Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 59 69,4%
  • οχι

Ψήφοι: 26 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
ΚΑΙ και σε αυτον το τομεα..ειμαστε πισω σαν Ελλαδα.. δυστυχως! :-

Βεβαια εχουν γινει καποια βηματα σε καποια μερη..(Κρητη..Ροδο..κλπ..) με καποια ξενοδοχεια αποκλειστικα για γυμνισμο... αλλα στην Αττικη δεν υπαρχει τιποτα... :(
Να μια καλη κ πρωτοτυπη 'μπιζνα' να ασχοληθει κανεις..και να κονομισει...
Βεβαια θελει κεφαλαιο.. γνωριμιες κλπ... αλλα οποιος το κανει.. κοντα στην Αθηνα... θα χεστει στο €...!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
μόνιμα, εδώ και 35 χρόνια, αποκλειστικά σε παραλίες με γυμνούς και γυμνές.
Ξενερώνω όταν πρέπει να φορέσω στη θάλασσα μαγιώ.

s.podilatis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
8
Πόντοι
1
βαλτε και κανενα χαρτη με μαρκαρισμενο το δρομο για παραλιες γυμνηστων.
αν υπαρχουν και μικρες ανεπισημες ακομη καλυτερα

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Δεν μιλησα τι γινεται στον ανεπτυγμενο κοσμο σημερα,αλλα τι γινοταν στην υποαναπτυκτη (κατ εσε) Ελλαδα με τους κουφιοκεφαλακηδες καθυστερημενους Ελληνες(παντα κατ εσε) πριν 25 και βαλλε χρονια.Τοτε που σχεδον σε ολα τα νησια υπηρχαν δυο και τρεις παραλιες που ξεβρακωνοντουσαν ειτε απο αποψη,ειτε γιατι το εκανε ο διπλανος,ειτε για χαβαλε,ειτε για να παρουν ματι ειτε,ειτε ειτε.Υπηρχαν αρκετοι και το καναν κιαλλοι.Μηπως δεν ηταν μοδα πριν 25 χρονια που ολες οι γυναικες καναν τοπλες μπανιο,πραγμα το οποιο δεν ισχυει σημερα.Η μοδα ειναι ταση και αυτη η ταση υπηρχε τοτε κυριε Φωτεινε Παντογνωστη.Ουτε διεκδικησαμε την πατροτητα της μοδας.Μαθε πρωτα να καταννοεις ενα κειμενο που διαβαζεις και μετα ελα να κανεις υποτιμητικα σχολια.

ζητω συγγνωμη εαν εδωσα την εντυπωση οτι εγραψα υποτιμητικα σχολια για τα γραφομενα σου.
μαλλον συμφωνουμε κιολας. πριν 25χρονια οντως εβλεπες γυμνοστηθες πααααρα πολλες σε κοινες πλαζ.
αυτο ομως ΟΛΟ το χαχού είχε ερθει "απεξω". (με τον ολοενα αυξανομενο τουρισμο)

καταφερομαι κυριως εναντιον στους ανιδεους με τον γυμνισμο και τους πολεμιους του.
ο γυμνισμος δεν ειναι πια "της μοδας" - ειναι όμως μέρος της ζωης ενός "φανατικού" κοινού στον ανεπτυγμενο κοσμο. κι εμεις στην ελλαδα αντι να το ενταξουμε στο τουριστικο μας προιον , φροντιζουμε να το εχουμε θαμένο. (υπερσυντηρητισμος κοινωνιας, εκκλησια, τοπικοι πουριτανάρχοντες κλπ αίτια)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Ανατολική Κρήτη γνωρίζετε παραλίες για γυμνισμό ? Από Αγιο Νικόλαο μέχρι Ξηρόκαμπο.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
18000 παραλίες έχει ρε τύπε η Κρήτη που δεν πατάει άνθρωπος. Να κάνεις γυμνισμό θέλεις να κάνεις ή να πάρεις (και) μάτι; δεν ξεκαθάρισες...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
18000 παραλίες έχει ρε τύπε η Κρήτη που δεν πατάει άνθρωπος. Να κάνεις γυμνισμό θέλεις να κάνεις ή να πάρεις (και) μάτι; δεν ξεκαθάρισες...

Δεν έχω πάει ποτέ για διακοπές. Δεν ξέρω αν έχει τόσες παραλίες, αλλά αν μπορείς πες μου το 0,1 % αυτών. Γυμνισμό θέλω να κάνω.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
To ίδιο έπαθα την Κυριακή που αναγκάστηκα να φορέσω. Δεν το άντεχα

πάω σε παραλίες σε ένα νησί νότια που είναι μοιρασμένες, χρόνια τώρα, μισή ντυμένοι, φυσικό χώρισμα από ρέμα/ βράχια, μισή με γυμνούς. Ε, δεν το καταλαβαίνω που οι ντυμένοι έρχονται και μένουν ντυμένοι στους γυμνούς, εντάξει δεν ανήκει η παραλία σε κανέναν, όμως είναι κάπως προκλητικό, εγώ δεν έρχομαι εκεί που είσαι ντυμένος γιατί σέβομαι τον άγραφο κανόνα, εσύ γιατί το παίζεις αλλιώς.

προ 2ετίας είχε έρθει κι ένας τράγος με την οικογένεια να κάνει πλατσούρισμα στους γυμνούς. Στο 5άλεπτο με την παπαδιά ανάμεσα στις μαλαπέρδες τα μάζεψε και την έκανε. Την επόμενη μέρα μας έστειλαν λιμενικό. Happy days.

Εγγρ.
18 Νοε 2018
Like
2
Πόντοι
0
Μακάρι να ήταν νόμιμος παντού ο γυμνισμός. Δε θα ήταν ανάγκη να ντρέπονται οι άνθρωποι για τα μέλη τους κι επίσης δε θα ήταν οι παραλίες γυμνιστών καταφύγιο κάθε ανώμαλου...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Μπαίνοντας αρκετά καλοκαιρινά ΣΚ για βάρδια στην φρεγάτα παρατήρησα πλήθος κόσμου να παίρνουν το φέρι μποτ και να πηγαίνουν για μπάνιο Σαλαμίνα  :S :S :headbaning1: :headbaning1:.Αναρωτήθηκα μήπως τελικά υπάρχουν και σε αυτό το βρωμερό και υπανάπτυκτο νησί παραλίες για γυμνισμό έστω και ανεπίσημα  :think: :think: :coolcondom: :coolcondom:.Τελικά μέχρι στιγμής ανακάλυψα 2 παραλίες στην πίσω πλευρά πλευρά του νησιού (δηλαδή προς Περιστέρια),όπου μπορείς να κάνεις γυμνσιμό  :heavymetalbig: :heavymetalbig:.Η μία είναι στην περιοχή Σατερλί και η άλλη στις Κολώνες αριστερά από τον φάρο της Κόγχης  :headbaning2: :headbaning2:. Έχουν λίγο κόσμο και προσφέρονται για φάσεις μιας και δεν φαίνεσαι καθόλου από τον δρόμο. Η πρόσβαση στην μία είναι εύκολη,στην άλλη λίγο πιο δύσκολη,αλλά και πάλι πιο άνετη σε σχέση με Κινέτα ή Καπέ  :erection: :erection: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
ρε παιδιά, στον Αγιο Νικόλαο δίπλα από την Ανάβυσσο έχει παραλία γυμνιστών?

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
οχι δεν κανω γυμνισμο γιατι εχω μικρο πουλι
ομως, οταν μεγαλωσει θα τον αρχισω

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
Τότε ή δεν είχε κόσμο προχτές ή δεν την πέτυχα εγώ.
Θα ξαναψαξω.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Μικρή δεν την λες

Πάντως στο τέλος της παραλίας βρίσκεται κάθε μέρα ένας 30αρης τυπάς ηλιοκαμμένος, μάλλον αλβανός, που παίζει συνέχεια το καυλί του.Έχει φτιάξει και μια παράγκα εκεί με 2 πλαστικές καρέκλες και είναι όλη μέρα εκεί ο τρόμπας.

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
ρε παιδιά, στον Αγιο Νικόλαο δίπλα από την Ανάβυσσο έχει παραλία γυμνιστών?
Εγώ ξέρω στο 47,8 που έχει παραλία γυμνιστών και είναι καλή φάση αυτή την εποχή
Είναι πολύ κοντά στην Ανάβυσσο.  Πριν το κτήμα 48 είναι. Λίγο πριν τη στροφή

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Εγώ ξέρω στο 47,8 που έχει παραλία γυμνιστών και είναι καλή φάση αυτή την εποχή
Είναι πολύ κοντά στην Ανάβυσσο.  Πριν το κτήμα 48 είναι. Λίγο πριν τη στροφή

Χτες που επεστρεφα από μπάνιο περνώντας με το αμάξι από εκεί είδα 4-5 άτομα να σπρώχνονται (τσαμπουκας) ακριβός στο κυκλιδωμα του δρόμου ! Μάλλον κάτι θα έγινε ! Έχει κανείς ιδέα ; Αργά ήταν 9 παρά !  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom