιβάλλον, αλλά στο λιγούρικο, γεμάτο ματάκηδες, επίδοξους γαμιάδες με την καμία. Και τους βλέπεις μετά και παραπονιούνται. Το χάλασαν και τους φταίει η κοινωνία μάλλον πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom